YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Nema te vi pojma ... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2261)

blatusan 10.08.2007 08:37

Salji!! Bilog luka i la Ajvara mhhh nakrkaj ga pa u pun autobus kako narod bjezi!!! :lol:

DaCappo 10.08.2007 11:51

Da li neko ima satelitski interfejs za pa seriju? Jebiga, gosadila mi vise FTV i BHT1, samo mi ta dva programa fata na klavijaturi, pa kad sviram ubijam se od dosade!

blatusan 10.08.2007 12:11

Ima jarane kako nema!! Donesi iz zeljezare rude i visku pec i imat ces uprgrade!

neconix 10.08.2007 13:27

Ej,Elvire,a 'oce to jako da boli prvi put?Malo mi to nezgodno sa uljem i magnetom bojim se da nece dovoljno da klizi!!! :lol:

blatusan 10.08.2007 15:48

Hoce ba!!! Sve je isprobano testirano zapisi se vodili sve je pod kontrolom! Samo ti to uradi kako La Elvir radi!

nele1 10.08.2007 15:53

SLUSAJ TE

SVIRA MICA NIKOLIC SA JEDNIM GITARISTOM ISPOD SATORA
NA -20c I SVIRA MICA UBISE ON DABI SE NEKAKO ZAGREJAO
A GITARISTA CEPA LI CEPA;TEK VIDIS MICA POPIZDE I RECE GITARISTI
ALO BRE DAJ PROMENI KOJ AKORD; STALNO SI SE ZALEPIO ZA TAJ (A)
A OVAJ CE NA TO PA BRE CEKAJ MALO TEK SAM ZAGREJAO MESTO:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
POZDRAV

nele1 10.08.2007 17:54

AAAAAAAAAAAAA

STA KAZETE

Sejox 10.08.2007 22:10

Alene jeli ovo izvodljivo

Posto neko vrijeme pratim ovu temu vidim da je ovo neka dobra zafrkancija.Mislim da je ovaj nas dobri momak Alen(tako ga je opisao moj jaran sa foruma Alix) opasan zafrkant,i da moze uraditi sve sto raja pozeli.
E sad mene interesuje,posto ja imam Roland,ali nema veze,mozes li mi Alene u taj tvoj OS ugraditi sljedece:
1.Kad startujem klavijaturu da mi se prvo na displeju pojavi tekst:ZELJEZNICAR-CELIK 2:0 ili moze i ovako:CELIK-ZELJEZNICAR 0:2 a tek onda idu one funkcije za frizider,sporet,anatomiju zenskog tijela...itd.

Za one koji neznaju to su fudbalski klubovi iz BiH(tarabe i jedni i drugi) a Alen je vidim i fudbaler(meniskus).

Pretpostavio sam da je nas Alen iz Zenice,po nadimku Blatusan a Blatusa(u stvari Blatusha) je dio grada u Zenici i tamo je nekad bio stadion.

Alene sve najbolje,zelim ti brzo ozdravljenje,i znam da je ovo tesko za tvoj OS ali pokusaj.

Pozdrav, Sejo

Alix 11.08.2007 01:36

La Alene,daj mi sredi OS koji će mi da šiša ovce...Znaš ono gurnem ovcu kroz onaj Bass rupu a ono ona izleti kroz drugu ošišana...istupile mi se makaze,a nemam para za mašinu,pa ako bi mi to učinio platiću ti kad mogneš...A mogu da ti ponudim dobru rodicu,mala slatka ko šećer,samo joj fali par zuba i gornjoj vilici i šepa na ljevu nogu...Ostalo sve ispravno...Pozdrav!

blatusan 11.08.2007 10:28

Hahaha, La Almire sredzeno poslo sam ti upgrade a ti mi dugujes 5 ovci.

A ti Sejoroland :lol: :lol: sva cast care sve cu ti napravi sta god samo nece pisat zeljo celik 2.0 vec posto smo havaeri napisat ce mo 10:10 :lol: Da se nesvadzamo!!

Trenutno vrijeme na Forumu 00:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org