![]() |
@Nesaband
Da zaradis puno love i mnogo da mi pozdravis Miru. p.s.Snimi nesto sa njom dok "vezbate" ;)) pa postavi ovde. Pozdrav druze! |
I meine je bas iznenadio kad sam cuo kako dobro pjeva a sviranje isto super,jos samo kad bih Nesa imao vremena i volje da tu muziku iznivelise kako treba tj.kako mu rece Tranzit bilo bih naravno jos bolje..Obecao je i meni poslati po koji snimak pa cu i ja ponovo snimiti jer mi se njegovi snimic takvi kakvi su opet bolje svidjaju nego neke matrice Koje nalazim po internetu i bolje ich nesa odsvira.Pozdrav za Nesu
|
Sto jes jes.
|
cek da uzmem harmoniku pa kad pocnem da nasnimavam,=))
hvala drugari na lepim recima koje ste mi uputili.^:)^ tek sam poceo da se igram sa nuendom,doci ce to sve na svoje mesto,samo polako. @Zeljko,poslacu ti matricu cim je iseckam i zipujem u vise delova da ne prelazi 200 Mb pa ces dobiti link odakle da skines,a usput cu i malo popraviti sam projekat ali tek u ponedeljak. |
Boga bitaj sta ti saljes pa ima 200 mb..Zar nije projekat od cubase nekih 50 mb?
|
@Boban 010
ovaj snimak postavljam zbog tebe sa jucerasnje svadbe.Odgledaj kraj snimka.Snimano telefonom. |
Citat:
|
Evo jos jednog snimka sa iste svadbe gde i ja malo sviram,doduse jednom rukom.
Nadam se da cete moci da cujete bar malo kako zvuci aranzerski deo Rolanda BK-5 posto je snimano mobilnim telefonom. |
Snimak je los ali se i pored toga cuje, ako se uporede oba snimka, da je ritam sa BK-5 daleko konkretniji nego ono muljanje koje se cuje sa PA800. Nego, cini mi se da je ipak najvaznija utenzilija ona pepeljara pored tvog BK-5 :lol::lol::lol::lol:
|
Pepeljara je jedan od delova mojih rekvizita bez kojih na zalost jos uvek ne mogu da radim.Juce sam se naslusao cuvenog sempla "Durdulj Bas" za ceo zivot(jedino sam njega cuo i bubanj sa aranzera PA-800).ne zelim vise da ga slusam nikad u zivotu.Nigde ostalih instrumenata da izadju iz tog aranzera.Naravno nije kriv PA-800 za to vec oni koji prave takve setove i niko nece da se potrudi da to malo doradi i sredi da zvuci kako treba.
Bilo je i lepog sveta na ovoj svadbi pa cu postaviti i ovaj snimak.;) Dodato: Nadje se i poneka obozavateljka.B-) |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org