![]() |
Razumijem na sta ciljas, ali kad nema toliko elemenata, zvuci nekako prazno, mada realno, nemoguce da to bubnjar stigne sve odsvirat, sa sve perkusionistom :) Izbrisano, pitaj...
|
|
Sidja mi se pesma, lepa muzika i tekst, jedio bi morao ispeglati pevanje...
|
Jako lepa pesma. Tesko je danas naci da neko pravi ovakve pesme poput tebe, a ovo je za svaku pohvalu. Sto se tice pevanja bice to bolje iz dana u dan, samo treba vezbe. Meni je i ovako dobro, bitno je da izneses pesmu na svoj nacin, pogotovo kada su autorske u pitanju. Boja glasa i dobra interpretacija(pored prijatnog izgleda kada je u pitanju uzivo izvodjenje) su ono sto publiku zainteresuje ili ne. Ti imas jako lepu perspektivu. Naravno da treba da nepredujes i napredovaces po prirodi stvari, samo muzika dolazi iz srca i to je ono ko si ti. Zelim ti puno uspeha u daljem radu, a veruj mi bice ga! :)
|
Hvala momci, trudim se sto vise. Sto se pjevanja tice, tu sam odradio par vratolomija za koje trebam pure jest. Sto se pjevanja tice, mozda uzmem neki sat pjevanja da mi neko objasni kako se to pravilno radi.
|
Jako lijepa pjesma, prava "tugaljivo bečarska". :D Dobro joj pristaje ovaj aranžman, jednostavan, a opet pun sounda. Da se mene pita, potpuno bih izbacio onu podlogu, string ili pad koji svira s desne strane. Čini mi se pretaman i ne uklapa se u ostatak. Malo harmoniku staviti na njegovo mjesto i to je to.
Što se pjevanja tiče, ono je (sada) prosječno. Ali ako nađeš pravog učitelja, za svega par sati poduke će ti pomoći da postaviš u glasu ono što ti nedostaje. Ako baš želiš pravo napredovati u pjevanju, onda je potreban višegodišnji rad, nije dovoljno par sati. Tu ne mislim isključivo na tvoje pjevanje nego općenito za svakog tko želi ozbiljan napredak. Neka slijedeće autorska bude s vedrijim tekstom. :D |
Hvala Caspere, hahahaha svi mi zamjeraju da pisem ove tugajlije, ali to je ono cisto "marketinski" jer sam ja u principu nepopravljivi optimist :)
Sto se tice pjevanja, znam da kazu ako hoces bit muzicar, a ne znojit se - idi u pjevace. Mada moji ciljevi sto se muzike tice su cisto rekreativni, jer namjeravam da mi glavna preokupacija bude IT, a sto se muzike tice, to mi je onako cisto sa strane. |
Dobro je dok imas inspiraciju da pises uopste... Ja sam svojevremeno pisao po 4-5 pesama (tekstova) na dan, od kako sam dosao u ovu nedodjiju, nisam napisao ni jednu....
|
Australija, zemlja u kojoj te svaka zivotinja pokusava ubit a? :lol: Pa ono nije fora da pises o tome :D :D :D
|
@dell
Marija, Jelena, Ivana VS Zmija, Kengur, Nosorog =)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org