YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Novi KORG Kronos! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16959)

zoric 08.03.2013 02:39

Bio bih ti zahvalan ako mozes da snimis neki demo el.gitara......?ono sto sam cuo ni meni se nesvidja na yt.....

Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2

zekicejn 10.03.2013 11:22

Da se razumemo pricao sam za HD1. Ima on u sebi ekspanziju duvaca koja dosta popravlja stvari. Malo sam ja pod utiskom Motifa xf koji u tome stvarno razvaljuje po meni. Za gitare ce garant izaci jos neka ekspanzija koja ce se placati i biti dobra. Ja licno i ne volim nesto gitare na klavijaturi pogotovo dist, tako da mi to i ne treba. Mada nije to lose sto ima u njemu, samo nije odlicno. Ja nikada nisam imao bolju spravu u rukama, stvarno vredi! Klavijatura je nesto na sta se treba mozda navici, moj 10 godina star Triton klasik mi mnogo vise odgovara.

NordX 10.03.2013 18:56

Hm. Opasna masina,mada ne moze to obicni ''tezgaros'' da iskoristi maksimalno,zato sto ne zna. Kupuju ljud Kronose,Fantom,a opet ubacuju iste semplove (DX i ostalo.) Razlika kako to izlazi je minimalna,a razlika u novcu velika.

NordX

zekicejn 11.03.2013 13:46

Da ako tako postavis stvari, stvarno i ne treba da kupuju. U tom slucaju je Triton serija za njih odlicna. Ovo je ipak za ljude koji ce malo da se i posvete spravi i da na njoj naprave neki svoj "Identitet". To je poenta i za "tezgarose" kako ti kazes, ovo je sprava neprevazidjena za sviranje uzivo, pogotovo sa set listom, numerikom i ekranom. Cak i Karma dugmici sa leve strane mogu da sluze za mutiranje partova u kombinacijama, i to svih 16. Do skoro sam imao Fantoma G koji je takodje mogao dosta stvari ali preko Padova, pa si morao da menjas mod pa da nemestis na mute pa tek onda da mutiras u kombinacijama. Zato mi je Kronos genijalan, mislili su na mnogo stvari.

zoric 11.03.2013 13:53

I kakav je Fantom G u odnosu na Kronos?da nespominjemo memoriju klavijatura,vec poredjenje boja,broja efekata IFX na obe itd......

branoy 11.03.2013 15:56

sto vi mlatite slamu sa tim VSTi!!
usao sam u kontakt , ispitao svaki detalj, cista slama za kronos , titon, motif, itd.. toliko.
motif xf, roland g, triton studio, extrem, m3, kronos, sta vec tate za pravit zvuk naspram vsti i kombinovati i dobijati rezzultate samo takve.

ovamo cete potrositi vreme, i zaboravicete sta ste hteli, dan za danom u studiu na tom polju ostace samo oni najmentalniji.

zoric 11.03.2013 16:15

Kako mozes reci za VST da je slama u odnosu na pomenute workstation-e?mnogo kompleksniji nacin semplovanja se radi na VST bazama......da nespominjemo velicinu same banke.....

zekicejn 11.03.2013 16:46

Citat:

Originalno postovano od zoricd (Post 238793)
I kakav je Fantom G u odnosu na Kronos?da nespominjemo memoriju klavijatura,vec poredjenje boja,broja efekata IFX na obe itd...

Pa da ti iskreno kazem po mom misljenju jedino sto je prednost Fantoma je sto je lepsi, mozda malo bolje gitare i po meni dosta bolja tipka. IFX na Fantomu 1+2 mastera, na Kronosu 12+2 mastera+2 totala. Neuporedivo! Svaka cast Rolandu, druzili smo se par godina, ali sam ga prodao i ne zalim za njim.

RadeKOKI 12.03.2013 04:54

Citat:

Originalno postovano od zekicejn (Post 238810)
Pa da ti iskreno kazem po mom misljenju jedino sto je prednost Fantoma je sto je lepsi, mozda malo bolje gitare i po meni dosta bolja tipka. IFX na Fantomu 1+2 mastera, na Kronosu 12+2 mastera+2 totala. Neuporedivo! Svaka cast Rolandu, druzili smo se par godina, ali sam ga prodao i ne zalim za njim.

