YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Smuchac - Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20336)

smuchac 28.06.2013 17:28

2 Privitaka
Ovce bleju,makaze zvekeću i tako već dva popodneva. :D
Kolega iz prijašnje pjesme posla poruku da ovo odsviramo a ja imao malo vremena pa sve uradio sam i sad još njega čekam da dođe i malo s akustičnom gitarom popuni situaciju.
Kako sam ja inače nestrpljiv a ko zna kad će on, otpjevao sam sam sa sobom duet. :D
Malo je glupavo da isti glas pjeva oboje al eto. Konačni snimak ću ubaciti naknadno kad se desi prilika.
Refren sam nadosnimio tercu tj. otpjevao sam i jedno i drugo,bez efekata i ostalih igračaka s nekim mikrofonom iz praška za robu.

Pjesma je od TS Begini i Ivana Zaka a zove se "Obriši suze".
Jedna verzija je gola a jedna s vokalom pa skinite za karaoke party. =))
Vozdra!

namrgodjen 28.06.2013 22:18

Dobri su ti snimci druze, u kom programu snimas?

tranzit 28.06.2013 22:31

Nebitno je u kojem programu snima jer svi ti audio sekvenceri mogu samo da snime ono sto "cuju". Da li je to Cubase ili Muemdo ili Sequoia ili Samplitude ili najobicniji Magix Music Studio od pedesetak eura, nece biti razlike. Razlika iskljucivo dolazi od hardvera (mikrofon, mikrofonsko predpojacalo, AD konverteri na audio interfaceu), zatim spoljnih uslova snimanja, a na kraju od znanja i iskustva u miksu.

VUNIMRAV 29.06.2013 10:09

Korculanac,bravo,bravo,i lepo i ugodno za cuti,"skrinja ljubavi" izuzetno.Odlicno i za to sto na pravi nacin prezentiras psr3000;),pevac mi se dopada uopste,a jos vise sto me na momente podseti na J.Stublica a njega obozavam.
Mogu da zamislim,vas dvojica,lepa basta,miris mora i borova,riba na tanjiru,riba na stolici,ajmeee kus vise!!!\:D/

smuchac 29.06.2013 10:11

Kad ti kažem, smijat ćeš se. Snimam u programu Audacity koji je besplatan i milijun puta jednostavniji od tih "veštačkih" koje vi koristite. Da je bolji ne tvrdim jer nije istina al za demo je više nego dobar. To što se bolje čuje od nekih snimaka u demo sekciji je zato što ne idem direkt u integrušu u komp već snimam preko Behringer XENYX 1204 USB i spajam se USB-om na komp tako da je zapravo taj mixer moja zvučna karta za snimanje. Eto... :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Dodato:
@ VUNIMRAV: Hvala puno!! ;)

Jaki 01.07.2013 10:02

Odlicno smuchac druže.Pozdrav

smuchac 04.07.2013 15:32

1 Privitaka
Došo kolega pa smo nadosnimili njegovu akustičnu gitaru koju sam doduše dosta prigušio jer je sam ritam ima u sebi pa da se ne "kolju". Također smo sad odpjevali i ja i on svaki svoj dio pa bi to trebalo biti to... Pozz. :)

smuchac 16.02.2014 17:04

1 Privitaka
Već dugo nišanim da sredim ovaj ritam jer mi je za masu pjesama dobar. Kad sam ga doveo (nadam se) u red,od muke sam i zapjevao kratko sam sa sobom u duetu. Tercu sam otpjevao i nadosnimio,naravno :D

DinO74 16.02.2014 17:20

@smuchac...malo si me zeznuo i bacio u depresiju sa ovim zadnjim snimkom :( Podsjetilo me na more i onako na tren zamislim sebe kako sjedim na nekom kamenu na plaži, noge u vodi a pivo u ruci (leš pijan :D ). Iza leđa, u bašti kafića, muzika uživo ... Nisi fer :( p.s. Lijepo ti ovo zvuči :D

smuchac 16.02.2014 17:53

Ti si neka romantična duša vidim ja... :D

Trenutno vrijeme na Forumu 22:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org