![]() |
Ama daj da vidimo tu Ivanicu (da nije iz Ivanjice), ne interesuju me Bubonje, dosta mi je i mog bubonjanja, samo mi jos on fali. :lol::lol::lol::lol:
|
vidi se na snimku,ona mala deblica sto kucka poruke.Nju nisam snimao kako peva,tek sam je juce upoznao pa moram neki privatni cas da joj dam pre nego sto mi udje u studio.=))
Zezam se,mala sasvim solidno peva ali je nisam snimao jel je vrlo malo pevala a kada je ona pevala trebale su mi obe ruke posto kolege slabo sviraju te grand kerefeke i zabavnu muziku.Ima dobrog materijala,da se napraviti od nje odlican pevac ali mora jos mnogo da radi i da uci od tekstova pa nadalje. |
Miloje Bubonja :lol:Bas ga buba hehe.Moze da se uhvati sa Borom Drljacom za reuke pa zajedno na tezgu:lol:
Pa i nije los snimak cuje se..Druze Neso to si ti pustio midi fajl pa glumis da sviras lijevom rukom:lol:Salim se.Eto to je to cim svira violina i Harmonika prava odmah drugi Sound super je vidi se po atmosferi da je to to. Dobra ova mrkuljica sto pusi kao veltmajstor hehe.To je sigurno Ivanica :-Opoz |
Citat:
Bravo za muziku,Nesa je uvek svirao u drustvu dobrih muzicara! p.s.Kad nabrajas prvo Djole,Vlada pa pevacice a na kraju ti,nemoj da si Pirocanac!=)) Pozdrav durgare! Dodato: opsss... Pozdrav drugare!:D |
U pravu si,napravio sam gresku.To nije po bontonu ali omaklo mi se.Izvinjavam se kolegama.
Hvala na komentaru. |
deo matrice stani malo kafanski sviracu Roland BK 5
1 Privitaka
Radjeno u nuendu,nasnimavano sve iz prve.Roland BK 5
|
Fino se cuje ovo Neso ;)
Pozdrav! |
Super Neso.Zasto ne otpjeva ovo?
|
1 Privitaka
Citat:
Neso druze ova matrica ti je ispala kvalitetno.Gledaj od sada po ovoj da budu i druge kad snimas..Poz |
lepo si ti to otpevao druze,svaka ti cast.=D>
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org