YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Landison- Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=30750)

romario 14.01.2019 20:32

Koliko sam pročitao zanima ga nesto,mikser, i za bend i za studio,snimanje.
Zato sam vise puta spomenuo mogućnost visekanalno snimanje,da i na to obrati pažnju.
Nisu to više lude cifre za kvalitet i mogućnosti koje se dobiju sa tim uređajima.

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od Landison (Post 305119)
Ne znam...možeš li mi primjerom opisati šta to znači!

Evo jednostavan primjer.
Na tvom genosu imas vise izlaznih kanala .
Kad snimas na komp, na dva kanala snimas bubanj.na jedan bas. Na jedan vokal.
U kompu, u programu, recimo studio one,ti dobiješ na taj način 4 trake koje posebno editiras.miksas dodjes efekte i sl.
Točno ono što ti i želiš.

Landison 14.01.2019 20:57

Meni bi trebalo da na glazbu koju sam snimio u Genosu..(a s čim sam zadovoljan)... nasnimim kvalitetan vokal!

romario 14.01.2019 21:08

Polako.
Nećeš zvucnu karticu koju je casper predložio.Ok.
Želiš u budućnosti i nesto snimati,a da ti mikseta služi i za live.
Ove miksete koja ja spominjem su ujedno i zvučne kartice koje su neophodne za snimanje u računalo.
Ti kada snimas u genos bi trebao snimiti midi,ne audio.Taj midi ces unijeti u računalo i editirati jer mala je sansa da sve iz ruke odsvira bez greške. I opet ces u programu taj midi vidjeti visekanalno. Ajd recimo da to sad nije bitno. Na to snimi vokale koliko puta hoćeš .
Taj komfor kada radiš u klavijaturi nemaš.

Landison 14.01.2019 21:23

Zahvaljujem...procesor u glavi je počeo odrađivati svoje pa ćemo vidjeti šta će izbaciti!:)

romario 14.01.2019 21:30

Ja imam i slicnu karticu koju spominje casper.
Presonus firestudio mobile .stariji model s mogućnosti snimanja 8 kanala istovremeno.
Nisam snimao osam kanala istovremeno na nju,ali dva jesam.

Dell 15.01.2019 09:10

Što se tiče tehnikalija, slažem se sa Casperom da je bubanj malo kantast, ostalo sve kul. Što se tiče umjetničke strane. Imaš interesantnu boju glasa, samo moraš "uštopat" taj vibrato na svakom kraju. Pjevaj ravnije i bit ćeš vrh ;)

Landison 16.01.2019 13:33

Citat:

Originalno postovano od casper (Post 305097)
Ujutro se pogledamo u ogledalo, nasmješimo se novom danu i kažemo baš sam si nešto lijep danas. :D Ogledalo je samo u zoni lica, vidimo se frontalno i na taj smo look navikli. Kao što smo se navikli čuti dok pjevamo, malo na uši ali više "kroz lubanju".

Ali kad pogledamo neki slučajni video snimak gdje smo mi u prvom planu i kad vidimo cijelu našu pojavu, s bočne strane je malo trbuščić ispao, podbradak se nekako više ističe, odostraga se nazire ćelavo tjeme i nestade ona ljepota iz kupaone.

@casper...ne znam jesi li porebambija ti ili ja....naime,ja se sad svako jutro gledam u ogledalu...trbuščić,podbradak...i onda idem snimiti vokal...ali ono opet isto,nije ništa bolje nego prije...jesam li šta propustio...nešto krivo radim?

casper 16.01.2019 13:55

Ha ha, možda je problem u ogledalu. Ja imam ono iz Snjeguljice. :D

romario 16.01.2019 14:09

A šta tebe muči sa tvojim vokalom?
Na snimku konkretno. Ja slušam na mobitel i nemam neku veliku primjedbu.

Landison 16.01.2019 14:39

Više me ne muči vokal... nego trbuščić i podbradak...casper me je savjetovao kako popraviti vokal ali izgleda da kod mene taj način ne pali!
Dodato:
Hvala ti...malo se šalamo!:)

Trenutno vrijeme na Forumu 22:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org