Nisam mogao da odolim da ne odgovorim, na ovaj forum nisam dolazio mnogo dugo zbog nekih ljudi, ali ovo me je isprovociralo do maximuma..neka mi neko objasni teoriju "od govneta pita" ?? ako je moguce ?? IMAM KRONOS, G6 i XF ko neveruje postovacu sliku to je najmanji problem i mogu reci da je KRONOS cisto bacanje para za ZIVU SVIRKU.. cigani su napravili evolucioni korak sa V50 i DX 11 na MOTIF 6 oni sa malo jacim gazama sviraju XF .. i zabole ih qrac i dalje sviraju isto kao i na DX i V iste farbe, sve isto zvuci samo eto novija masina jer su stare "raritet" i lutrija naci u dobrom stanju..i svi mi..guramo isti fazon,,milja truba, feat sax, moss sax..dx11 frule..akai bouzouki ... cuvena "mala kabina" i to sve u zalosnih 3000e .. da bi postovali na fejs buk sliku sa kronosom. Kronos imam iz ciste radoznalosti "sta je to" i mogu samo da kazem da sam se ZAJEBAO (veliko) sto sam dao pare za njega, tvrdim da za tezgu vise od fantoma X,G i EXTREMA nema potrebe..licno ja nosim na tezge G6 i KORG T3 (POSTO IMAM GOMILU SPRAVA JER SAM TOTALNI ZALUDJENIK) i ta mi se kombinacija pokazala fenomenalna sve imam u njima, na sledecem messe-u se pojavljuje zamena za fantoma..(spakovace ovaj pisljivi modul INTEGRA-7 iskombinovan sa FG masinom u super natural tenologiji u novo kuciste i eto ga rodio se princ) bice isto sranje u novom pakovanju, za vece pare, pa ko voli neka izvoli .. Nije mi jasno zasta se koristi toliko "12+2 mastera+2 totala" i dal to cuje pijani gost koji trazi od sabana saulica "sneg je opet snezana ?? a svi sviraju forspil sa "dx11 mica nikolic klarinetom" ?!?! Neko je ovde u zabludi totalnoj .. :lol:

zekicejn 12.03.2013 09:27

Pa dobro ako tako mislis nije problem, ja to postujem. Po toj logici i Fantom G je totalni visak za zivu svirku, vrhunac kljave bi bio Triton Clasic, a i on ima 5 IFX koji su totalni visak+ 2 mastera, pa i oni su previse pijanom gostu. Roland Fantom G je ok sprava za zivu svirku, brza je za pacheve u favoritima, ali nije samo ziva svirka problem, treba tu klavijaturu i namestiti, a Fantom ima takve fenomenalne propuste, zbog kojih sam izgubio dragoceno vreme, tipa rad sa multisemplovima, kopiranje efekata, i jos mnogo... Kronos je za te stvari brz, vise sam uradio na Kronosu za nedelju dana nego za mesec na Fantomu, to je moje licno iskustvo i u to sam siguran. A ako iko hoce da ubaci GOTOV set i da svira, ma LUDOST je bacati pare na Kronosa, Motifa, Fantoma... Sve to moze i dobri stari TR ili LE, jos XP 30 stavis kao drugu i bog da te vidi.

RadeKOKI 13.03.2013 09:13

Ma normalno, to stoji da le,tr i xp zavrsavaju ceo posao, kazem da je ludost ulagati ogroman novac u extremnu skupu spravu a pritom stepen iskorisenja je smesan tu je poenta cele price, sto se tice setova, svaka cast svakom ja sam sebi pravim sve iz nule a tako je najbolje svako zna svoje potrebe i mogucnosti i prema tome pakuje masinu ;) niti trazim niti delim set..kraj..Sto se tice operativnosti fantoma, ravnodusan sam sticem utisak generalno da je sprava "nedovrsena" po pitanju "deljenja" tih famoznih peceva i multi semplova, ima tih sitnica koje izludjuju za taj ulozeni novac, ali 90% pravda sebe, sto se tice ROM-a iskoristljiviji je 90 puta od mnogih sprava na trzistu, kao i svaka druga sprava trazi "cackanje" jebg .. a oland korporacija poznata po sranjima i smicalicama..(softweri, prosirenja..sranja..dodatna oprema..gde delju poprilicno) gurnuli su svoj podmukli projekat FANTOM YASE nije skup sam program licenca nekih stotinu eura ali kad se sve to po malo doda ..kosta cirkus.. .. jebg ili peske .. Cinjenica je da je KORG oduvek bio operativniji u radu i brzi, mada i stvar navike, znam 3 coveka kad su culi fantoma kupili pa odma prodali i kupili m3 jer nemogu da se snadju .. jebg ..

