![]() |
@igrom1974
Vi kolega niste dovoljno upoznat sa foruma i jos neznate kako sve funkcionise. 10tak dana ste clan a vec se javljate da kazete sta vam smeta, iako jos niste upoznati sa rada foruma. Procitajte sve sto pise u pravilnika bice vam jasno. Sa 10 korisna uploada mozete dobiti pravo na download. |
E posto smo se bili zalili da nevalja boja na stranici...Sada moram da kazem da je ovako odlicno i svidja mi se pravo....Bravo Vaxter
Cak su mi se i funkcije sve vratile kao prije super |
Prija pohvala nakon celonoćnog rada. :)
Kao što već rekoh na temi kod Dede. Ima još da se radi, ali polako. :) |
Lepo izgleda. Pogotovo Baba mrazice.;)
|
ma sad se i nesto bezpotrebno pise samo da se sakupe postovi za download ....
|
Bilo je downloada ceo dan.
Nisi morao da kupiš post. :) |
dobar je izgled sajta,samo meni vec danima nema tema u kontrolnoj ploci ,uopste mi ne prati vise teme u kojima postujem nego moram da ih trazim preko pretrazivaca....ne znam u cemu je fora
|
Isključio sam ti automatsko praćenje tema, dok ti je bila neispravna adresa.
Sada je, doduše, svima isključeno praćenje tema, baš zbog ovih stvari, a ko hoće može da uključi sebi. Zbog tih praćenja tema smo stavljani na blackliste na nekim mail serverima. Ljudi to uključe, a onda ih nervira pa markiraju kao spam. Jedva sam izvukao server. Neki provajderi u Hrvatskoj i BiH nas i dalje bleklistuju, kao i Beotel u Srbiji. Ovako, svima je isključeno praćenje, pa neka uključi ko šta kako i kad hoće. |
Čestitam ,
svaka čast na novom interijeru ... |
vaxtere druze, daj iskljuci i meni to automatsko pracenje tema ... ponekad primam po 50 mailova dnevno ... nikako da ja uspem to sam da iskljucim :(
nesabend: nego,skloni bre ovu bubu sa ekrana,stalno trcka i zbunjuje ljude:lol: eto dr. nesa nije sam sa tim problemom :lol: ja za malo da je gadjam sa papucom ... al predomislio sam se =)) hvala unapred :) |
Sad bi trebalo biti ok.
|
tanke shen :)
|
Grandija druze pogresno si napisao ovo na njemackom:confused::lol:
|
Meni naprimer smeta sto nema devojaka na forumu... :(
|
@zsimonovic
Sta predlazes? Da otvorimo neka sekcija za manikire, pedikire i sminke a ? :lol: Mozda se zainteresiraju za clanstvo?! |
Odakle da znamo da ovdje nema curica?Kad vidim kakvih sve nikova ima nisam siguran da se neka nije vec od davno sakrila medju nama i cuti:-j
|
Meni smeta dosta toga, ali najviše me nervira to što većina ovde na forumu drve nešto i samo kritikuju, a njih nigde i to što na forumu kad čujem da neko ne zna da svira ili peva (pošto su verovatno početnici) drugi ih kao hvale, a u stvari se sprdaju sa njima!!! Samo da doživim da čujem te veeelike kritičare kako rade i gde rade i onda nema problema, neka kenjaju koliko hoće!!! Pozdrav svima...
|
**
Pripazite malo na recnik.
