![]() |
@ Aco,cimni me,resavamo sve to za cas :)
|
Hvala brate, tek sam sad video..
Javljam se!! Pozz |
Ja koristim HTC Legend vec godinu dana i mogu vam reci da sam zadovoljan. Odlicna aluminijumska maska, prelep displej. Jedina mana mu je to sto je kamera za video zapis slaba i ima malo RAM memorije (oko 220 Mb). pozz
|
Ja koristim nokiu 6288. imam i neke samsunge, sve kad se sabere, cirka sto evra:)
|
Samsung Ch@t 335 Super je fon :)
|
Od neki dan ponosni vlasnik iPhone 3gs :)
|
nokia n8 i iphone 4g jako dobri..pozzz
|
GT 3000....dobio ga od kume iz italije i trebalo mi je mesec dana da provalim sve funkcije,aplikacije itd...100 puta sam hteo da ga ugasim i ostavim u fioci dok ga nisam ispitao,al sada bi se kajao jer je telefon perverzija...imam i neki samsung al mu nzm oznaku :D
|
Ja koristim Samsung I9000 Galaxy S.Za sad sam prezadovoljan od njega,necu da falim posto znam da ima i bolji telefoni.Izdvoijo bih kao negativna strana slaba baterija,koja je zastupna kod svih novi smartphoni,a kao pozitivna super amoled display koji se jako razlikuje od bilo koje druge.
|
Samsung I9000 Galaxy S isto i ja
|
iphone
|
Mogu kupit kojeg god želim,ali na mobove s ekranom osjetljivim na dodir sam alergičan do bola pa sam po pitanju toga teški oldschool.
Motorola V360 kojoj sam povadio dušu u ovih 7 godina,otključavao,zaključavao,mijenjao sotvere i svašta nešto i još je ko metak. Stavio sma joj novu masku i sad je opet nova. :"> Koristim i Nokiu 6600 slide i ona me ubija jer neće baterija duže od dana da izdrži. Uzeo sam neki dan i novu bateriju al ista stvar. Mob je zakon,al me doslovno ubija ta baterija. Na Motoroli po 5 dana i dan danas. :) |
nokia 6303i dok ima besplatnih minuta na VIP kartici :D a drugi sony ericson k510i krs. :p
|
Koristim HTC wildfre (android 2.2) , za sad sam zadovoljan s njime...
iako neki kažu da mi je rezolucija boljka, meni ne predstavlja neki problem. |
Nokia c6-01
Telefon je bruka dobar i skoro ceo od metala. |
Samsung s-5230
|
Nokia E-75.
Prije nje sam imao HTC Tytn 2 i bio je beton telefon (prakticno mali kompjuter) al mi preveliki. Doduse mogao sam ga koristiti u samoodbrani :lol: |
LG optimus PG350 Android 2.2 extra telefon.
|
Posle svega i svačega isprobanog, Nokia e71 bela, savršen telefon za mene.
|
Nemam više živaca da mi oko 8 uveče prdne baterija pa san uzo u nekome oglasniku N78,sutra je lik šalje. Nadam se najboljem od nje. :D
|
Zamijenio sam dosad najmanje 50 mobilnih telefona i nijedan nije imao bas sve sto sam zelio, a to je: veliki displej, ekstra kamera, 2 sim kartice, wifi, tv, touchscreen, qwery tastatura, dobri zvucnici, slusalica, baterija... Trenutno koristim Samsung Omniu.
|
SonyEricsson U8i (Vivaz)
SonyEricsson k800i :) |
Se c 905
|
Evo da podijelim jednu dogodovštinu sa vama, sinoć mi je moj HTC Wildfire skliznuo iz ruke i pao sa kakvih 7 (možda i više) metara vidine ravno na asfaltiranu cestu... osim par manjih ogrebotina sa stražnje strane maske, radi ko da se ništa nije ni dogodilo... neznam koliko bi današnjih mobitela ostalo cijelih i ponovno proradilo nakon takvog pada...
Tako da HTC svaka čast za kvalitetu izrade... |
trenutni koji koristim je samsung s5230
|
HTC Wildfire S
|
Samsung i900 OMNIA of 16GB koji ce da leti kroz prozor jer nije WinMobile za mene.. pa se vracam na kineze :D imam kinesku kopiju E71 radi savrseno!! :winking:
|
LG E900 Optimus 7 :D
|
Citat:
|
Samsung i9000 ili ti Galaxy S :)
sent from TT |
iPhone 3GS
|
Ja koristim HTC HD7. Stvarno odličan smartphone sa velikim ekranom 4.3", još Windows Phone 7 operativni sistem. Sve leti.
|
Ja imam Xperia-u,jeste 350e ali opravdana cena... :D
|
Pomoc okolu kupovinu iphone 4
Kolege,planiram da uzmem Iphone 4,i hteo bi da znam koje su negativne strane,i koji drugi tele spada u tom rangu i bi mogo da ga uzmem za te pare,oko 400eura.Pozdrav
|
Htc evo 3d :)
|
Nokia 5800 Xpress Music :D
|
od juce samsung nexus s, posto se moja zena ne razume u tehniku, pa sam ga ja preuzeo :D:D
|
Evo prvo da pozdravim sve članove foruma,novi sam tu.. :D
Ja trenutno koristim HTC Wilfire, nije ništa posebno, ali služi svrsi.. :) |
ja pre mesec dana uzeo kinesku kopiju HTC diser-a, sa dve kartice. mogu da kazem da sam stvarno zadovoljan i to sto je mnogo jeftiniji od originala naravno jer je kopija, ali radi pa rastura :D:D
|
iphone4s
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org