![]() |
To se Zeljko prijavi ranije, pa ja onda dodjem kako god znam i umijem i koliko god da si daleko od mene... =))=))=))=))
|
hehehe samo dodji druze ima odmah da pecem,tj.moja zena to obavlja za meine iako ona nevoli janjetinu.Ostavi preko noci da se baica tj.da odstoji u vodi posoljenoj s razlicitim nekim zacinima a onda drugi dan pece,pa premaze medom,da na kraju dobije onu boju kao ona vetrina antikvitet ili neki stari ormar (Crvenkasto braon):lol:Dok jedes pucketa ko ledenica ona kozica ispod zubi a meso se raspada kao gljiva rujnica ili onaj vargan ako znas te gljive :lol:Ja bar jednom mjesecno spremam prednji but sa onom pleckicom sto ima da se kupi ili zadnji but.Nekad ovaj nekad onaj,kako kad koji pozelim hehe
|
Mene buni zašto je stalo odjednom. Radilo je bez problema a sada ništa... Ništa nije menjano ni instalirano. Samo je bio "shut down" i start up sledeći dan...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
@Zeljko
Dobro je, dobro je... ne pisi vise, aman... to ti mene namjerno mucis :lol::lol::lol::lol::lol: @sale band Sale morao bih dosta vise da znam o hardwareu koji imas i o svim kartama koje imas unutra kao i gdje je prikljucen 1818VSL. |
:DZnam da volis ovcije meso kao i ja pa zato ti napominjem:-SSKad budes dolazio za minhen samo javi prije dan da znam da odem kupiti meso i kistru pive,mada skoro uvijek Imam u ledari bar jedan komad da se nadje samo mora se racunati i vrijeme otopljavanja a ne ti izbijes na vrata a ona smrznuta.Moglibi samo da gledamo u meso kako se polako otopljava hahahaha
|
@tranzit
Napisaću specs posle kad dođem kući pa ćemo videti. @zeljko Svaka čast za pečenje ali, može to i na private, počeo sam da kontam da mi zbog jagnjetine ne radi interfejs ;) Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Jagnjetina je kriva za sve ! Ovaj tvoj post @zeljko je vise nego opasan i nepozeljan za nekoga ko pokusava da sacuva liniju koliko toliko i ko se bori protiv holesterola :D
|
Ali za med mi nije jasno ,
strah me probati . |
@transit
Evo ovako stoje stvari Processor je i7-4770 @ 3.40GHz Maticna Gigabyte Z87M-D3H Intel chipset RAM 16 GB "Skull Ripjaws" ili tako nesto (2x8Gb) Od dodataka imam graficku Nvidia GeForce 8600 GT (starija) Tastatura I mis su bezicni USB, I printer takodje USB. I jedno I drugo je prikluceno na plavi (USB 3) prikljucak (kojih ima 4) Na druga dva imam Korg Padkontrol I Roland A500Pro Midi kontrolere. E, sad, imam jos dva prikljucka za USB2 na zadnjem panelu I dva na prednjoj strani na kojima nema nista osim 1818VSL-a.... Jedino sto sam primetio cudno je u Device Manageru pod "Universal Serial Bus controllers" jedna od stavki sa uzvicnikom glasi "Unknown USB Device (Port reset failed)" Ostalo mi izgleda ok.... :confused: Da... Sistem je Windows 8.1 Idem sad da cackam nebi li otkrio caku... Dodato: Evo ga, radi.... Nisam nista radio, samo ga iz laptopa prebacio na pc I radi... Hmmm |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org