YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

Simke 16.03.2011 15:27

@matrix_mo
Ako Vam to smeta,to ste trebali da ukazete ODMAH putem privatnih poruka meni ili bilo kom drugom moderatoru koji je online na forumu,a neko bi mi vec preneo i ukazao na nepravilnosti ako postoje.Sad Vam je sansa da mi kazete koje su to pesme u pitanju,dajte mi linkove na PP(nemojte ovde ostavljati)i ja cu proveriti!
Sto se tice "pogresno" ispisanih akorda,moguce da budu vise faktora na pr: promasen tonalitet,nije svaki akord na svom mestu jer se ne stavlaju crtice,itd da ne nabrajam...Ocekujem da mi se javite na PP.

matrix_mo 16.03.2011 15:28

mislim da je normalno, ako je pjesma npr. iz Fis mola, da nemože u harmoniji biti AS dur, nego GIS dur!!!! kad se svira to je u suštini isto, manje bitno, al u teroriji je ružno za vidit, odnosmo mješat akorde s povisilicama i snizilicama!

ne bih htio, da se kolega Simke uvrijedi, ili da pomisli da imam nešto protiv njegovog rada ili protiv njega, to su samo moja mišljenja, za koja se nadam da će se poštivat, kao što ja poštivam tuđe:)

milanceshow 16.03.2011 16:42

@matrix_mo
Ako ste mislili na te greske........Gis .....As.....
Onda se samo opustite i uzivajte u forumu!
To su nebitne stvari da bi neko pisuci akorde ,vodio racuna cak i o tome!

Nemojmo sitnicariti.....

matrix_mo 16.03.2011 17:00

ne smatram da je to greška,nego više bode oči:) svoje "primjedbe":D sam proslijedio kolegi Simketu, kako je ono to tražio na PP!

pozdrav

blatusan 16.03.2011 17:25

Meni dlake smetaju..obrijte to malo :D:D

zeljko 16.03.2011 17:59

muzicari#o:-$:lol:

x3meSRB 16.03.2011 18:20

Ne nismo mi muzicari, ja sam samo posao da odnesem tetki lek :D

savo puric 16.03.2011 18:43

Forum je sasvim Ok, u pravilniku sve jasno pise pa me cude pojedninci sa nekim bezveznim pitanjima. Ali doduse nismo svi isti i nerazmisljamo svi isto. Pozzz

Simke 16.03.2011 18:59

Objasnio sam kolegi @matrix_mo neke stvari na PP,i ne zelim da bilo sta ovde komentarisem u vezi toga ovde!Dodacu samo da kad neko napise akorde iz pogresnog tonaliteta,ili ne stavi crtice posle svakog akorda,onda taj tekst ispada los,i onda se desava da akordi nisu dobri,pogresno napisani itd....Zato potenciram na tome da se napisu akordi iz original tonaliteta(nisu obaveza),i da svaki akord bude na svom mestu,i da se akordi vezuju sa srednjim crticama.Ja sam ispisao brdo akorda i svako ko zeli da pise akorde,moze da vidi moje akorde,kako to treba da se kvalitetno i konkretno uradi,da bi olaksali onima(uglavnom pocetnici)kome je to potrebno.
@muzicari
Sta Vi znate jos osim"lepo"nice"fino"...?!!!

zeljko 18.12.2011 08:22

Smeta mi samo to sto dok sam napisao malo veci post i kad sam bio gotov htjedoh da ga postavim iskoci mi maska treba ponovo da se logujem i pisi iz pocetka,a ja vec zaboravio sta sam napisao predhodno i ne znam vise da ponovim a bas se oznojio trudeci da sto bolje sastavim post:lol:Ovo nije bilo prije tako dobro se sjecam heheh...Eto necu i nemam volje vise da ponovo sastavljam post a mozda je cak i bolje sto me izbaci jer sam malo i skreno s teme bio:)

mirandess 18.12.2011 11:40

@zeljko
ahhaahah i meni zna tako bit, ali ja to sve kopiram sto napisem, refresh-am, post reply i paste i gotova stvar :) Inace i kad sam upload-ovao neke stvari(ranije) isto tako me sam Logout-uje...

