YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   nesaband demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13047)

tranzit 28.07.2013 03:08

Ama daj da vidimo tu Ivanicu (da nije iz Ivanjice), ne interesuju me Bubonje, dosta mi je i mog bubonjanja, samo mi jos on fali. :lol::lol::lol::lol:

nesaband 28.07.2013 03:12

vidi se na snimku,ona mala deblica sto kucka poruke.Nju nisam snimao kako peva,tek sam je juce upoznao pa moram neki privatni cas da joj dam pre nego sto mi udje u studio.=))
Zezam se,mala sasvim solidno peva ali je nisam snimao jel je vrlo malo pevala a kada je ona pevala trebale su mi obe ruke posto kolege slabo sviraju te grand kerefeke i zabavnu muziku.Ima dobrog materijala,da se napraviti od nje odlican pevac ali mora jos mnogo da radi i da uci od tekstova pa nadalje.

zeljko 28.07.2013 05:47

Miloje Bubonja :lol:Bas ga buba hehe.Moze da se uhvati sa Borom Drljacom za reuke pa zajedno na tezgu:lol:

Pa i nije los snimak cuje se..Druze Neso to si ti pustio midi fajl pa glumis da sviras lijevom rukom:lol:Salim se.Eto to je to cim svira violina i Harmonika prava odmah drugi Sound super je vidi se po atmosferi da je to to.

Dobra ova mrkuljica sto pusi kao veltmajstor hehe.To je sigurno Ivanica :-Opoz

Boban010 29.07.2013 12:30

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 249934)
Evo Zeljko,nesto od juce iz Hotela Bristol u Beogradu.Malo sam i ja svirao na ovom snimku,ali samo jednom rukom.Snimak je los ali se atmosfera lepo vidi kakva je bila.Sviramo Ja, Djole violina Vlada Todosijevic harmonika.

Nesaband Hotel Bristol Beograd Svadba
You need to upgrade your Flash Player
Dodato:
Od pevaca je bio tu Miloje Bubonja i jedna mlada pevacica Ivanica.:">

Nesaband i Miloje Bubonja
You need to upgrade your Flash Player

PSPS-Prava Srpska Patriotska Svadba!:lol:
Bravo za muziku,Nesa je uvek svirao u drustvu dobrih muzicara!
p.s.Kad nabrajas prvo Djole,Vlada pa pevacice a na kraju ti,nemoj da si Pirocanac!=))
Pozdrav durgare!
Dodato:
opsss...
Pozdrav drugare!:D

nesaband 29.07.2013 17:04

U pravu si,napravio sam gresku.To nije po bontonu ali omaklo mi se.Izvinjavam se kolegama.

Hvala na komentaru.

nesaband 08.08.2013 13:05

deo matrice stani malo kafanski sviracu Roland BK 5

1 Privitaka
Radjeno u nuendu,nasnimavano sve iz prve.Roland BK 5

Vex 08.08.2013 21:14

Fino se cuje ovo Neso ;)

Pozdrav!

zeljko 09.08.2013 10:56

Super Neso.Zasto ne otpjeva ovo?

zeljko 09.08.2013 11:30

1 Privitaka
Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 250912)
Super Neso.Zasto ne otpjeva ovo?

Evo je probao na brzinu ovu pjesmu prvi put cujem skinuo tekst i pjevam:DSamo jos kad bih Nesa otpjevao drugi glas:)

Neso druze ova matrica ti je ispala kvalitetno.Gledaj od sada po ovoj da budu i druge kad snimas..Poz

nesaband 09.08.2013 13:13

lepo si ti to otpevao druze,svaka ti cast.=D>

Trenutno vrijeme na Forumu 19:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org