zekicejn 13.03.2013 12:37

E pa sad je vec duboka filozofija zasto kupiti takvu spravu ako ti ne treba. Generalno je cinjenica da se klavijature najcesce ne iskoriscavaju do kraja, i primetim da to mnogima smeta i stalno se vracaju na pricu ma dovoljan ti je i dx11. Kod mene je situacija jednostavna, kupio sam zato sto sam mogao, i to je kraj price.
Gledaj sad ovako... Ogroman je greh imati 12 IFX u klavijaturi a nije greh kupovati iznova i iznova telefone samo zato sto mu je procesor brzi ili sta ti ja znam. Pa 99 posto ljudi ne iskoristi ni kompjuter 1 posto od njegovih mogucnosti, a ipak ima 4 jezgra i 8 rama, ili sta vec nije ni bitno. Pa ja vozim auto od 150 konja, a realno mi je dovoljno 100. Poenta price je da se danas generalno bacaju pare na gluposti, a ako vec radim i sviram, ma hocu da sviram na SPRAVI, pa bila mi i nepotrebna. Nekom je sprava Fantom, nekom Krz nebitno, meni je trenutno Kronos-iako se zove ko patike pa se svi sprdaju samnom ali nema veze.

RadeKOKI 16.03.2013 18:29

Ma u potpunosti se slazam .. mrzi me da se raspravljam :lol:

tranzit 17.03.2013 23:26

Citat:

Originalno postovano od branoy (Post 238801)
sto vi mlatite slamu sa tim VSTi!!
usao sam u kontakt , ispitao svaki detalj, cista slama za kronos , titon, motif, itd.. toliko...

Bez vrijedjanja, niko ovdje ne "mlati praznu slamu" vec ti zaista ponekad siris takve dezinformacije da te treba bar na neko vrijeme suspendovati, da probas da se "smiris", sto zbog vrijedjanja kolega, sto zbog neistina koje pises. Porediti jedan Kontakt i njegove ultrakvalitetne libraryje sa nekakvim tritonom, motifom... i slicnim grobovima ili je bezobrazluk ili ogromno neznanje. Ne buni ljude ovdje i zadrzi te nebuloze za sebe ako vec ne mozes bez njih.

RadeKOKI 21.03.2013 04:08

"tranzit" svaka ti cast, KRALJ SI ! Imas moju podrsku 100% dzabe se nerviras cim neko napise takav odgovor vidis i sam koliko ima sati i sa kim ulazis u raspravu, nekad je pametnije povci se nego da gledas neciju propast ;) Mislis da znas o cemu pricam...

pebic 21.03.2013 06:25

Masina

zoric 21.03.2013 10:37

Slabo se spominje Kronos X.....kakve on ima prednosti u odnosu na Kronos osim vece memorije?da li je Korgu nilo potrebno izbacivanje Kronos X?

harepa50 27.03.2013 01:40

Hahaha pa kakve ljudi sve riječi mogu izvaliti to je strašno...Odavno ne pratim ovu temu jer je već apsorbirana davno, i raznorazna lupetanja i nakupljanja postova koja su me "oprala na ruke", da tako kažem. Evo uzmimo za primjer post kolege "pebic"...Mašina...šta mašina? Za veš? Za pranje posuđa? Mogao bi neko pojesti BANanu uskoro...

zekicejn 27.03.2013 16:14

Ni meni nije jasan taj Kronos x, mislim da je cisto jeftino uzimanje para od strane Korga. Kronosu generalno "fali" ram memorije za semplove kada se ucitaju sva prosirenja, mislim nekih 150 mb, nisam siguran, ali se prosirenja ne moraju ucitati, od volje vam, samim tim se moze povecani do oko 1GB. Jedan Gb je potreban samoj klavijaturi za rad. Ja recimo koristim Japanski klavir, i on mi radi odlicno posao, tako da mi Nemacki nista ne znaci, takodje Brass i Duvace ucitavam, sa HD1 i vise nego dovoljno dobrih zvukova. I na to mi ostaje jos oko 400mb za semplove. Sasvim ok i previse za mene.
E sad ako bi neko uzeo nova Korgova prosirenja recimo gudace ili sta vec nebitno, tu ce da zafali rama. Verovatno su zato uleteli sa X.
Mada na stranim forumima imaju komplet tutorijali kako da se doda jos ram memorije i jos jedan Solid disk, koliko sam video nije nista komplikovanije nego menjanje komponenti na kompu ili laptopu. Zato mislim da je X bacanje para.