Vaxter 18.12.2011 12:40

Izloguj se sa foruma, izbriši kolačiće, pa se uloguj preko portala i rešen problem.
Bitna stvar, čekirajte da Vas forum zapamti.

zeljko 18.12.2011 12:59

heehhe pa i ja sam prosli put tako kopirao pa se ponovo logovao ali ovaj put sam zaboravio a napisao roman,pa mi bi malo krivo ali nema veze ako tako treba i ja sam za,jer sigurno ima neki razlog zasto je sad tako nastimano da se za krace vrijeme ako neko nije aktivan izbaci i mora ponovo logovat...Znaci prvo pisat poslije kopirat i ako me je izbacilo..opet login i ubacim ono sto sam kopirao:)Eto sad mi ni to vise ne smeta:lol:Pozz

@Vaxter a sta je kolacic ?:)

Vaxter 18.12.2011 14:01

Cookie koji pamti browser.
Probaj prvo da se samo izloguješ sa foruma, i uloguješ preko portala.
Idi na http://www.yu-midi.org/login.php , ali tek nakon što se izloguješ.

Vex 26.01.2012 15:54

nema sanse da pristipim forumu sa tapatalk-om preko 3G interneta na telefonu...samo preko wifi...a u operi mini se jedva vuce...neke strane i ne zeli da otvori...jel ima jos neko tih problema?
Postovano sa mobilnog uređaja

Vaxter 26.01.2012 17:06

Biće da te ili zafrkava telefon nešto, ili da te operater ograničava.
Sve radi ispravno, bar kod mene, i na Androidu i na iPhone-u.

Vex 26.01.2012 17:25

ne znam,moguce,ali drugim forumima pristupam preko tapatalk-a bez problema,samo ne mogu ovom forumu pa mi zato nelogicno...inace android galaxy S je u pitanju.

Vaxter 26.01.2012 19:58

Čudno...
Možeš li mi poslati na pm spoljn IP telefona, kada si preko 3G, da proverim da nisi negde blokiran na serveru?
Ako nisi, onda je zasigutno ono što sam već rekao u pitanju.

nicic 26.01.2012 20:17

Sta vam smeta na forumu?

O ovome sto cu ja sada reci,nece biti reci o smetnji vec o sugestiji.Ako je naravno moguce,prilikom postavljanja materijala da se unapred postavi detaljan sadrzaj i tako izbegne nepotrebni download. Cinjenica je da ima dosta dupliranog materijala, pa se samo zauzima i vreme i prostor na sajtu.Ovako ce se vrlo lako videti o cemu se radi i nece biti bespotrebnog downloada.Da budem i ja malo samokritican jer sam puno materijala nakupio iako sam mozda to vec imao.Nadam se da me razumete.

Vaxter 26.01.2012 20:32

http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20958

ЂолеПФК 10.02.2012 18:39

Jel' to postoji aplikacija foruma za android?
P.S. Nista mi ne smeta,odlicna je ekipa i svi zele da pomognu,i hvala im sto me trpe i odgovaraju na moja glupa pitanja.

tranzit 10.02.2012 19:00

Od danas mi posebno smetaju oni koji dijele aranzere, pa cak i miksere, na "narodnjacke" i "zabavnjacke"... sunce ti zarko, sta sve ziv covjek ne moze da smisli...

nevenastosic 10.02.2012 19:22

sve jedni te isti semplovi samo drugi nazivi.npr.kontra janko,marko,pera...a isti sempl u nazivu.bas isto tako a za harmonike da ne pricam.sta bi moglo po tom pitanju nesto da se uradi.ima li neki program ili tako nesto koji ce kad se uplouduje da ga prepozna i da mu kaze;dzaba si menjao ime taj sempl vec ga ima u downloadu ili kako vec.eto tako.

