![]() |
1 Privitaka
Ma zaserem ja vise puta:lol:Evo sada ponovo odsvirao Lavandu iz orginalnog tonaliteta i pokusao da otpjevam a ovaj mix mi je Tranzit koliko je mogao odradio i popravio:)Hvala mu od srca za sve sto mi pomaze a ja vjezbam kad Imam volje i valjda cu biti sve bolji ako prije Toga ne ostarim i budem hodao pomocu stapa ili ne daj boze ogluvavio:lol:
Jbg.ne moj te samo slusati kako pjevam reci te malo kako vam se svidja ovo sto sam odsvirao:rolleyes: |
Zeljko jesi opet preko midija svirao mislim midi harmonike.
|
Nisam druze ovaj put sam svirao na klavijaturi.Zasto pitas?sigurno ima greski u akordima ili? hehehe
|
Citat:
|
Jel me sad zezas ili stvarno mislis tako:D
|
E moram da ispricam jedan istinit dogadjaj,
slusaj Zeljko odnosno citaj,bila neka svirka u teskoj sumadiji selo neko do koske,jedan dedica ode u wc onako grbav gledajuci dole kaze doticnim osobama u wc ,e gle kako cu jebem muziku za 100 banke,a oni mu odgovorise pa deda mismo muzika,a on ooooo saleo sam se. |
Nista ja nisam svatio sta si htio reci hehehe:)
|
Citat:
|
Ma bre drug moj samo jedan dozivljaj sta su muzicari doziveli .
Dodato: Vidis date covek hvali a timu neverujes breeeeee. |
Ma ja te pitao zasto si me pitao da li sam svirao harmoniku i ja ti rekao da sam svirao ovaj put na klavijaturi,pa zbog Toga te nisam svatio sta si htio reci heheh.Umjesto odgovora ti pises Price hahaha
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org