![]() |
Cudni smo ti mi yamaha fanovi, tema je ljubitelji yamahe, a mi vezemo postove o manama i nedostacima hahahah :)
|
Citat:
|
Pročitaj šta je napisao Dell još jednom .
"samplovi odlicno izlaze na Yamahi, cemu moduli na nju onda? " NIje rekao da je tyros bolji od tritona . I to što je rekao stoji . |
Meni kod Yamahe najvise smeta sto tockic za tempo nije samo tockic za tempo, nego moram stalno da pipkam taster za tempo, a onda mi se desi da u brzini pritisnem istovremeno + i -, pa on resetuje na fabricku brzinu pa ispadne glupo do bola. A ja ne volim takve situacije. Ustvari niko ne voli takve situacije.
|
Caka..a i sprcilu su ona dva tastera za + i - u najvecu guzvu.Skoro na svakoj drugoj svirci mi se to desi...ubi me blam,pogotovo kad je kolo na 157 a ja ga bubnem na 105!!!
|
Citat:
|
Ella, nemam pojma kako ste protumacili moj post, cak niste ni izvukli iz konteksta. Odakle sad pri vezivanju modula triton solo klavijatura? Inace sto se tice tockica za tempo, mislim da smo tu u prednosti nad Korgom, jer na Korgu tockic za tempo isto ne sluzi samo za tempo nego ga se mora oznacit na displayu pa onda mijenjat, a kod nas imaju 2 tastera.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
A za ovo drugo si u pravu, mislio sam na nesto drugo. Ali kad sam poceo da koristim terce, prestao sam da koristim modul, tako da nikada nisam otisao tako daleko u proucavanju te materije. Sve je OK. |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org