![]() |
Kako sam vidio u "Best Of" Collection" packu (koji je free) nalaze se i Balkan i Turkish drum kitovi!
Posto je moguce izvuci sve ritmove na USB iz svakoga PACKA cini mi se da bi ovo bilo rjesenje za tebe kolega! Pozzz! |
Hm, to bi trebalo da bude neki Europe Pack ako se ne varam, ali na Yamahinom sajtu nisam uspeo da ga nadjem, vec samo ''pojedinacne'' Pack-ove (Eastern Europe, Western Europe, Northern Europe, itd.).
|
Evo ga:
http://www.yamahamusicsoft.com/en/ca...6?currency=EUR Nadam se da nisam prekrsio pravila,posto je program FREE! Pozdrav! |
meni bi to trebalo al , ja nemam takvu jamahu , nego psr 1500 a za tu nemoze , pa oko imate taj pack , dali bi hteli da mi to posaljete , da probam te reitmove na mojoj yamahi
|
Hvala Tyros2! Prostudiracu malo ovaj Pack, verujem da se moze iz njega izvuci korisnog materijala, za sada na sajtu nema opisa, tj. sadrzaja ovog Pack-a, nadam se da ce ga uskoro ''izbaciti''.
|
Ako odes na "PACK Contents" u Zelenom kvadraticu,otvorice ti se prikaz svih ritmova i Voices koje Pack sadrzi!
Pozdrav! |
Mozda jedino za registrovane korisnike, ovako nema nikakvog zelenog kvadratica sa tom opcijom...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org