|
@davidovic lijepo je kad me pohvale iako ne znam ni da sviram a ni da pjevam...bas mi lijepo zezam se malo i uzivam na svoj nacin:lol:
|
znate sto mi najvise smeta
smeta mi to sto je ograniceno downlaod i nista ne mogu da downloadujem iako sam davno clan a mislim da sam uploadovao neke profe.semplove.zato nisam upladovao nista od kad su uveli ove novine,najvjerovatnije necu ulaziti vise na ovaj sajt qao
|
:-h
|
@enab
Kukanjem se nećete ogrebati za download. Par uploadova, 7 postova i članstvo od nešto više od godinu dana, uz jako retke dolaske na sajt, se ne može smatrati zaslugom za download. Slobodno se više nikada ne pojavljujte. Oni koji samo traže nam ne trebaju. Mi smo svi ovde da delimo među sobom. Vi do sada samo dolazite da se okoristite. Bolje onda i ne dolazite. Zaista... Zbog ovakvih nezahvalnika i grebatora mi često dođe da zatvorim sajt, jer mi se čini da sav naš trud nema nikakvog smisla, a onda se setim da ima i dobrih ljudi, pa mi dođe žao. Možda bolje odmah banovati ovog "kolegu"? Čisto da mu se ispuni želja... |
@ vaxter
Znam da nemam pravo glasa al.... :D Ja mislim da kolegi enab nije dobar dan..... Mislim da svatko zasluzuje jos 1 sansu, a ako mu se ne dolazi, ne mora dolaziti, ali nek ne dira druge, ha ya :D ne branim ga nego eto svatko ima svoje misljenje, ako on misli da sajt ne valja, onda nek mu ne valja, IMA NAS KOJIMA VALJA (em drustveno em edukativno) :D veliki pozdrav. |
@enab
enab Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 23.04.2009 Postovi: 7 Rekao HVALA: 0 Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova Downloads: 599 Uploads: 5 Ovo je vas udeo na sajtu,a da ne pominjemo koliko cesto posecujete sajt! A za download su komentari suvisni!!!! Ko sto Vaxter rece.........Dodje mi da zatvormim sajt zbog takvih!!!!! |
Ja licno nemam sta navesti kao zamerku na ovaj sajt,smatram da je sama zamisao sajta odlicna a to jest pomoc muzicarima,jedina zamerka ide na racun clanova ovog sajta koji su tu samo kada im je nesto potrebno za download,mislim da bi trebalo imati postovanja za rad ljudi koji su napravili ovakav sajt mogucim.
|
@Vaxter
Nemoj banovati, takve buntovnike se uvjek predomisle i vrate se da napisu jos neki post pa da skidaju :lol: |
zasto se ljutite na enab
zbog cega ne mozete prihvatiti kritike ni meni se ne svigja kako je uregjen sajt ako se ne moze dowenload i probati kakvi su materjali mislim na styl i boje i ja se tesko mogu odluciti uploadovati svoje styl i boje.
|
Ponasanje pojedinih moderatora u nekim situacijama.... kao i pojedinih clanova koji nerviraju vec nervozne moderatore... ovde vala smem da komentarishem rad moderatora ali necu da dovodim njihov rad u pitanje.
Pojedini clanovi se ponasaju kao da su posisali svo znanje ovog sveta, misle ako su odsvrirali jednu svirku na lokalnu televiziju ili sa nekima koji nisu vredni pomena, da mogu da palamude koliko im je volja... ostalima svaka cast, drago mi je da ima ljudi dobre volje koji pomazu onima koji tek zakoracuju (u najgore moguce vreme) u svet muzike. E tako ja sam olakshao mozak ovim postom a vi nemoj se ljutite :D p.s. sto ne ubacite jednu temu za lecenje frustracija da se tamo slobodno pljujemo da u ostalim postovima ne bi isli off topic.... nazovite je psiho tjoshka ili traumatologija hahahahaha. |
@pepini
Vas post nema nikakvog smisla! Ako Vam je zao @enab,slobodno pod ruku sa njim i nemojte vise dolaziti ovde!!Sta biste Vi...odmah da downloadujete??!!Ocigledno niste procitali ni"P"pravilnika,i zato moj savet je da ga sto pre procitate,i tu imate kako mozete da downloadujete Ovde parazitima i grebatorima NIJE MESTO!!! |
pepini
Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 09.02.2011 Postovi: 5 Rekao HVALA: 0 Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova Downloads: 0 Uploads: 0 Opet se zale oni koji nista korisno nisu ni uradili na sajtu...molim clanove da ne obracaju paznju na ovakve slucajeve,hvala Citat:
Moderatori moraju da citaju i trpe i ono sto mozda ne bi trebali i sto ih ne zanima a clanovi ne moraju...ne znam odakle onda nervoza i nevaspitanje kod pojedinih clanova foruma,oni imaju mogucnost da citaju samo ono sto zele,takodje i da pisu? Pametnije je prosetati na svezem vazduhu nekad nego ispoljavati svoja nezadovoljstva ovde. |
iskreno nemam zamerki misljenja uvek treba razmenjivati jer i iz najgore izjave se mize izvuci nesto korisno...
