![]() |
Pa i neće... Zato mi ocenjujemo.
Evo, npr. kad me neko pita "jel znaš onu od Bobana Rajovića..." Ko iz topa kažem "Neznam" bez da mu dozvolim da kaže koja je pesma u pitanju... Mislim da sam uspešno odgovorio. Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 Dodato: Ovo je odgovor za @boban10 Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Citat:
|
Citat:
Ukoliko zaista smatraš da je narod ovca, onda bi ti, u najmanju ruku, trebao da budeš čobanin. E sad, ako je čobanin aljkav, ovce će da predju u tuđu livadu. Ako se već ne snalaziš u čobanskim vodama, onda moraš po svaku cenu da nabaviš ovčara (psa) ali poslušnog jer, u protivnom, ostaćeš i bez ovaca a i bez psa... Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Aaaaa, dakle psi su ti koji ovcama "govore" gde treba da idu.....
Znaci nema mnogo veze kolko je ovcar vest sa frulom,vazno je da ima dobre pse i da ih dobro hrani. |
Cekaj sad, sta je Sale u ovoj prici, cobanin ili pas cuvar... =))=))=))=))
|
Ajd polako da se krene na godišnje odmore ...;)
|
Je l' da, ocito je da smo prolupali... i to zestoko... i ja sam istog misljenja, ama za mene nazalost nema odmora, tako da sam u velikoj opasnosti da prolupam do kraja =))=))=))=))
|
A ja već "prolpao" na godišnjem od dosade. Na sreću uskoro završava. :D
Momci, da se niste malo odmaknuli od suštine stvari? ;) |
Cuj, malo... hahahaha. Nego, oni koji prolupaju na odmoru, tako kao ti, spadaju u workaholike kojima nema lijeka, to je teska socijalna bolest hronicnog karaktera. Pomiri se sa tim i zivi dalje kao da se nista nije desilo... =))=))=))=))
|
Potuno si u pravu, neizlječiv sam slučaj :D
...pucam od dosade kad mi je dosadno ... =)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org