tranzit 28.03.2013 00:20

Razlike izmedju stare verzije i X Upgrade, za korisnike koji vec imaju Kronos, su 2 GB RAM-a i mogucnost da preko USBa sada podrzava ne samo komunikaciju sa kompjuterom vec i nekoliko vodecih USB Ethernet Stickova. To bi vec bilo sve za one koji vec imaju Kronos iz prve verzije. Oni koji sada nabave Kronos X, dobijaju u njemu SSD od 64GB umjesto 32GB koji je bio u prvoj verziji.

aleksandar031 28.03.2013 15:44

Srecko Krecar - Volim te sve vise 2013
You need to upgrade your Flash Player

Gledao ko emisiju, kako vam se svidja Kronos kako zvuci?

tranzit 28.03.2013 16:19

To samo mi znamo da napravimo, iz vrhunksog instrumenta iz 2012. godine da izadje izlizani, izandjali i bljutavi sound iz 1985. god... madjionicari !!!!! Ovo je zestoka antireklama za Kronos.

aleksandar031 28.03.2013 16:56

Hehe pretpostavljao sam da ces nesto tako slicno reci, i u pravu si 100 posto.

Dell 28.03.2013 18:45

Antireklama za Kronos kao instrument, ali oooogromna reklama za prodaju Kronosa na nasim prostorima.

Vux 28.03.2013 19:02

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 240235)
To samo mi znamo da napravimo, iz vrhunksog instrumenta iz 2012. godine da izadje izlizani, izandjali i bljutavi sound iz 1985. god... madjionicari !!!!! Ovo je zestoka antireklama za Kronos.

E upravo ovo sam hteo da napisem, muka mi je vise od krecarevih zvukova svemirskih brodova, sta ce mu ovaj kronos... Lepse zvuci pa80 nekad od ovih bendova sa opremom od 10000e... Mada se nekome svidja, pre je bio mnogo bolji... Nista lose o njegovoj tehnici i znanju, znam da je dobar muzicar ali kao da se zeza vec...
Postovano sa mobilnog uređaja

harepa50 28.03.2013 19:29

Ovo je grehota napraviti na ovakvom workstationu...da duša zaboli čovjeka. Naravno, ko što Vux kaže ništa loše o njegovom sviranju, ali ovo...

tranzit 28.03.2013 20:19

Citat:

Originalno postovano od Vux (Post 240243)
E upravo ovo sam hteo da napisem, muka mi je vise od krecarevih zvukova svemirskih brodova, sta ce mu ovaj kronos...

Vidjela zaba da se konji potkivaju, pa i ona digla noge.

zoric 28.03.2013 20:37

Oni zvuce ovako jos od Trotona Le....ovako im je zvucao i Fantom G6.....ali ajde ima se para za najnovije sprave pa neka se ima....

tranzit 28.03.2013 20:42

Vazan je status i prestiz... a sto se jedva zna ukljuciti instrument, to nema ni veze. Tacno je, imas pravo, vucaraju iste ubogaljene samplove jos od LE-a. Valjda misle da ce bolje da zvuce ako je masina skuplja... odmah ti je jasno koliko znaju, to jest koliko ne znaju. Otuzno i bljutavo... i ti samplovi, a i to sviranje... fuj.

