![]() |
Citat:
|
jesmo brale muzikalna nacija,ko kaze da nismo...i sta je problem sa Beogradom,2 miliona ljudi ima od cega da se odabere...i Kragujevacka muzicka skola u klasi harmonike zadnjih 20 godina uzastopce uzimaju oficijelna i neoficijelna prvenstva Evrope i sveta...i?
|
Tranzit
CARE ZAR NEMISLIS VALJDA DA CU JA SAD BRZE BOLJE DA POSTAVLJAM MOJ VIDEO
HEHEHEHEHEHE E STVARNO SI KRALJ AKO MISLIS TAKO PA IMA TU SNIMAKA KOLKO HOCES POMAGAO SAM POCETNO MNOGIM LJUDIMA PA MOZES DA GLEDAS TAMO SVE STA TE INTERESUJE A AKO ZELIS EVO TI STO JE GOTOVO DASE NEMUCIM DA TRAZIM SAD OVDE |
Citat:
evo jedan ozbiljan predlog umesto prepucavanja ovde na forumu ko je bolji i ostalo SVAKO KO BI ZELEO DA SVIRA BAR KAO MALI NEKA SE JAVI CIKA NELETU ZA CASOVE SVIRANJA. ZA OVE UDALJENE MOZE SE POSLATI I VIDEO SKOLA (ZAVIJENA U CELOFAN) A ZA OVE BLIZE MOZE PRIVATNI CASOVI PRVIH 10 KOJI SE JAVE IMAJU 10% POPUSTA I ARGETU P.S. 4 nele ; nadam se da se neces naljutiti za ovu ponudu u tvoje ime ja cu da se javim među prvih 10 ne zbog popusta vec zbog argete |
Sta da kažem Mali je legenda da ovako mlad rastura samo tako nastavi...
Znam jako puno profesionalaca koji tako sviraju ali to su ljudi po 30 god. jedan moj kolega ima 22g i kod nas je naj naj bolji to nije čovjek to je Svemirac... Ja se ne stidim ukljućiti svoju klavijaturu i svirati kao sto su neki rekli pa šta ljudi moji sviram kako sviram...svaki dan napredujem a ko mi je kriv što ja nisam odmalena imao učitelja profesionalca,ja sam samouk..... ...ali i sa toliko godina koliko ovaj MAESTRO ima. S V A K A Č A S T ! ! !;) |
Citat:
|
Tranzit
To Sto Si Postavio Je Nedim Postavio Da Ce Mu Trebati 6 Meseci Da Vezba
To Sto Je Mali Svirao A Ja Sto Sam Rekao Na Svakom Cosku Ima Dece U Beogradu Od Mog Profe Koj Ubijaju Na Mestu Sve Moguce I Posle Toga Sam Rekao Da Ce Onda Nedimu Trebati 5 Godina Da Vezba Ako Ko Od Njih Sta Postavi Sto Znaci Kao Sto Je Miki Rekao Da Ta Deca Ubijaju Na Mestu |
Citat:
|
Citat:
|
E sad si u pravu tranzit"ubijaju na mestu"...to znaci da si posle njih muzicki mrtav,smeshan..razumesh?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org