Citat:
Originalno postovano od mikimiki
(Post 235066)
Na lijevoj strani imas ona dva dugmica koji koristis za DNC sounde.Oba mozes da promijenis i das im drugaciju kontrolu.Nisam kuci da probam to.Meni i nije toliko bitno,ali mislim da bi mogao da upises tu komandu.Probaj,ne skodi.
|
Nema u opcijama synhro.... Ima mute kojecega ali to nema....:(
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od nesaband
(Post 235001)
Dajte kolega neki demo sa vaseg PA600 da cujemo kako zvuci.
Sticem utisak iz vasih postova da ima mnogo stvari sa kojima niste zadovoljni na pa600.
|
Nije problem snimiti. Isto zvuci set kao na Pa800 nema razlike bice snimaka ALI:
To bas sa sredjivanjem nece ici tako lako. U zelji da ubacim nesto ,,odlicno " sa Pa2..Pa800.... u Pa600, zainatio sam se, odabrao jedan set sa solidnim ritmovima i krenuo dva dana da to namicam, poredjamm nivelisem, sredim bass, drum.... Kada je dosao red na harmonike, You d nt have memory.... :mad:. Glavna stvar je sto se nemoze sa drugog seta posebno ubaciti boja. Jos veca glupost jso ako ucitam kompletan sound iz seta gde ima boljih boja, gubim drum sekciju koja je tako lepo poslagana ( pod uslovom da ucitam samo ritmove seta koji sam pravio)... Naravucenije. Ako sklapate set, prvo gledajte da imate odlicnu postavku boja ( desna ruka) i da vam ostane memorije ( bar 15...20Mb) za ritmove. Dva dana uzalud. ~X(
|