![]() |
A ti si neki najveci pametnjakovic na ovom forumu,steta za tebe da samo pises akorde i nista nikad ne odsviras ili ne otpjevas da cujemo tebe malo:lol:Vecinom pratis i komentarises kad nekom imas sta da spustis a nemas pojma da sam se salio i da ne znam ni sta je falset i kako se to pjeva priznajem,vec sam rekao radi Toga da se i nasalim malo a i zbog Toga sto sam ondje kad kaze "ko gitara"to utanjio i nisam pjevao punim glasom iz grla.Sad da li je falset ili nije ja to ne znam.Poz
Dodato: Nemoj samo da kaze neko sad da se ljutim ili sta vec.Naprotiv samo sam rekao svoje misljenje.Poz |
Po ovome kako si nastupio, jako si se naljutio. Već sam pre rekao da ne sviram klavijature i nisam pevač tako da ne znam šta bih ja tu postavio... Pratim demo snimke i ne vidim da sam nekom "spuštao" nešto. I ovaj tvoj zadnji snimak nisam ni hvalio ni kudio, samo sam napisao ono što sam ja čuo, a ti odmah osuo paljbu. Nikad ti ništa ružno nisam rekao. Dobro, ja sam samo gitarista i možda nemam pravo da se mešam kod vas klavijaturista. Svako dobro, pozz!
|
Bar nam kazi sa kime imamo posla.Bar ja jos nisam nigdje o tebi procitao ili nisam vidio ovdje da bih znao kakav si i cime se bavis.Mozda si neki pjevacki eksperta pa sve znas,da ti onda skinem kapu..Pitao bih te rado o tim stvarima da naucim sta je sta u pjevanju da meni a mislim da i drugi bih bili zainteresovani da nesto nauce.Nije dovoljno da kazes samo tako kao sto si rekao da ti ne cujes nigdje falset itd.Danas si preslusavao snimak i nisi nista napisao ali si zato napisao veceras u 10 sati da mi das do znanja da sam pogrijesio kad sam rekao da sam pjevao falset hehe.Zato sam tako reagovao kako sam reagovao i ne ljutim se uopste jer znam da nije bas ni lose ovo sto sam otpjevao a moze naravno i bolje.
Sta ima veze ako sviras samo gitaru.Odsviraj nesto na gitari ili uzmi matricu kao ja pa otpjevaj ,imas pun Internet svakojakih matrica.Kupi Audio kartu i mikrofon i eto ti pa snimaj. |
Ne znam baš šta bi voleo da znaš o meni, pa ću evo ukratko: Nisam nikakav pevački ekspert, ima mnogo pametnijih i obrazovanijih ljudi ovde na forumu od mene koji mogu da komentarišu svačije sviranje i pevanje. Dosta dugo sam svirao (preko 30 god.) gitaru u raznim orkestrima i naslušao sam se raznih pevača, pevačica i muzikanata, i dobrih i loših. Više ne sviram, okačio sam gitaru o klin, ali volim da čujem ostale kolege. Mislim da imam bar neko osnovno znanje i muzičarski staž da bih mogao bar nešto komentarisati o muzici i pevanju, a mislim da imam i dobro uvo. Nisam nikad komentarisao nešto da bih nekome "spustio" ili podjebavao. Možda sam zalazio u sitnice, ali veruj, nikad nije bilo zlonamerno. Uostalom, i tvoji snimci su mi se uglavnom dopadali, a ako nešto nije "pasovalo" mom uhu to sam i napisao. To što si rekao da sam najveći pametnjaković na forumu me je uvredilo, ali nema veze. Sve najbolje, pozz!
|
Pa dobro onda stvarno imas iskustva ako je tako da si se bavio oko 30 godina muzikom.
Nisam imao namjeru da te uvrijedim i nisam rekao da si glup ili nesto sto bih te moglo da uvrijedi.Tako mi se ucinilo kroz tvoje postove da volis da pametujes a mozda je bas i radi Toga kao sto si rekao da si stari i dugogodisnji muzicar pa sve cujes i znas puno Toga i imas potrebu da to iskazes i skrenes paznju nama mladjima.Evo ja se izvinjavam tebi ako si to svatio kao uvredu.. Samo i ti treba da znas da ja nisam profi ni svirac ni pjevac i da sve sto znam sam sam naucio koliko sam naucio.A ovo sam stvarno kad sam rekao za falset se malo zezao a nemam pojma kako se to izvodi kad se pjeva..Da si objasnio sta je falset mozda ne bi ovako reagovao..Eto izvini jos jednom..Poz |
Ajde Zeljko teraj dalje samo opusteno,veliki pozdrav drug moj.
|
1 Privitaka
Evo ova od Vunija matrica.Probao otpjevati i ubacio neke druge efekte na vokal mozda vam se svidi.Snizio sam pola tona posto necu da se derem hehe.
|
Ovaj prateci vokal (efekat) se nikako ne uklapa... Bolje je bez toga
|
Nemam pojma sta sam uradio.Probao kao fol drugi glas i nisam uspio kako treba:D
|
Zeljko samo refren sredi pevaj samo prvi glas.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org