![]() |
Ne cujes dobro,fali C-7,druze ima toliko bitnijih stvari u zivotu od jednog akorda zato malo se opusti i uzivaj na forumu,nemoj da ti ovaj forum pretstavlja opterecenje za nervni sistem.
|
Ipak ti dobro ne cujes, pesma je iz Cm, tako da svakako nedostaje akord D7. Meni je bas ovaj forum rasterecenje za nervni sistem ako mi verujes, e sad sve zavisi sta su za koga bitne stvarni, nekome ne bi smetalo ni da si uhvatio samo Cm i ostavio tako do kraja.
|
Neso,je li ova dvojka iz "ljubav mi...." iz onih setova za bk5 sto su se pojavili skupa sa njim,mislim da ima i na dwl,gresim li?Dobra je u svakom slucaju!!!!
Sve odlicno!!!! |
Mislim da nije posto vrlo malo koristim iz tog seta koji je besplatan i ima ga u Download.Da vrlo je konkretna ima dobre vodjice i ja je vrlo cesto koristi,naravno u raznim varijacijama sa razlicitim instrumentima ali osnova je ista.
|
Tooo majstore i ova od Gojkovica super odsvirana i otpjevana..Svaka cast
Dodato: Meni se vise svidja miks kod ove pjesme nego kod one Oci jedne zene |
Ali je glas losije odradjen i meni se to ne svidja ali ne znam da li cu moci to da ispravim obzirom da ova dva snimka nisam radio sa istim mikrofonom.Pesmu Oci jedne zene sam radio sa pilot mikrofonom AKG 420 ali sam danas probao Shure SM 58 i pobedu je odneo AKG 420,bar po meni.
|
Nije ni cudo, s obzirom da je kondenzatorski i da vise odgovara studijskim uslovima rada (iako overhead), nego dinamicki SM58. Pripazi samo, on ima nesto izrazenije donje srednje (oko 250Hz do 300Hz), pa budi spreman da ih u miksu spustis za par dBa. Bilo bi odlicno kada bi izdvojio pedesetak eura za jedan studisjki mikrofon sa velikom membranom jer to je onda sasvim druga prica. Ukoliko ne znas gdje se moze za tako mali novac naci pristojan kondenzatorski mikrofon sa velikom membranom, javi i dobices odmah sve informacije od mene.
|
Uh,dobro sam prosao,nisi me mnogo kritikovao =)).
Idem ja sad da radim od onog od cega se zivi.vreme je da pakujem pinkle pa na posao.Valjda ce da bude i neka kinta pa makar i tih 50 eura za taj mikrofon. Ko zna,mozda jednog dana napravim i neki mali studio,prostora imam,tako da nikad se nezna. |
Nije bilo mjesta za neke posebne kritike jer vrlo brzo ucis i sto je jos vaznije, primjenjujes to nauceno. Jedno sto ti je kompletan instrumental pod nekim horusom (vokal nije), medjutim to je vjerovatno neka trivijalna greska koju si nehoticno uradio.
|
Neso jesi ovu tercu u zadnjem snimku naknadno otpevao ili si uradio sa nekim programom?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org