![]() |
Nele se sprema za takmicenje u Soko banji.Nikad nije kasno.L-)
|
:lol:Obavezno prije izlaska na scenu ne zaboraviti umjetne zube ubaciti u Usta hehehe
|
Snimci su fantasticni! Svaka cast.
|
Nele je majstorcina to znaju i ptice na grani:)
|
Citat:
Poslednji snimakharmonike je najbolji tonski od svih dosadasnjih snimaka gde je snimana harmonika. |
Da budemo Neso iskreni, u odnosu na mnoge druge sta ovde postavljaju, kako pevaju i sviraju ovo je vrh. Naravno da ima jos dosta dobrih i kvalitetnih snimaka od ostalih clanova ali sve pohvale ovde za trud. Kad preslusam ostale snimke pohvalicu i ostale koju budu po mom ukusu.
|
Samo ti pisi sta ti mislis,nije nikakav problem.Nele je moj drug i dobar muzicar.
|
Slazem se.
|
Ne treba bata Neletu Sokobanja,covek vec ima iza sebe dugu i uspesnu karijeru...To je za pocetnike koji tek treba da se probiju.Za bata Neleta treba jedna onako iskusna i ne previse mlada zenska,a koja zna dobro svoj posao!:lol:
Zeljko je strucnjak po tem pitanju i tamo blizu pa neka mu preporuci neku dobru iz svog harema,sta se stiso ko Pirocanac!=)) |
Ima jedna debela u jednoj kafani opasna skroz..Voli one stvari vise nego ista:lol:Ja onako nesto nisam jos sreo u svom zivotu,ne gleda kakav je ko,samo da je musko eto je odmah hoce da te vodi i ne treba nista da placas sve ona placa hehe
|
Samo opusteno drugari,Bobane ma jeb.. sve zensko samo problemi sa zenskim rodem,Zeljko
daj malo toj debeloj istrument dase igra ,mozda ce da skine koje kilo hahahahaha, Evo sada nesto od mog sina i njegovog skolskog prijatelja sa Maturske veceri odpevali su koju pesmicu:Ali ljudski debelo, |
Super je ovo, jel sin ovaj talentovani pevac ili gitarista? :)
|
Super momak pjeva druže Nele,nadam se da je sin u pitanju. Kaži mu samo da pjeva više po špagi uz manje da ne kažem pre*eravanja da budem direktan i pomalo bezobrazan a sve u svrhu dočaravanja mog viđenja snimke. Nemoj da obrće ko Jacques Houdek. Na ovakav vokal mu to ne treba kao ni Žaku što ne treba, ipak je malo pretjerao i umanjio se bezveze. Ako ovako zvuči s ovim, samo zamišljam kako zvuči bez toga. :)
Pohvale i za gitaru također,skroz korektno i točno. :) Pozz i bez uvrede molim. :) |
Sin je na ovom snimku pevac,hvala na komentarima,ja kao muzicar sa raznim iskustvima mogu samo kapu damu skinem jer razdvaja strasno dobro stilove muzike,on je slusao Stiv
Vondera i jos masu crnih pevaca i uspeo da odpeva na njihov fazon,i ja mu tu jos jednom skidam kapu. Dodato: Izvinite sto sam navedenog pevaca napisao na nasem jeziku. |
Čika Nele, postoji li šansa da se odsvira pesma ,,Lijepi dani mog detinjstva'' za Leskovac? :D
|
Svaka cast za sina super odpjevano..Veliki talenat.Pozz
|
Djole bice i ta radim na nekim ritmovima imam Makedonsku svadbu pa posle toga,
hvala na komentarima. |
Le le,jede li on nesto,dete ce se prepoluti.Na koga je tako mrsav?
