![]() |
:)
2 Bajramska glasa za Marco7!
|
@caka012
sigurno je ovo drugo |
Mare je pao na 8. mesto. Nije moguce da neko glasa vise od nas... Ne znam sta se desava... :(
Daj da nadjemo nekog strucnog da ih hakujemo bre... :-L :) |
nije pao kolko ja znam dotle se i popeo, ali nikako da ide vise.........hmmm....de ljudi razdijelite po msn al nedajte ni slucajno da glasaju za nekog drugog nego za marka
|
Druze, prati malo bio je 7. do malopre... kad sam ja glasao bio je sedmi, sad hteo da probam jos jednom (da vidim oce li da ucita) i pisalo da je 8.
|
ok izvinjavam se ako nisam upratio ja sam glasao danas, bio je osmi, al jarane, mos mislit kolko se glasova dobije u toku dana za one ostale? (mislim na one prije marca, medju prvim na top 10)
|
hajde glasaci na glasanje
|
jos jedan glas od mene, a raja se nesto zeza, ajmo bre svi na glasanje, kakva je to kolegijalnost, pa Marco poce da pada na top listu, i ne stedite internet :)
|
Evo, sad 9. ... :S
Zajebao nas naj debil Stojan... Chim se prijavio je skochio mnogo gore... Ali napravio je chepuljashku pesmu. Pesma o helou sokovima... :)) |
@Vaxter
pesma ne vredi ni za ...hmmm.. ali mi smo tu YU-MIDI-evci, sredicemo Stojana evo naljutio sam se na Stojana i pucam sad sa proxyem, za sada 4 glasa, ako imam srece bice jos :) :) |
Jutros si bio 9-ti e sad si ponovo 8-mi.Srecno.
|
Meni nesto ovo smrdi na namestaljku opasnu...
Ne znam kako moze iko da da vise glasova od nas ovde kad nas ima ovoliko... Mare, zelim ti svu srecu kao sto znas i glasam svaki dan, nadam se da ce biti nesto od ovoga. ;) |
Nema veze...Provalićemo ih hebo ih otac lopovski...
Moramda vidim s kumom kako da glasam sa jedan PC a više IP... Onda ćemo svaki dan da im uvalimo sa glasovi... |
Ko ima ADSL modem i dinamicku IP, posle svakog restartovanja PC-ja trebao bi da moze da ponovo glasa ;)
Probajte i tu foru, a ako to ne radi onda nista :D +1 za Mareta ;) |
Probao sam to i nece. Pamti nekako...
|
probao sam ja sve fore sa restartovanjem,imam i ja adsl,ali ne vredi..inace glasam svaki dan po vise puta ne bi li se prevario njihov server...moramo nekog hakera da angazujemo pa onda sta bude.kome opanci, a kome obojci;)
|
Restartaj i izbriši cookies!
|
:)
One more point for Marco7 :)
hahahah ljudi :lol:=)) Samo idite i preko flashback glasajte koliko hocete.. Ako ne onda uzmite Google Chrome, i svaki put kada glasate samo mjenjajte "login status and differences" i glasajte 1000000 puta :) Bye Bye |
zuki daj pojasni mi to malo,ja se slabo razumem u to sto pricas,sigurno nas ima jos...pojasni nam to malo da bi svi mogli da glasamo bar po deset puta na dan.pozzzz
|
I od mene glas Mare care;)
|
Brate imas podrsku, dobio si i moj glas....Samo napred.....Pozzzz......
|
Marko ne mrda sa 8. mesta. Dajte malo. Uspeo sam dva puta kada sam iskljucio ADSL, pa sam restartovao racunar i ukljucio internet preko dial up modema. Ni jedna druga fora nije upalila.
|
e sad je 7-mo mesto... nesto sporo ide
|
Br 7....;)
|
+1
|
Evo jos jedan
|
hajde glasaci
|
evo ga jos jedan,
Hajde ljudi glasajte da potisnemo onog MC Stojana, i ne stedite miseve pucaj glasove :) |
Povratak na 7. mesto :) A sutra dobijamo pojacanje :))
|
ee ovaj moj glas je za 6 mjesto,srecno Gredicu
|
Eve i od mene podrska. Srekno
|
Ko nije danas glasao neka obavi gradjansku duznost.Hajde ljudi gdje je kolegijalnost?
|
a u bre covek nikako da preskoci tu sedmicu....kao da se nategnemo da udje u prvih pet,pojma nemam....
|
hteo sam da kazem kako da se nategnemo:-)evo sad sam preslusao sce ove koji su ispred marka.nisu nista specijalno.izgleda da su ovi metalci bas organizovani isto kao i mi,ali ih ima vise ili su provalili neku foru sa glasanjem...onaj tresh metal na koju foru oni da budu tako visko kotirani.:confused: drzi se marko!!!!!!!!!!!
|
upucao 4 glasa sada pomocu proxy, ako se neko razume u proxy onda neka uradi isto, a onaj MC Stojan me tolko nervira sto se cak popeo na 4 mesto sad grrrrrr
ajmo ko nije glasovao danas nek glasa, pa ljudi ovde smo da pomazemo jednim drugim pucajte |
Brate, pojasni malo taj proxy ako nije problem. Kad bi svi makar po 10 puta glasali bio bi 1. :D
|
ja imam kablovski internet, jos nisam probo ovu caku, ako jos neko ima kablovski, nek se javi i nek proba ovo. Prvo idite tamo gdje vam stoje sve konekcije, start-conect to-show all connections i disablirajte konekciju koju koristite. naprimjer je kod mene Local Area Connection 2, desni klik na nju i disable. restartujte modem. po potrebi i racunar ali mislim da ne treba. kada se modem upali, enablirajte ga. i probajte glasati ovako nekoliko puta, i javite jeli upalilo ja jos nisam probo.
Ovu caku moj jaran koristi zbog igrice Counter Strike, kad bi dobio Ban na nekom serveru, server zapamti njegov IP. uradi ovo sto sam napiso i promijeni mu se IP. ja i on koristimo isti internet provajder ali ne isti paket (valjda paket nema veze sa ovim IP), neznam da li bi kome upalilo. ako neko ima kablovski pristup internetu, navali! |
marco je trenutno osmo mjesto...jbg stvarno..:S
|
Citat:
Pozdrav |
Citat:
i druze u mene je kablovski internet, sve radim preko kablovske televizije;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org