YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   SP u Fudbalu 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11942)

milepsr 23.06.2010 23:02

Nismo zasluzili da pobedimo i kraj.

aleksandar031 23.06.2010 23:07

Nas mentalitet - neprocenjivo:-SS

svrakan 23.06.2010 23:28

Jel neko citao "Orlovi rano lete"?

zsimonovic 23.06.2010 23:35

Nazalost izgubismo ali su se tih desetak minuta opustili,trcali su ko muve,osecao se vec umor i tad su primili dva gola.Ali to se uvek nama desava na istu foru.Izgube koncentraciju i tad primaju golove ili se nabiju svi u odbranu i samo se brane i prime gol.Prvo poluvreme su super igrali al nemadose srece.

bokivelik 23.06.2010 23:49

....

Umalo ne polomih televizor od besa.Zasto li uopste gledam.:confused:
moze tema u lock....

Dell 24.06.2010 00:01

tema je o citavom svjetskom prvenstvu, zasada nema razloga za lockom, a ne vidim sto bi ga bilo i za ubuduce :)

mimiki 24.06.2010 00:13

uhhhh,ne znam,ja nemam reci,bolje sto im nisam u blizini,nismo imali srece i ta prica ne pije vodu vise,losi smo i kraj,stalno mi imamo nesto da kazemo i da se pozalimo,nema utehe,baciti bombu na fudbalere i kraj:)

armin 24.06.2010 00:18

ima li neko da ne navija za srbiju????

bokivelik 24.06.2010 00:21

....

Citat:

Originalno postovano od d3llbQy_DM (Post 137780)
tema je o citavom svjetskom prvenstvu, zasada nema razloga za lockom, a ne vidim sto bi ga bilo i za ubuduce :)

Mislio sam da ne preteraju kolege sa pogrdnim recima=)):lol:
Preventive radi.
Nasalio sam se Dell znam da je necete staviti u lock.;)

mimiki 24.06.2010 00:23

armine ja vise ne navijam:)

misa1265 24.06.2010 00:23

Pa zasto sada treba baciti bombu na fudbalere???pa pre 5 dana su bili najbolji na svetu,dizani su u nebesa.Opet je presudio taj nas mentalitet kao sto je neko rekao u nekom od prethodnih postova.Sta reci,probali smo,nismo imali srece,sta ocekivati posle 5 100%-ih sansi nego kaznu?Do neke druge prilike.......:(

Nemanja88 24.06.2010 00:31

Orao pao... Ako, i treba! Kad dozvoljavaju Anticu da vodi drzavni tim! Gledam juce sta radi Maradona i kako se ponasa, a ovaj nas ukrsto ruke i boli ga za sve. Bitno da ce lepo da se proda posle SP... A tek njegov ljubimac Pantelic... I ko je jos zdrav da krece u utakmicu sa istom formacijom kao protiv Nemacke? Jel mu neko objasnio da se Nemacka i Australija u igri razlikuju kao nebo i zemlja? I kad je video da 4-5-1 ne daje rezultata, jer je Zigic kao istureni napadac vise isao na stetu, nego sto je bilo koristi od njega, jednostavno ne moze sam, ne zna, lepo je trebao da promeni u 4-4-2, pusti Lazovica umesto Laneta, jer realno nije mu islo, Mrdju u napad, uz Zigica, i da gruvaju. Ni jedna visoka lopta koja je bila upucena Zigicu u sesnesterac nije prosla. I otkud Anticu ideja da zameni Krasica, i to da pusti Zorana Tosica!? Proslu sezonu je presedeo na klupi Manchester Uniteda, i jos je levak, a pustio ga je desno? Slazem se, igra on na obe strtane, ali mu je leva primarna, a desnu igra samo kad mora. I pusta Lazovica tek 15 min. pre kraja! Decko koji je "radilica" u timu, ko moze da pretrci, da se probije, dobija ukupno pola sata igre na celom Prvenstvu... A Pantelic... Njega ne vredi komentarisati. Kazu "Pa dao je gol". Jeste, jer ono realno niko ne moze da promasi, i Stojkovic bi ono uterao u gol (svaka cast Yakubu-ju :D). Sramota, poslednji smo u grupi. A reprezentativci "svetske klase", igraci Manchestera, Chelzija, Lazia, Intera, CSKA, Ajaxa...Stvarno sramota.