RadeKOKI 01.04.2013 07:17

Doslo smo na "ono" nazad gde je malte ne doslo do zestoke svadje, "jer neko ima i moze" da kupi KRONOS, nije neki problem kupiti nego sta svirati iz njega ;) evo konkretan primer DEGRADACIJE instrumenta..ovo mu LE zavs\rasava sve .. nego ..=))

(nisam mogao da odolim da ne napisem...jebg)

zekicejn 01.04.2013 10:24

Nisi ti mene razumeo, ja sam hteo da kazem da od viska glava ne boli, ne kontam sta ti tu nije jasno? Degradacija instrumenta kako ti kazes nema veze sa instrumentom nego sa onim ko ga koristi. Ti si uleteo sa pricom kako imas sve klavijature ovog sveta i kako je Kronos bezveze za live zar ne? Pa si se bog zna kako isprovocirao... A mene nenormalno nervira ta prica " sta ce mu Fantom kad koristi semplove DX11"?
Mnogo volis da zapocinjes za nekog ko ne voli da se svadja...

zoric 01.04.2013 11:14

Ljudima je Le/Tr uveliko zavrsavao posao ako je on bio druga klavijatura,i dole aranzer....posle toga je Roland napravio revoluciju sa Fantomom zbog ogromne memorije i velikog displeja.....funkcije koje je nudio,kolicinu efekata koje pruza,sve to je vise nego dovoljno za svakog tezgarosa,da nekazem i profesionalnog studijskog majstora.....sve ostalo sto dolazi je,kao sto neko gore rece,cisti prestiz....lepo je voziti se Mercedesom,naravno,ali na cilj te doveze i jedan Punto!:)

zekicejn 01.04.2013 11:39

Jeste u pravu si. Ali sam si rekao ljudima je i TR zavrsavao posao, ne samo da je zavrsavao nego i dan danas zavrsava. Jedina stvar po meni koja mu fali su dobri klaviri i nista vise za tezgu. Tako da mu i Fantom dodje kao prestiz zar ne?
Fantom je takodje Mercedes, i to ljudi zaboravljaju.
Polovan Fantom u dobrom stanju se prodaje za 1800e!!!

zoric 01.04.2013 11:58

Naravno,Fantom G je i dalje best buy na trzistu definitivno....verovatno cu u neko vreme da zamenim moj umorni Le,ali ce to pre biti Fantom nego Kronos iz prostog razloga sto mi stvarno fali memorije na Le....semplove cu da prepisem iz Le u Fantom,eto priznajem:),i dodam jos sto mi fali,i to je to,a pri tom cu da ustedim razliku novca izmedju Kronosa i Fantoma!

zekicejn 01.04.2013 13:36

Citat:

Originalno postovano od zoricd (Post 240542)
Naravno,Fantom G je i dalje best buy na trzistu definitivno....verovatno cu u neko vreme da zamenim moj umorni Le,ali ce to pre biti Fantom nego Kronos iz prostog razloga sto mi stvarno fali memorije na Le....semplove cu da prepisem iz Le u Fantom,eto priznajem:),i dodam jos sto mi fali,i to je to,a pri tom cu da ustedim razliku novca izmedju Kronosa i Fantoma!

Dodato:
Dobro, ja poštujem tvoju odluku, tvoj je izbor. Ja sam imao par godina Fantoma i sad imam Kronosa. Mislim da razlika u ceni te dve klavijature ne govori dovoljno koliko je jedna bolja, ali dobro.

zoric 01.04.2013 14:46

Naravno da je Kronos bolji,to se neosporava.....9 razlocitih engine-a,IFX na bacanje.....karama.....ali mi stepen iskoristenja svega toga nikada nece preci 10%,a i posto sam aranzerista i imam Pa3x,el.gitare nisu jaca strana Korga,a jedan Searing COSM na Fantomu zakiva na mestu......ni Kronos nije izbacio bolju gitaru....tako da mi opet za moj rad zavrsava posao i Fantom....ali potpisujem u potpunosti da je Kronos uveliko napredniji i pristupacniji workstation od Fantoma!:)

zekicejn 01.04.2013 15:00

Slazem se potpuno, pogotovo uz pa3x ce ti prijati malo drugaciji zvuk od Korga. To je kombinacija :)

RadeKOKI 02.04.2013 05:21

E jebg kasnim malo zbog posla pa ne stizem .. ae da ne ostanem "duzan"

