![]() |
Mislim da ga prodaje po ceni od 750e...
|
Da uzeo sam novi PA 500 i platio 740e mada je u prodavnicama od 102.ooo din.pa navise
|
Da li ste dobili neki kod ili karticu koji ste kupili Pa600 u Sky Music-u?navodno kada izadje set na Korgovom sajtu koji su radili nase kolege,moci ce da se skine uz kod koji ce se kucati na sajtu!?vec sam pisao o tome.....
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
Ja sam kupio u Sky Music-u, dobio garancuju 3 godine,tu je fisklani racun i PECAT=)) a sto se tice tih kodova mislim da ce to ici preko serijskog broja klavijature?
|
Hoce taj set biti dostupan samo za one koji su kupili klavijaturu u Srbiji (sky-u), ili za sve koji imaju pa600?
|
Pa moguce,mada serijskim brojevima bi mogao da pristupi svaki potencijalni kupac koji udje u prodavnicu da proba Pa600!:)u svakom slucaju nadam se da cete podeliti taj set sa nama posto ima opasnih semplova!:)
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
O kakvom setu je rec,ima li neki demo toga?
|
Ima demo,saljem ti na PM da ne bude reklamiranja ;) by the way,nemam ja nista s' tim :)
|
|
A to sam slusao odavno pa super je to ce biti vrh,ja se nadam da cu ga dobiti posto uzimam pa600 cim izadje u sky rezervisao sam
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org