Dell 10.02.2012 19:39

Djole, skini tapatalk ;)

spasoje88 10.02.2012 21:58

Ma forum kao forum je sjajan! Ima ljudi koji zasluzuju sve pohvale! A smetaju mi ovi sto hoce na brzinu da zarade broj postova! Kao na primer kad neko pita koji ritam koristite za neku pesmu a neko napise npr. rumba... I onda prodje koji dan pa se nadje pametnjakovic koji ce da ponovi isto to i da kaze rumba! Malo smesno, jel?! Al sta ce te... Tako dok ne skupe za download pa se posle smire! pozzz

ЂолеПФК 10.02.2012 23:38

Dell,moj telefon ne pronalazi Tapatalk,postoji li neka druga aplikacija koja moze da posluzi kao alternativa?

Vaxter 10.02.2012 23:44

http://www.tapatalk.com/mobile.php :)

ЂолеПФК 11.02.2012 00:10

Ovde se placa izgleda,ali ,,snasao'' sam se vec na Google :D

aleksakorgpa500 11.02.2012 02:10

Meni je ovaj forum extra,kroz ove sve teme sto sam pratio dosta toga sam naucio
jedino mi malo smeta sto nemogu nista da skidam a bas mi je potrebno..Mozda je malo prestrogo odredjeno sta se stavlja u Download,jer sam uploadovao sigurno desetak setova
i nista se nije uvazilo a hteo sam da podelim to sa vama. :)

Vex 11.02.2012 03:23

Ma ne samo sto sto dele aranzere dele i mixere...dynacord- narodnjacka mikseta :-D lol ...

Ali sto se foruma tice,sada mogu ,posto sam kompetentan :P, (nije me bilo na forumu godinu dana :D ) da kazem da je posle " revizije" koja se na moju veliku radost i srecu dogodila, ovaj forum postao fino mesto za posecivanje i boravak,i moram da priznam da mi je drago zbog toga.

Sent from TT

skoricnik 12.02.2012 00:31

@Aleksa

Pokusavamo da suzbijemo dupliranje materijala. Zbog toga vasi fajlovi nisu propusteni.

ЂолеПФК 12.02.2012 02:38

Aleksa,i ja se jedem sto ne mogu da skidam,posto skoro nista nemam u PA60,ali dobro,zasluzicemo valjda nekad i to :D

zsimonovic 12.02.2012 17:27

Meni smeta sto nema devojaka :) :) :)

nikadvisekorg 12.02.2012 17:39

Hahahaha i meni :D

mladenkom 12.02.2012 17:44

i ono malo sto je bilo(citaj jedna) je pobeglo :)

Vaxter 12.02.2012 17:52

Bile su dve, tokom vremena, valjda.
Jedna jeste pobegla, a druga se udala i porodila, pa nema vremena.
Valjda... :))

ЂолеПФК 12.02.2012 20:45

Ja problema te prirode nemam.S toga....menjam devojku za dozvolu za download! :-D A sto se tice foruma,od kad ga pratim nisam sreo ženske članove... :-)

Sent from my ALCATEL one touch 990 using Tapatalk

Vaxter 12.02.2012 20:47

Hajmo bar jedan post bez kukanja za downloadom.
Jasno nam je svima i neće pomoći. :)

nikadvisekorg 12.02.2012 21:53

Menjam dozvolu za download za jednu dooobru od 20-30 leta :D

cule125 12.02.2012 22:02

meni smeta sto novi clanovi kada se registruju ovde pisu nesto sto vec postoji ili se vec pisalo o tome samo da sakupe postove za download,tako sam i ja pre radio i kad ste me banovali par puta ja sam shvatio,ali bili ste upravu naravno verovatno vam smetalo kao i meni sada sto smeta

Trenutno vrijeme na Forumu 08:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org