|
Ne smeta mi nista :D... Ponekad mi smeta kad se kolege prepiru oko instrumenata. Ne diraj mi u klavu glavu cu ti otkinut < hahaha....
|
ovo me podsjeca na K.P.J
najbolje bi bilo da ste makli ovu temu jer izgleda da ne prihvacate kritike samo pohvale nekih ulizica.a to ko je parazit valda i sajt to pokazuje meni ne treba nista iz ovog sajta zato mogu slobodno i da pisem naravno dok nam i to ne zabranite.hvala
|
@pepini
Ocigledno Vi imate neki globalan problem sa samim sobom! Ako vec pisete nesto onda prelistajte forum nadjite neku relevantnu temu koja je u Vasem domenu,pa napisete nesto KORISNO onima kome je to i POTREBNO,a ne da trosite slova i da iritarate normalne clanove koji su tu u svakom trenutku da pomognu onima kome je to potrebno sa Vasim veoma glupim komentarima koji nemaju nikakav smisao. Zato Vam dajem savet! Manite se ovakvih gluposti,i dobro razmislite ubuduce sta cete napisati da ne bi snosli trajne posledice,i obavezno procitajte pravilnik. |
Necu da kazem nista novo:sajt je super i ne treba se svadjati i vredjati vec se samo treba pridrzavati teme i to je to!
|
Ja ne znam sta je sa ovim pocetnicima fourma, pa ljudi moji zar ste dosli samo da bi skidali stvari za svoje instrumente i "kifeli" sto bi se reklo??! Ja bih volio kad bi se na forumu uvelo kad skupis 30-40 postova imas download, i nekih 10 zahvala, tad cemo sto posto biti sigurni da ce clan ostati na forumu, zarazit ce se, kao sto sam i ja, a vjerovatno i mnogi :D I naravno podijeliti neko iskustvo i savjete sa nama. Znam, nije moje da govorim i komentiram al sta cu :D
E jedino sto mi smeta na forumu je to sto me nakon svakih 15-20 min samo izbaci ono logout...... Ne mogu da stavim neki setic npr od 40-50 mb za kojeg treba dosta vremena da se uploada, dal je to do mog provajdera, do web browsera, boga ti pitaj..... To mi jedino smeta, A OSTALO...... Savrsenstvo :D veliki pozdrav. |
Meni smeta sto nigdje nemogu zice za sargiju downloadati... ehhhhhh :))
|
Citat:
|
meni osobno najviše na forumu smeta zaključavanje tema u podforumu "akordi i partiture"!!!
znači, kad neko traži akorde neke pjesme, neko s foruma mu vrati napisane akorde i teme se ubrzo zaključa. Problem je u tome što sam nekoliko puta vidio da akordi nisu u potpunosti točni, a na to se nemože ukazat, jer tema ide ubrzo pod "lock"... i što je još zanimljivije netočni akordi budu većinom od istoč člana foruma... toliko od mene:) |
@matrix mo,zamolio bih vas da tacno navedete gde se to desilo u akordima i partiturama,i da stavite tu link sa obrazlozenjem gde je greska.Moderator u toj sekciji je Simke pa samim tim mislim da ste na njega mislili.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org