![]() |
Trebalo bih tebe cesce slati na odmor:lol:Evo bas sad slusam i na slusalice i mogu samo reci super snimak i sve po meni super uskladjeno od instrumeneta do vokala.
@sale band ovo je super otpjevano,bolje od mnogih koji pjevaju u grandu;) |
Pa ok, postujem tvoje misljenje. Nisam nista lose rekao niti mislio, samo savetujem i mislim da iskrena kritika moze samo da pomogne kolegi da uvidi neke sitnice, koje zivot znace...
Dodato: Evo reci cu konkretno ...a tebe jos "nemaaa" , a treba ...a tebe jos "neeema" ...a ja sivu jesen zaamenih... A treba ...zameeenih... Itd... Ne bih zeleo da se dalje raspravljam, kako to obicno bude, samo iznosim misljenje pa ako kolega Nesa hoce neka prihvati, a ako nece, nikom nista... |
Ma ok je Niko ne zeli da se raspravlja,slobodno imas pravo da das svoj komentar a ja sam samo rekao svoje,jer mislim da ne mora sve da bude kako je to orginal otpjevano i svako ima neki svoj stil pjevanja i radi kako njemu najvise odgovara.
Kad cujem neke kako pjevaju npr.kao onaj Topalko kako pjeva Tomine pjesme dodje mi da placem,jer se samo dernja bez veze a pjeva kos Popovica u grandu..Bolje Nesa pjeva od njega Tausend puta:) |
Tu se, eto, u neku ruku slazemo... Ni ja licno ne volim Topalka da slusam, mada, nije jedini... :)
|
Mozda sam ja malo mojim sviranjem upropastio midi fajl :lol: + transponovanje za pola tona dole,a pevanje,ja pevam namerno tako kako sam otpevao,dikcija je namerno takva posto i Tomina dikcija ne moze da se kaze da je pravilna:lol:.E sad ne zelim nikog ni da kopiram ali se trudim da sto vernije iznesem pesmu,mada mi je prvenstveni cilj da naucim sto bolje da radim u Nuendu.
Hvala na komentarima Saletu i ostalim kolegama. |
Ako i ja mogu nesto da kazem :) Mislim da bi bilo bolje da u strofi pevas samo prvi glas,a u refrenu sa tercom.
|
A sto ne bi smeo da kazes?Uvek mozes da najslobodnije komentarises svaki moj demo,tu nema nikakvih problema.Da li ce on biti uz neki savet ili kritiku to nije bitno.Uvazicu svacije misljenje,naravno i tvoje.
Hvala na komentaru? |
Nema na cemu,tu smo da se druzimo i pomazemo.
|
Citat:
Dodato: @mladjo druze ne boj se ti si nas drug i smijes da komentarise demo kako god hoces |
1 Privitaka
Ovo je samo midi fajl ali sredjen u Rolandu i nasnimljeno pevanje.Ovde nisam kvario fajl mojim sviranjem :lol: vec sam samo editovao boje u njemu i sve snimio u Nuendu pre neki dan.
Za veceres dovoljno od mene. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org