![]() |
Sve to je to OK sto vi svi kazete ... ali na youtube ona demonstracija sa 2 komada Ketrona ... Leleeeeeee... STRASNO kako dobro zvuci!!!!
|
Citat:
kavlitetom. Ja cu tebi snimiti bubnjeve i bass sa Ketrona na najbolji nacin i najcisci sto se moze...ako zelis ja cu ti napraviti i Drum Kit za PA800 ako neznas kako, rasporedacu isto ko na KETRON i sredicu sve ko na njega. Onda dacu tebi to, stavi kod sebe...dacu ti i ritam isti koji cu koristiti na KETRON, taj isti skroz samo convertiran i sredjen u PA800, isti cu ritam napraviti da radi na taj bass i bubnjeve ko u KETRON i isti Volume i sve. Na kraju, ako tvoj ritam zvuci 100% onako kako na Ketronu ja cu tebi pokloniti Ketron ali ako ne...onda neznam. Slazes se? A ako zelis mogu i kod Rukfasha i Dine u studio, samo da Izet nezna. |
I da, Ketron i Roland imaju dosta slicnosti u masinama al nadjem i po neke Yamahine
stvari unutra...zaboravi zvuk...masina kao masina sama za Live nastup, komotnos, dirke, izgradba, jacina...CONTROL PANEL i sve dugmice, preglednost i ostalo... moze se slikati i Korg a i ostale...da pritisnem 16 dugmica za da uradim nesto ili da promenim boju??? Zamislite, KORG ima 2 Assignable Switches iznad PitchBanda a jel znate da KETRON ima 16 Assignable Switches iznad Pitch Banda i plus jos Nozni Controller sa 13 dugmica...pa brale sve sto dirner na sintu kad pocnes da sviras je samo sto pozadi ga ukljucis, dok zavrsis svirku to je sve, nista vise...ne maknes ruke. |
ti nedime bi mogao na jedan drugi nacin da me ispostujes da li znas kako? malo nema veze sa muzikom ali nema veze
mene ne zanima da li je ketron ili jamaha samo zelim da mi ispuni zelju koju imam i to sa pa 800 postizem lagano i ne menjam a valjda ce neko da se primi na to sto ti nudis zelim ti srecu |
BEZ PROVOKACIJA,MOLIM!!!!
|
i ja takodje da me niko ne citira i provocira molim jer ja sam u prethodim odgovorima iskazao svoje misljenje za koje niko ne mora da shvata ozbiljno dok Onaj sto me je citirao zeli da uvaljuje ketron i onda zeli da demantuje sve sto ja kazem
|
Da bi imao visak vremena i visak love kupio bi Ketron i igrao bi se stim.
Al nazalost nemam vremena da od Korg prelazim u druge vode. Zivim samo od muzike i momentalno experimenti mi ne trebaju. A sto se tice Kurzweile, da bi postojalo takav arranzer...uuuuuuuuuuu do jaja |
Ja nemjenjam korga dok neizadje neki da mozes piciti sa njega recimo ovdje na yu-midi i da ima satelitsku ovaj da faća pink
|
Citat:
Ti samo pichi... |
Darko, obrati paznju na ponashanje!
Ova tema se zatvara, a ako josh neko otvori slichnu temu, banovacu ga zauvek! |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org