YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

nesaband 26.01.2012 13:39

Fato Fato ,moje zlato.dobra ti je matrica i dobro si se snasao sa pratecim glasovima.^:)^

pesma je onako na prvo slushanje zanimljiva a aranzman je kao sto je zlaja pravio devedesetih za mnoge folk pevace u srbiji.Najezim se na samu pomisao na to ludo vreme.

zeljko 26.01.2012 20:23

@albin korg nije valjda da nevalja nista sto sviram?Bice bolje i svirka druze cim se ustelim sa midi harmonikom i ketronom...nije bas jednostavno kako neki misle.

Hvala svima na komentarima...evo jos jedna mada moze i bolje da se odpjeva ali nemam volje da vjezbam a zavisi sve i od miksa u snimku kako ispadne posto kad miksam slusam na velike zvucnike koji su od linije nekadasnje i na slusalice,pa mikako da smiksam kako treba posto kad slusam na zvucnike glas preglasan,a kad na slusalice pretih,pa sve to radim odprilike da kad slusam na slusalice da se cuje tek toliko da se cuje...nadjem neku sredinu miksa da zvuci na zvucnike dobro,jer mislim da kad se cuje na ove zvucnike kako treba da je onda ok

I ovo sam odpjevao u stanu pa sam morao malo da spustim matricu da ne bih morao da puno pojacavm muziku a mikrofon uvijek iskljucim na mikseti da ne ide preko zvucnika dok pjevam ...znaci samo muzika se cuje a ja na suvo pjevam i malo je zeznuto uskladit da bude visina kako treba dok pjevam,ali se nadam da je i ovako ok i da se vjezbom sve moze jos bolje usavrsiti.

Jos da kazem i ovo posto je kolega albinkorg rekao da je bolje da se bavim pjevanjem...moj odgovor je da se necu nikada baviti ni jednim niti drugim profesionalno,nego samo ovako iz hobija...Pozz

http://www.*******.com/mp3/7JjZ1jdn/...ad_ne_pol.html

albin korg 26.01.2012 20:55

Ma nemoj me krivo shvatiti ,nisam komentirao svirku nego tvoje pjevanje,kad se budem drugi put zenio znaj da pjevas .Tomu razvaljujes.Svaka ti dala ;)

Mladenbp 26.01.2012 21:04

pozzz .. super ti je ovo ... ako sam dobro ovo je ketron ? lijepo radi

hajro 27.01.2012 04:18

zeljko fata od zlata

Citat:

Originalno postovano od spasoje88 (Post 203979)
:) Bravo legendo... Pesma je vrh! Na prvo slusanje ekstra! Svaka cast... pozz

oo Zeljko pa sta sad, ode moja Fata kod tebe jel hehheheh,drago mi je da si to otpjevao ali nemoj jos i neke druge moje otpjevati konkurencija malo zavidna hheh,pozzz drug i brez zamjere ,
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od hajro (Post 204161)
oo Zeljko pa sta sad, ode moja Fata kod tebe jel hehheheh,drago mi je da si to otpjevao ali nemoj jos i neke druge moje otpjevati konkurencija malo zavidna hheh,pozzz drug i brez zamjere ,

samo da napomenem da sam preslusao jos nekih tvojih demo snimaka i konstatujem da ima kruha u tebi jos Bogme, pa sretno za naprijed jarane

davorbn 27.01.2012 08:53

Svaka cast samo napred !!!

zeljko 30.01.2012 16:26

@albinkorg uredu je druze,samo sam pitao jer tako ispade heheh...hvala

@Hajro druze volim Fate:D

Hvala svima od srca,a sad cu da postavim jednu koju sam ponovo snimao sa drugim efektima sa ketrona direktno mikrofon i samo sam u cubase malo izostrio ekvilajzerom jer sam morao da podesim uz matricu koliko sam mogao da pase,pa poslusaj te...pozz

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player

Boban010 30.01.2012 19:06

Aaaaa Zeljko druze,dobar si,napredujes i sa produkcijom i sa pevanjem,sto se pevanja tice od mene si bolji ihaaajjj....
Samo nagari malo i sviranje,nikad se ne zna kad ce da zatreba....
Pozdrav druze,sve najbolje i samo napred!

romario 30.01.2012 20:39

Druze Željko ,

ovo si bas dobro smiksao i otpjevao !

Bravo !

makso68 30.01.2012 21:16

Lijepo druže,ima duše u pjevanju,a to je najvažnije.Tehnika se da naučiti,ali duša NIKAD.S obzirom da se amaterski baviš muzikom,ovo je extra.Veliki Pozdrav za pravog Merakliju(vidi se da voliš meraklijske pjesme,posebno sevdah).

Trenutno vrijeme na Forumu 12:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org