![]() |
Super je Neso, vec je sve napisano u prethodne komentare, sve je na mesto! Prvoklasna svirka! Svaka cast. pozz
|
svaka cast.
|
Neso!!!Koje su one 2 PIPI u video prezentaciji.Pesma LUCKASTA SI TI!!!!!!
|
Jasta nesa ubija dok svira a pogotovu kad uprti harmoniku i krene u kafani u setnju i da skuplja baksis:lol:
bas bih voljeo da ako bih bila kakva mogucnost za svirku..da navratis za minhen i da dozivim to sve uzivo pa se mozda i ja docepam mikrofona:Dali samo na kraju kad treba goste rastjerat ja sam tu=))Poooz |
Pipi
@milancesow:plava je modni kreator a crna je manekenka.Boli kolko su dobre PIPI.
@zeljko:uzeleo sam se neke svirke preko,nisam odavno isao nigde dalje od marinkove bare da sviram:lol::lol:.Valjda ce da bude nesto i malo dalje od toga. Hvala svima na lepim komentarima. |
.
Pi,pi,pi,piiiiiiiipiiiiiii...pipi,pi,pipiiiii..... ...;)
|
Neso hvala,puno pozdravi koleginicu!
|
@Boban010:Nema na cemu.mozda napravim neku kombinaciju nekom prilikom da te zovnem da zajedno odsviramo neku tezgu pa te usput i upoznam sa njom.
Pozdrav |
Hvala druze,nek je samo zdravlja bice prilika da se sretnemo!
Uzgred jel ovaj harmonikas sa proslave onaj sto je svirao i na prvim snimcima? Da li je ozvucio i levu stranu harmonike,pitam zato sto se cuju basovi? |
@Boban 010:Jeste to je isti harmonikas,zove se Bosko.Sjajan je muzicar i pouzdan kolega.kad god mi traze bas harmonikasa uvek zovem njega aJeftu zovem skoro stalno kad ja pogodim posto on svira i aranzer a i bili smo zajedno u mom bendu koji je radio koncerte i dobre tezge.Harmonikas nije ozvucio basove,ti imas dobro uvo,ja nisam obratio paznju da mu se cuju i basovi!
pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org