![]() |
Neso za*ebo si nesto sa sampling rate pa je usporen snimak a nedostaje i glas. Daj onaj link sa clouda koji si meni poslao, taj je uredu.
|
=)) pomesao si pesme druze.Ovo je druga pesma koju sam poceo da radim i jos nisam snimao glas.Moguce da sam negde nesto za*ebao sampling rate mada ne mogu sada da proverim.Svirao sam iz F-mola.
Dodato: https://soundcloud.com/nesaband/oci-...-matrica-remix Dodato: Jesi to trazio? |
Da to sam trazio. To je vec dosta ozbiljniji miks od svih dosadasnjih. Onaj "usporeni" ti ima neki chorus, pogledaj sta si za*ebo tamo. To je neka trivijalna greska.
|
OK,aj...provericu sutra.Nego da te pitam,spavas li ti ikada?
|
Hahahaha... spavam kad ostali ne spavaju. Imam konstantno dosta posla u studiju a on se uglavnom obavlja u "nocnoj tisini", a zatim je tu i finalizacija Trans Audia za balkansko trziste gdje upravo spremam par njegovih slika kao najavu prezentacije. Spavam u prosjeku pet do sest sati i dosta mi je, valjda mi je takav bioritam.
|
neso ,
jel ovo obrađuješ midi ili bar dio midija ? Jako mi fino zvuči,na slušalice,ali svejedno ... |
Nije ovo midi,neobradjujem trenutno nista ako mislis na poslednje snimke.Sve je to odsvirano na Rolandu BK5 samo malo doterano u Nuendu,nasnimljen glas i to je to.
Evo jednog taze snimka koji sam skuvao pre nekih pola sata.Ima tu jos da se radi dosta ali evo da cujete.Rastu mi apetiti pa cu verovatno morati da nabavim neki studijski mikrofon.Ovo je snimano sa Shure SM 58 i nisam zadovoljan tonom i vrlo mi je tesko da ga smirim. Pesma je Ljubav mi srce mori,pevam ja sviram ja na BK 5,tercu pevam ja. Stari dobri Hit koji je nekada otpevao Cune Gojkovic.Evo sada mog snimka te pesme. https://soundcloud.com/nesaband/ljub...-mori-nesaband Namerno postavljam link posto jedino tako mozete da cujete snimak u Wav formatu. |
Neso, dobro snimljeno ali gde si zaboravio akord D7 u fospilu?
|
To je moj aranzman,meni nije potreban =)) .E da fali samo D7 bilo bi lepo,fali tu jos mnogo toga da bi bilo sve pod konac ali to i nije moj cilj postavljanja ovih demo snimaka.
Hvala na komentaru. |
Meni sto se tice ovog snimka samo smeta nedostatak akorda D7 u svirci, a sto se tice pevanja mozda ne bi bilo lose da nabavis jedan de-esser. I naravno pohvala sto si ovo odsvirao :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org