![]() |
Hvala druže moj,biće nešto dok pozavršavam poslove oko školske administracije.Veliki pozdrav za Velikog muzičara...Sad će nas opet prozivati da se pretjerano uvažavamo. :))
|
Hvala Makso bas volim tu pjesmu..Super ste je i odsvirali i odpjevali svaka vam cast pravo doobro..Pozdrav druze i de postavi jos nesto ovako slicno
|
Hajde makso sta si se stisno kad ce opet nesto, ovako slicno
Hvala drugari.Evo za mog druga Željka,njegova omiljena pjesma: http://youtu.be/zvdWEXCaUCA |
Evo,sinoć sam stigao sa morske svirke,ima dosta live snimaka koje ću postaviti dok malo odmorim od puta.Pozdrav!
|
Dok se ti odmoris od puta mozda cu ja na neki put,pa nema od Toga nista i necu cuti pjesmu:(Meci dok nisam negdje slucajno odputovao:lol:
|
Evo nešto svježe,od prije par večeri :
http://youtu.be/F7XmPvL8U0w Pozdrav za Željka i sve kolege sa Yu-midi!!! |
Super ovaj snimak se jos jasnije i cisce cuje svaka cast makso,jedino ovaj sto prica na kameri dosadan,Navalio se covjek blizu kamere i razvalio da prica dok ljudi ovako fino sviraju:)Poz
|
To su naši prijatelji,personal tog hotela u kojem smo svirali.Samo za njih smo svirali poslije fajronta..Zaista predivni ljudi,maksimalno su nas gotivili,pa nam je bilo zadovoljstvo svirati za njih..Hvala i Veliki Pozdrav!
|
Hahahah ma zezam se malo i ne smeta nesto posebno..Super je to svirka kako vi radite,to mi se svidja.Da je jos neka tamburica zu vas mogu zamislit kako bi zvucalo hehe.Pozdrav drug
|
Uh, odlicno, svaka cast Makso!
|
Hvala.Pozdrav!
|
Lepa svirka,samo steta sto je basta prazna.:(
Gde ste ovo svirali u kom mestu? |
Cini mi se da je Makso napisao da je ovo poslije fajronta za personal hotela, pa je basta prazna, al' sta je tu je, ima ova dobra zenska na stolici :)
|
Tačno tako,ovo je svirka poslije fajronta za predivni personal hotela,koji nas je maksimalno gotivio.Pozdrav!
Dodato: Da,zaboravih napisati.To je hotel Princess u Baru.Pa,piše u naslovu Youtube snimka.Pozdrav! |
E vi ce te mi svirati ako ikada budem imao razlog da mi treba muzika.Npr.ako se ponovo zenim ili udajem cerku itd. hehehe
|
@Makso68
Nek vam je srecan rad druze,lep provod i da zaradite puno para!Odlicna svirka,vidim imate novina,kombinacija elektronike i akustike! p.s.Onaj ko je dislajkovao ovaj video,da Bog da se obesio kablom od misha!:lol: |
Željko druže,hvala Bogu da ćemo svirati,samo zovi!
Bobane,hvala druže na lijepim željama.Upravo smo se vratili zadovoljni i nasmijani.Veliki pozdrav! Evo još nešto,sa istog mjesta: http://youtu.be/8HI8nk8O4lc |
E ovo je vec lepse kada ima vise ljudi i kada se oseti atmosfera.Makso,ni kod vas nije bilo izgleda nekog baksisa?
sve u svemu lepo vi to radite,tu ozvucenu akustiku. |
Citat:
|
Pa jednostavno,nije kamera zabelezila trenutak kad je bilo baksisa ili je mozda takav dogovor da sviraju "iz mesta" pa nisu mogli da pridju potencijalnim musterijama.
|
Bilo je i bakšiša,samo nije snimljeno.Hvala i pozdrav!
|
Uh kako mi se svidja ovaj trio, odlicno, svaka cast, odmah sam pivo otvorio ^:)^ ^:)^ ^:)^
odmah se vidi iskustvo, na prvi glas |
Imas lepa, meka boja glasa. Prijatno je slusati te.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org