![]() |
Eto a ja dok sam sviro u Velenju i Celju (daleko od Ljubljane gdje me svi znaju),mogu svi da potvrde od kolega šta sve sam ševio i obrađivo punih 5 mjeseci...Sve zavisi od čovjeka,i karaktera i koliko je sposoban da "zbari"...A na ekskurzijama se NE MOGU pohvaliti jedne stvari da sam odradio kako treba...:S
|
@Alix
Bolje pripazi sta pises po forumu...ako ti zena slucajno "zaviri" ovde bice belaja...;) |
Ma ne sikiram se ja za to...
Govorim otvoreno jel znam da je neće biti gore... A šta se vi to zastidili pa nes mijete od svojih?;):D |
Bas me zanima sta bi vase drugarice iz osnovne ili srednje rekle kada bi ih pitali za misljenje o ekskurziji???????
=))=))=)) |
....
evo sta :
jaooo idemo na exkurziju u spaniju tamo ima tamnoputih spanjolaca don juan...huarez...ramirez...gonzales...pedro... neinteresuju njih slavko..dragan...mico i ostala kompanija...imaju toga svaki dan |
Ljusi dokazano je da su bjelke PUKLE na "garave" momke...
Ne samo zbog njihovog alata (ala im zavidimo) već zbog tena,konstrukcije tjela,crne kose,itd,itd,bla,bla...Cosmopolitan su novine koje je čitala moja žena pa sam kod doručka prelistavo i čito glupe članke u kojima je i to pisalo...I sad se vama digo đavo da hebnete školsku?U mene u srednjoj Elektrotehničkoj same mudonje,na faksu da ne govorim a u osnovnoj sam ja imo veće sise nego školske,eto koliko sam imo šanse...A ni kod vas mislim nije bolje;) |
:))
Jbg, ja ti problema nisam imao... Bilo je sa Huanima, Rodrigezima i sl., ali kada ih oni shutnu, a poshutiraju ih u startu, one se vrate samo gde mogu... :D |
Citat:
|
Citat:
svaka ti cast, upravo tako sve kazu, a pljuni me u usta ako bi je ramirez dirnuo izoliranim stapom. Ima on svoju Jimenu ili Juanitu :D ja najvjerojatnije ne idem na ekskurziju. Iako ima do toga pola godine, bice picke meni ko muzicaru sigurno. A uostalom tek mi je 16 godina, tek me zivot ceka. A da i meni cura zaviri na forum, ne bi dala da je dirnem vise nikada hahahahahahahaha ali ja i alix se ne sekiramo zaboli nas kita :D pozzz |
hehe...no comment...Mora da te sad tresu hormoni prijatelju...
Vidim da te pale samo tako,Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org