![]() |
Zeljko ja nema primjedbi meni je tvoj glas extra ali bas extra.
pozdrav |
@Tranzit,znajuci Zeljka on je ovo snimio iz prve i jos mu pesma nije legla.
|
Pa dobro i nisam ja Svemocan ipak:lol:Upravu si Neso ovo sam danas iz prve i odsvirao i otpjevao.Svirao sam iz c dura kako je orginal ako se ne varam ali sam u programu transponovao -2 i mozda je zbog Toga se malo izmjenio kvalitet muzike.Htjeo sam malo nize ovo da pjevam a sutra cu probati iz orginala jer mislim da cu moci i odatle samo ne znam da li ce moja zena moci visoko da pjeva a i onako ne zna ni ona sta je terca i kako se prati.Vidicu sutra ili ovih dana da odsviram kompletnu pjesmu pa da snimim..Poz i hvala u svakom slucaju na komentarima,i treba da se kaze istina a ne samo "svaka cast"a mozda ne valja nista
Dodato: Zaboravi da Kazem sve i sviranje i pjevanje sam odradio kako se sjecam iz glave i kako mi je ostao forspil i harmonija u sjecanju,dakle nisam vjezbao odmah odsvirao posto nije tesko Dodato: A nasao sam i gdje se smanjuju instrumenti u ritmu u klavijaturi,nisam do sada znao,pa sam vec smnajio cinelu |
Zeljko,samo ti pevaj i uzivaj,ti si dokazao da mozes sve da otpevas kada hoces.Nije svaka pesma ista i ne lezi svakome sve.
Pevaj druze i uzivaj. |
Zeljko druze u obe pesme ja bih malo hal skinuo za nijansu i malo eq ispravio da kazem da si vecinski dobro odradio,1 pesma po mom ukusu 2 nije losa,veliki pozdrav.
|
Ma nisam ja madjionicar=))=))=))Idemo dalje za iste pare;).Poz
|
Moze terajjjjjjjjjjj.
|
auuUUUU ... Zeljkoooo .... stvarno sam se zaljubio u tvoj glas .... Sto se tice sounda na Lavanda meni se mnogo svidja a drugo ne zelim da komentiram jer i ne znam tu pjesmu! Video sam da si to uradio iz prve ali ja ipak da kazem svoje mislenje. Kao sto sam cuo Nesanicu cini mi se da na drugu strofu nesto nije u redu, mislim da se harmonja ne uklapa sa tvoje pjevanje, ne mislim da ti intonaciski gresno pjevas nego mislim da ti je pjesma "pobegla" unaprijed za 1 takt... to je moje mislenje, ali veruj mi, sutra tvoju nesanicu stavljam u auto :D .... ova tvoja verzija je bas onako kako ja volim .... SVAKA CAST!
|
Pozdrav za zemljaka iz Prilepa,ma Zeljko je cudo steta sto nije prosao makar nizu muzicku skolu jer je veoma talentovan,ali nadoknadice on to cudo je on.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org