|
Majko mila kako covjek svira harmoniku!Ubija nema sta ne zna.Tj.sve svira.:DMalo prije mi je svirao harmoniku uzivo preko Skype.Najmanje 20 pjesama mi je odsvirao sve smekerske i zajedno smo pjevali on tamo ja ovdje:)Mada mi je glas otisao od pijanke 3 dana i 3 noci se ne treznim hehe ali super je bilo.Pozdrav za mog druga Neleta i majstorcinu
|
|
Svaka cast..Pozdrav za tatu i sina od Zeljka tj.mene:)
|
Citat:
|
Druze Tranzit da izvines..Nemas ni pojma mozda sta sve zna i moze da odsvira drug Nele..Ja kad sam ga cuo preko Skype i vidio preko kamere kako svira,mislim da nisam jos odavno cuo nekog da tako dobro svira i da toliko stvari zna tj.sve svira samo mu kazes sta,a on oplete na harmonici..Meni ljepse nego ove usrane klavijature i ritmovi ako nisu kako treba sredjeni..Pozz
|
Da li bi Nele dozvolio da skinem ovaj snimak i pokušam da otpevam pesmu???
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Citat:
|
Omladinac ;)
Dodato: SJećaš li se ti onoga lika s bilježnicom,Broj jedan iz Alan Forda ?:) |
Hahahahah... sjecam... malo si "zlocest"=))=))=))=))
|
Aha ok sad mi je malo jasnije.Znaci ti i ne moras da cujes vise,vec znas da Nele rastura jer mu je taj bio ucitelj i cujes njegovu skolu u Neletovoj izvedbi.Svaka cast i za tebe onda i tvoje uho..Poz
|
Ama kako ne bih cuo... sa njegovim uciteljem sam proveo godine i godine, svakodnevno po desetak sati na bini. Da sam gluh, procuo bih.
|
Hehehe svaka cast majstore..Pozdrav za tebe
|
Hahahahaha vi ste legende,Tranzit znam na sta mislis ali onako na prvu odsvirao reko da nebude kao Kodic,napravicu malo sada kada dovatim koj minut i snimiti nesto sto je moj drug ai uca Goran izvodio.
Zeljko ja i ti smo se dogovorili u avgustu pocinjemo. Sale uzimaj slobodno sta hoces sa demo strane. |
Voleo bi Kodic u danasnje vreme da moze tako da odsvira,nema vise on nista od onog starog sjaja.Nele,daj nesto sa aranzerom da cujemo,nemoj da si lenj.
|
Hocemo majstore Nele^:)^
|
Veliki pozdrav za sve moje drugare sa yu-midija,posebno za Zeljka,Nesu,Tranzita,Bobana itd
|
Hvala druze Nele,takodje veliki veliki pozdrav za tebe i tvoju porodicu i sve najbolje.Poz
|
Drugari da ne otvaram sad posebnu temu recimo kada imam recimo dva ritma na 1 varijaciji moje rumba,a na drugoj dvojka odem u record znaci hocu da mi rumba bude recimo 110 tempo a dvojka 97 odem u prvu varijaciju u edit pa sredim pod master kolko se secam da ta rumba bude 110 i isem na save.E sad kada sviram to sve tako kada hvatam septakord on mise vrati u 96 tempo dali moze neko dami pomone u cemu je problem ja san nekad to znao ali dugo nisam dirao pa sam zaboravio,hvala drustvo.
|
nele1
To znaci da septakord ti svira drugi CV (Chord variation). Idi u Record/edit i za istu tu varijaciju promeni tempo na master traku ali pre toga okreni na CV2. Takodje trebao bi proveriti da ne imas mozda jos CV-a gde nisi uradio promene tempa. |
Hvala ti Ace podsetio sime dugo nisam dirao pa sam bio zaboravio,veliki pozdrav za yu-midi drustvo iz Beograda.
|
Djes Nele kuco stara:)Kad ces nazad za njemacku i sta ima Nova u Beogradu?Pozdravi Nesu ako se sretnete i popijte Koje pivce umjesto meine.Poz
Dodato: Sledeci put snimam za vas dvojicu ekstra onu pjesmu od Bore Drljace "Placi mala placi osto sam na Raci"jer znam da obozavate tu pjesmu:lol: |
UH Zeljko druze kakav odmor ovo je vise umor nego odmor sve jurnjava bez kraja,sa pola ljudi nisam uspeo dase sretnem nazalost i sa Nesom se nisam video,ajde cucemo se veliki pozdrav.
Bice uskoro i snimaka ono ocemo smo pricali. |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org