![]() |
Nocas u 25 do 3...=))
|
sad bi ovde jedan drugi kolega pisao sledece:
imas sve u download, samo se malo potrudi pa ce da nadjes :lol: kad vule ovo vidi necemo dobro proci :( pozdrav za vuleta grandia (kabi ne cita tenis postove :lol:) |
SRBIJA JE PRAVAK SVETA!!!
Srbija napravila najveći uspeh u istoriji reprezentativnog tenisa! Posle pobede u finalu Dejvis kupa svi na šišanju! http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/910/v191062p0.jpg Odmah posle fantastičnog trijumfa u finalu Dejvis kupa, ispunjeno je obećanje! Bele stolice postavljene su na osnovnu liniju terena i počelo je šišanje na "nulu"! Prvi kod "brice" Ilije Bozoljca, bio je legenda ex-YU tenisa Slobodan Boba Živojinović, koji je ostao bez duge kosice. "Nikad se nisam ovako šišao i drago mi je što sada jesam", rekao je Boba posle "friziranja". Potom je na stolicu kod "frizera" Janka Tipsarevića seo Novak Đoković i onda redom... Francuska je vodila 2:1 pred dva poslednja singla. Najpre je Novak Đoković sjajnom igrom slistio Gaela Monfisa i izjednačio na 2:2 u finalu Dejvis kupa. Odmah posle pobede, Novak je uzeo mikrofon i pozvao publiku u Beogradskoj areni da pomogne Viktoru Troickom da osvoji ključni poen u meču protiv Majkla Ljodre i donese Srbiji "salataru". Pogledajte video reportera ***** iz Arene A onda je Viktor Troicki odigrao meč života i pobedio Ljodru 3:0! Srbija je šampion sveta!!! |
Tako je bre...Bravo za sve nase momke,Srbija prvak sveta...^:)^^:)^^:)^
|
Čestitke sa moje strane :)
|
To majstori!!!!!!!!!
|
Cestitke i od mene, za pobedu i svaka cast za odrzano obecanje u vezi sisanja.
|
bas su slatki ovako celavi...samo im ja falim tamo!! :lol:
|
Evo,i ja sam se u čast osvajanja salatare obrijao:)) Svaka čast momcima!
|
***AUSTRALIAN OPEN 2011***
finale: Djokovic-Murray Jel neko gleda tenis,i kakve su prognoze?Licno mislim da ce biti tesno,ali da ce Nole da pobedi! |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org