![]() |
momci svaka cast za slike!
ja necu jos inace cu biti baniran zbog katastrofalne slike =)) i tome sta se na nju nalazi ... smt: buraz ajd objasni nama sada kako ti sviras onu tarabuku iza stalaka ...:D nemoj da kazes da je lupas s nogama ... pozdrav svima |
Gega,brate,već sam jednom napisao u nekom postu:Stvarno si naoružan do jaja!Pozdrav!
|
1 Privitaka
Evo i mene :D
|
manija
@makso68
Jesam ,ali mislim da je kod mene to preslo u maniju:lol: Moram malo da se kontrolisem ili ce me zena poslati na,, lecenje,, Pozdrav |
I da te zena ostavi,nije strasno......
Sa takvom opremom bi nahvatao svaku ribu.... Posebno pevacice......mozda bi cak i Dragana Mirkovic pala na to.........:D |
ti si kriv
@milancheshow
Delimicno si ti kriv za ovo stanje jer si Hvalio ova dva modela od Rolanda:lol: Ma jesu strojevi i Fantom i E80,samo mi treba malo vremena da se priviknem na menii i razliku u komandama u odnosu na Tyrosa, ali Za koji sedmicu ce se cuti prvi komentari. (A Bandzu i Tebe cu jedno vreme da gnjavim sa pitanjima;) Pozdrav |
Ako brate!!!
|
1 Privitaka
Evo i od mene jedna.
|
Gega,brate,da Bog da i mene moja poslala na liječenje zbog toga.Uuuuu,zarazili ste me FantomomG,biće frke sa ženom.Ne arlauče ona zbog para,nego zbog skučenog prostora.Imamo manji dvosoban stan,a ja još samo nemam akustični bubanj,od instrumenata.Pozdrav!
|
bolje to sve prodaj pa kupi veci stan=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org