Opet se mi nesto ne razumemo izgleda .. ili razlicito gledamo na neke stvari, kazes da sam napisao da imam "sve klavijature ovog sveta" ne nemam ja imam to sto hocu da imam, imam jer mogu da kupim i imam odakle da kupim, da radim za 2 piva za vece nebih imao. Verovatno si mladji od mene po godinama i po stazu u muzici a garantujem i u iskustvu to mogu da potpisem javno ovde sad pred svima (vidim ti po ponasanju, stavu itd.."gard" to na stranu). Ja vrlo dobro znam sta pricam jer sam prevalio gomilu opreme i svega i svacega preko ruku ;) ako mislis da se "kacim" iskreno zaboli me uvo za kacenje, kad se neko pojavi na bilo koji forum sa nekim validnim cinjenicama onda se pobune "e ovo, e ono" izgleda se svodimo na to da danas "ima" mnogo majstora svog zanata, jednostavno nesmes nista reci da se neko ne naljuti ;) JA IZA SEBE VODIM 12 LJUDI !! I to vrlo dobro radim, svaki moj povucen potez 5 puta proracunat, radim na takvom terenu gde jednostavno nesme da bude kiks, sve se placa i trazi da bude TOP .. FULL .. hteo to neko ili ne.. a sto se tice KRONOSa "to" sto sam rekao necu povuci i opet kazem, KRONOS JESTE VRHUNSKA SPRAVA, ali NEMOZE ona sve da pokaze u nasem poslu koji mi radimo, do juce su mnogi svirali (jv, xp, x3-5-01w, m1..t3...) nikom nista nije falilo od efekata, semplera i bolje su zaradjivali nego danas, danas ima sve u jednom workstationu a zvuce kao pre 20 godina i vise.. o tom ja pricam (ne razumem zasto se nalazis u prici?? Sam si sebe prozvao bukvalno.. da nisi mozda spakovao "te" boje pa se nalazis ili si isprovociran time sto imas KRONOS pa sad ces da pogines ovde za njega? KORG ce preko noci da izbaci "zamenu" za kronos .. e ovo je bolje ono je sad sranje .. i sta sad ? Definitivno ljudi su malo pogubili smisao, vezu se za "objekat" kao za zivo bice..TO JE OBICNA KLAVIJATURA hrpa, jeftine reciklirane plastike, aluminiuma, i malo elektronike.. (njih to u masovnoj proizvodnji nekosta ni trecina od onog sto mi zaista placamo) a zamenjiva nekim novim modelom sutra... ne vidim razlog za dalje rasprave. Covek je postavio gore VIDEO cist primer idiotizma, eto..on i onaj "drugi dasa" kog svi hvale isto ... svela se knjiga na 3 slova (3 farbe sviraju 10 godina samo se slikaju sa novim spravama ..). Nema potrebe da se "nalazis" u prici ;) uzivaj pakuj tu "zver i uzimaj pare jebes ta sranja samo da je zdravlje i da se zaradi za neki "novi korg" ;)

maricm 02.04.2013 18:03

Potpisujem

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

zekicejn 02.04.2013 18:17

Ne razumem sta znaci "ne bi trebao da se nalazis u prici", a pre nekoliko postova se me direktno citirao sa "jer neko ima i moze". Ako nekog citiras normalno je da ce ti odgovoriti, a ako nisi mislio na mene ja ti se od srca izvinjavam.
Jesam se sam prozvao, bas sam se sam prozvao! A pre desetak postova si me opet citirao sa "12+2 mastera+2 totala", i opet ako si citirao nekog drugog ja ti se izvinjavam. Cak si pominjao i govna i pite a i da sam u velikoj zabludi, opet ako nisam ja izvinjavam se, mada mislim da nema ko drugi biti.
Nisam se ja vezao ni za sta, ja se potpuno slazem da je Kronos parce plastike, ja se potpuno slazem da ce izaci jaca, bolja ili sta vec... ali ova tema i jeste Korg Kronos, tako da pricamo njemu. Ja cu sa zadovoljstovom da ti kazem i mane njegove, na primer stranice od klavir crne plastike jesu lepe, ali zamisli ih za 5 godina na sta ce liciti. Ili vektor dzojstik mi tacno stoji tamo gde ne treba, kad pojacavam master, nekad ga zakacim pa mi nestane u sred svirke, displej je velik ali su parametri cesto sitni, pa promasujem... ima jos...
Posto i ti posedujes isti, reci sta tebi smeta kod njega, koje su mu mane? Zasto je on bacanje para za live kako si rekao, a ne argument da klavijatura ne valja zato sto nudi PREVISE za pijanog gosta???

Trenutno vrijeme na Forumu 20:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org