![]() |
Nesaband alijas Cune Gojkovic!:D
p.s.Cune te u du..? U du..? U duhu naseg naroda! :* :* :* =)) =)) =)) |
1 Privitaka
Citat:
http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/F...c-f4c2fc69511c |
Ja ne vjerujem da cu znati ovako dobro otpjevati kao ti ali cu snimiti kad budem imao volje i kad se otrijeznim hehe.Opet mi je glas se pokvario.Poz
|
Mozes ti to druze i bolje da otpevas od mene,nemoj da si skroman.
|
Sto jest jest.Ja sam uvijek iskren;)Odlicno otpjevano i odsvirano^:)^
|
1 Privitaka
Danas sam nesto malo snimao ali na drugi nacin.Oni koji imaju predrasuda prema Rolandu BK-5 ne treba ni da slusaju snimak.=))
|
Druze Neso al si navalio sa snimcima svaka cast...Super svirka druze i dalje si najbolji kad se radi o ovako lijepim pjesmama starim.To je ono sto sam negdje rekao u od nekih demo snimaka da treba da se svira a ne ovo novo sada sto se vrti i sto moja pokojna baba bi znala da odsvira:)Malo sale naravno.Svaka cast hocemo jos.
|
Zeljko trenutno imam vremena da malo radim u Nuendu i da ucim kako se radi u njemu.Mogu da kazem da su ovo za sad jos uvek amaterski snimci u odnosu sta sve moze da se uradi sa ovim programom.Drago mi je da pratis moje radove i da ti se dopadaju moji demo snimci.Ova pesma meni licno ne lezi za pevanje,nije to moj fah ali eto volim tu pesmu pa sam je zato snimio i stavio u svoju licnu arhivu.
|
1 Privitaka
Evo postavicu i matricu ove pesme pa ako nekome treba neka je koristi,meni bi bilo drago da nekome bude od koristi.
|
mladenkom
Vredan član društva Pošalji poruku User Lists Podsjetnik (0) Poslednja aktivnost: Danas 00:58 Current Activity: Skidao Fajlove u Temi nesaband demo snimci Lepo od tebe sto si skidao fajlove iz moje teme.Ne znam samo sta ce ti kad tamo u temi si jedan od najvecih protivnika Rolada BK 5 na kome je sve odsvirano? |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org