![]() |
Citat:
|
Hvala svima !
Postovane kolege !
Zelio bih da se zahvalim organizatorima Vuletu,Milancetu i Vaxteru sto su nam omogucili da se sastanemo i proslavimo jedno divno vece. Drago mi je sto sam upoznao sve vas koji ste prisustvovali na skupu i zelio bih svima vama da se takodje zahvalim na divnom druzenju. Nadam se da cemo se i u buduce druziti i praviti ovakve zurke ! Hvala! |
kao prvo: pozdrav za gsp. miodraga :)
a vi momci? malo po malo i izdajete sve detalje sa zurke, a? =)) ko zna sta cemo jos saznati sta se "backstage" desilo ... :-O :lol: ma kakva farma, veliki brat itd. ... (i tako to) ZURKA rules! :lol: pozdrav svima |
:-OOpasna je to situacija:lol:Dell nesto mi se otimaju za tebe heheh..
I ja hocu da pozdravim najzasluznijeg covjeka tj.Miodraga koji je i osnovao ovaj forum i da mu se zahvalim na tome...Poozz |
...meni ovde mirishe na pedofiliju!?:?
@zeljko treba upoznati Miodraga...pravi covek za druzenje!:) |
I meni=))
@simke valjda ce i to da se desi jednog dana pa se upoznamo..nikad se ne zna..poozz |
Ih sto mim je zao sto nisam bio na festi , otpevao bih nesto na rumunskom , a i upoznao bih veoma vazne ljude ............. la multi ani . ziveli
|
Zeljko, pa bilo je prilike za upoznavanje sa clanovima :) A Gagane, sto nisi naletio, ocekivali smo te :) Inace cestitam na tituli moderatora ;) Kad si postao?
|
Nije sve jedno clan i gazda foruma:confused::lol:
|
@zeljko
Pa sad je bila sansa da se upoznamo,i ne samo mene,vec sve ljude koji su bili na skupu.Ne znas sta si propustio.Evo Miodrag i Dell treba da budu za primer,jer su ljudi prevalili ogromnu kilometrazu da bi dosli na druzenje. |
To jest upravu si;)
|
Evo puno pozdrava za sve kolege koji su bili na zurci i da kazem da mi je drago sto sam vas upoznao. Nadam se da cemo se opet druziti naredne godine ali u vecem broju.
|
Pozdrav i tebi kolega, naleti nam malo cesce ;)
|
marnele, moram da te pitam nesto al da se ne ljutis na tvog druga, tj. na mene :D
pitanje u jednom vazi i za druga vaxtera a naravno i ostali koji su bili prisutni ... vule, simke, milance ... kad si se vatao za vaxterovu gitaru, zasto je kod tebe bila tako razstimovana? dok je vaxter svirao bilo je sve kako treba :)) @};- pozdrav |
:-"
ja mislim da je bio u maleru za jednu zicu :lol: |
siguran sam da ste svi vodili racuna o marnelu ko da je vas mladji brat ;)
ja se jos secam streama zurke ko da sam ga juce video :"> i jos uvek mi je krivo sto nisam mogao biti sa vama ... :( pozdrav |
tocnije 2 zice :) a malo veci razlog je bio sto sam sebe uopce nisam cuo :D Znalo se dogodit da pitam Milancheta odakle sviramo, on rekne Geeeeeeeee, a ja mislim Eeeeeeeeeeee, tako da tek na 2-3 strofi provalim da sam vecinu pjesme svirao pogresan tonalitet :) Kasnije smo se sporazumili, tako npr. ako sviramo iz D mol/dur, Milanche se uhvati za D(upe) pa znam odakle idemo :)
|
E pa Grandia onda lepo sledece godine organizacija na vreme i svi lepo da dodjete,nema opravdanja za nedolazak :)
|
marnele, hvala za iskren odgovor :) verovatno vaxter sabotirao te 2 zice ...
vule, vazi, samo molim te da sledeci put bude to vikend ako moze :lol:... znas kako je kod nas gastarbajteri ;) ma nekako cu da se snadjem, odavno nisam bio na krankenstajn (bolovanje) :D |
'lektričnu gitaru je opravio još pre žurke, tako da nju niste mogli ni videti, a akustilnu u toku. :))
Dobro me podseti, da završim setup i zamenim žice na akustari. :)) Još uvek ih iz torbi nisam izvadio... |
vi'sh a poceo si sa setupom onaj dan kad sam odlazio, dobro ti sebe natjeras :lol:
|
Ja sam se hvatao za dupe dok sam mogao,posle sam ga smanjio na mikseti!!!! =)) =))
Dell je mnogo dobar decko,zato se i salim sa njim! =)) |
:lol: :lol: :lol:
|
Evo, proslo je nesto vise od 3 mjeseca, ali uspomene na onakvu zurku ne blijede ;) Nesto sto sam ja snimao
|
Hehehe.....Ko filharmonija iz Istambula.....hehe
Posalji mi snimak u full-u..... :) |
To je full. :))
|
Jeli Nishki jesi sapcao akorde Vaxu, nesto vidim stalno gleda u tebe ili te samo toliko voli? :D :D :D
|
To je dugogodišnja ljubav.
|
Samo da ne krene "saputanje na jastuku",onda je opasno....@Dell,ti znas na sta mislim siguran sam :lol:
|
Ljubomoran omladinac na Milana.
Nadao se da će spavati sa mnom posle žurke, kad ono ništa. Sad se breca tu. :)) |
Ulete mu dizajner :lol:
|
@Vaxter
A kolko je meni poznato da je odmah nesto malo posle zurke nas Dell zapalio u ZG na neku "paradu";))....tako da ako ste spavali zajedno,nema veze!! Mi smo nashi,samo jashi!!=)) Shalim se naravno...:D |
Ma, bitno da se svi mi volimo, tako Simke?
Daću ti Dela sledeći put. :) |
Znaci sljedece godine Gay-Midi zurka :lol:
|
Citat:
|
Koliko se ja razumijem u medicinu, to mu sad Dell dodje kao Callboy. Ako smijem da pitam... a kolika je cijena po satu... jer pored Vaxtera i Simketa mozda ima jos zainteresovanih, pa da momak zaradi koju kintu, nije mu lako, student je, pa love nikad dosta.
|
Ma, on to za dž, za drugare...
|
A tebi tranzit i ne treba, posto si spomenuo da ti sluzi samo za mokrenje :) Samo sto nemaju konkretnih dokaza za mene, za ljubav izmedju Vaxa i Nishkog ima sto bi Zika rekao korpus delikates :D Te ovi nijezni pogledi na videu, te ona grljenja, ljubljenja na Kopu eeeeeeee :D
|
Vidi ga mali,sad je jos i ljubomoran :lol:
|
I ti si Vule uslikan u klincu na kopu s obadvojicom tako da :lol: :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org