![]() |
ja narucujem Skitnice od Marinka Rokvica, obavezno...:)
|
Prvo:Bend mora biti po mom ukusua prilicno sam 'strog"
Drugo;moram biti ja u 'fazonu' naravno sa drustvom. Blagu prednost dajem ciganima; - ej sudbino pusti me da zivim -daj mi majko drugi zivot -kad se ljubav u mrznju pretvori -Milance R kompletan -Ostala je pesma moja -Miki Gajic-bole usne i lazem sebe -Stani da se pozdravimo kao dobra dva drugara Eeee,onda ja pocinjem vec da pevam(naravno sve se placa);) Miroslav,Halidi,Kemo....sutradan glavobolja... |
Amadeus band-cija si nisi
Medeni m.-Ivana (OOOOBAVEZNO KAD SAM PIJAN MORA TO DA SE SVIRA) Dzej-radjaj sinove Lazu te baraba i vila :D standardne :D |
Cune Gojkovic- Zapevajte sve one pesme stare. Ovo je jedna od mnogih, ali mogu reci da mi je ova nekako najdraza.
|
mile kitic jasmina, jv uglavnom, a moze i ceca
|
Prosjak ljubavi-Kemal Malovčić
|
Samo pozitivne pesme dolaze u obzir:
Smej se smej-Miroslav Ilic,Jovana-Ritam Srrca,Lubenica-Dzej....... |
Nezna dal su neke od ovih vec recene, ali to su moji favoriti
sto se tice naridzbi, jo pogotovo kad se covek napije pravo :D - Idi idi nesanice - Iz te case svi su pili - Bolje biti pijan nego star i naravno jedna koja nesmje da fali: - Kraljica moga srca |
Siromah sam siromah sam od Tozovca, Pozno bih te medj 1000 zena od Sabana i Rasiri ruke o majko stara.....
|
ja narucujem sledece pesme:
kralj boema ne radjaj gresnike ne slusaj majko manastirska vrata sta ce ti pevacica imam ljubav ali kome da je dam i lutam |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org