![]() |
Citat:
posto si sad kupio MOSS Board, pogledaj na Board sta pise...:D |
Čekam da stigne,ali koliko se sjećam naše diskusije to je KOPIJA VL-KARTICE...Vidi ironije majko moja...U suštini su to skoro 2 ista instrumenta,samo interne boje su redane po kalupu Korga,TouchScreen i onih par đavolčića su različita od Motifa,a inače su to 2 iste stvari...Yamaha je samo nepraktična zbog ekrana i programnih tipki a nikad nije dorasla popularnosti korgovim workstationima...Žalosno ali istinito...Al mislim da VL-kartica ne omogućiva BUM-oscilatora i dodatnih efekata kao MOSS,il se varam?
|
VL je nesto drugacije i vise realisticno, VL je striktno Phisical Modeling
prirodnih instrumenata, ima Analog oscilator al nije kao na MOSS. |
Citat:
Halo,s kim se ti svadjaš? Nitko to ni ne kaže.znamo za ROM.Ovdje je spomenut bar pet puta... Zašto si im prodao takav set kad si znao za tu razliku.? |
Citat:
Davno sam to uspoređivao.Možda griješim.To za extreme i studio brzinu učitavanja. Mada i jedan i drugi brže učitavaju od le,classic,(tyros)... to sa ZIP-om je prava stvar.Čestitam. Tipke ,meni također najbolje svirane.Mada ima mišljenja kako su te tipke očajne i neprofesionalne,tako nekako. |
###Tipke ,meni također najbolje svirane.Mada ima mišljenja kako su te tipke očajne i neprofesionalne,tako nekako.###
Jarane NEMA boljih tipki na tržištu...A šta je još veća ironija,pazi sad ovo... Te iste tipke imaju SVI vrhunski i legendarni Korgovi instrumenti...Dakle počevši od najveće legende sviju vremena Korg M1 i Korg T3,pa tu je O1/W,pa N364,Trinity-sve 3 verzije,Classic,Studio,Extreme-dakle sve velika imena i mašinerije,možda sam kojeg ispostavio ali ove sam imo prilike svirati...A pazi ovaj M3---To je tek kita od ovce,i taj sinth bez MOSS-a nikad neće da bude babaroga...Al et,meni nema slađih i boljih tipki od gore spomenutih,jednostavno ruka plete po tastaturi ko luda... |
Citat:
|
Citat:
Trazio te je Stephan Schmitt juce, da pocnete novi projekat za Amza i Cortana, Collossus 2 ce se zvati, bio si dobar na prvom! ;) |
Malo ozbiljnosti momci...Nedime ja mislim da si pravilno postupio i ljudima poslo neki SERVICE PACK 2 ili prerađen set koji bi radio kod njih u Studiu,ipak nije pošteno uzeti pare a poslati stvari koje ne rade kako treba...Inače ja sam isto kupio set za Extrema od Ranketa i sve je radilo 100% ispravno kako treba,toliko je bio korektan da mi je poslo material "do jaja"...
|
Zadnje postove ću da obrišem i molim vas po zadnji put--OHLADITE MOMCI!...Nemojte sad da se prozivate,pišite o toemi ili dajte argumente ali samo bez vrjeđšanja molim vas---Sramota drugih članova da ovo čitaju a još ima i nekih koji cvjetaju i vesele se kad vide da se vas dvojica kačite...Nemojte tako kad vas molim,budimo kolege i drugari...Da sad ne opominjem i glumim neku ruku pravde,dajte malo smirite živce...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org