mimiki 24.06.2010 00:33

stalno ista prica zato i kazem,stalno spominjemo srecu,da smo dobri ne bi pukli i od Gane i od Australije,samo se palimo,pred samo prvenstvo ne mozemo da pobedimo Novi Zeland i Polsjku,ma daaaj

a Antic koliko je dobar toliko je i slep,izvodi Krasica najopasnijeg igraca koji moze da resi utakmicu jenim potezom,pa posle uvodi Pantelica....:-O na klupi mu sedi mrdja koji je sposobniji i od Pantelica i zigica da da gol,sedi Kacar.... Stankovic igra samo na ime kao kapiten,a doprinos u reprezentaciji 000

Sejox 24.06.2010 00:37

Australija-Srbija

Napokon jedna utakmica puna tempa,dinamike,udaraca na gol,prilika,golova....
Obje reprezentacije su igrale po meni jako dobro.
Jedna bolja u prvom,druga u drugom poluvremenu.

Srbija je svoju sansu da ide dalje propustila u prvom poluvremenu,i na
zalost Australija je to kaznila u nastavku.

Po meni,ovo je ipak definitivno neuspjeh reprezentacije Srbije.
Mislim da su s obzirom na igre u kvalifikacijama,kvalite igraca i kvalitet i
renome selektora (vodio Real,Barcelonu,Atletiko) planovi bili sigurno da se
prodje u osminu finala,pa dalje sta bude.
Medjutim,posljednje mjesto u grupi se nikako nije predvidjalo.
Ali sta je,tu je....

Svjetsko prvenstvo se nastavlja i ja ocekujem sve bolje i bolje utakmice,
i da se moze uzivati u fudbalu,jer sad ide sistem na ispadanje.

Interesantno je da koliko vidjeh,da sve juznoamericke reprezentacije idu dalje.
Od Africkih,cini mi se samo Gana.

I odmah,cini mi se Njemacka "ide" na Englesku u osmini finala.

Sad cekam da vidim kako ce dalje Brazil.....nesto sam "slab" na njih.

misa1265 24.06.2010 00:38

@Nemanja88
Mozda bi trebalo tebe da predlozimo za selektora ako ne daj Boze ode Antic???
Znao sam da ne treba da izlazim na forum jer cu videti ovakva misljenja i ne znam koji me djavo natera...:mad:

mimiki 24.06.2010 00:42

to je brate realnost,nemam potrebe za tolikim respektom prema anticu,i petkovic je prosao kvalifikacije s jednim primljenim golom od spanaca,pa su nas natrpali na svetskom deset,jedanst komada ne znam ni ja,pa su ga napljuvali ,ali dobro ni tad nismo imali srece:lol:a isto smo se palili kako mozemo da pobedimo i argentinu i holandiju

svetsko prvenstvo je ipak mnogo ozbiljnije

bokivelik 24.06.2010 00:45

....

Meni samo jedno nije jasno molio bih da mi objasnite?:confused: Zasto je nasa reprezentacija u zadnjih 10 minuta toliko napadala i bila pozrtvovana kad je vec primila 2 gola. Zasto se bre u pocetku nisu tako borili dali 2 i zavrsili posao. Neko je malopre spomenuo pad konceracije i primili 2 gola. Zasto u prvih 10 minuta kad su imali koncentraciju nisu se tako borili. Navikli smo da igramo kad je gusto. Takav je nas mentalitet.

misa1265 24.06.2010 00:47

Daj brate,nemoj da se zezamo,da poredimo Antica i Sestkovica?!Svi smo ga gledali u Boga jer je stvorio ovako dobar tim,ovakvu atmosferu u ekipi,a sad treba da ode jer nismo prosli,da smo imali normalna ocekivanja pred prvenstvo,a ne da smo u finalu i pre prve utakmice drugacije bi sve bilo...

mimiki 24.06.2010 00:49

i treba vise neko shvati da se fudbal ne igra s imenima!
imamo kvalitetnih igraca ali za njih nema mesta,Kapiten stankovic,pantelic,zigic,pa i Lazovic sve su to rupe

a odbrana nam je kao jako imamo imena,suplji smo kao svajcarski sir
Dodato:
sve j bilo isto sa petkovicem,sve je bilo sjajno do sestice

misa1265 24.06.2010 00:54

A ko da nam igra ako njih izbacimo,Raca Petrovic mozda ili Dejan Lekic??ovo je najbolje sto imamo i sta je tu je...

tranzit 24.06.2010 00:57

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 137692)
@ Tranzit

Jel ti se to "javilo",ili ti je neko šapnuo ili samo hoćeš malo da provociraš?

"Javilo" mi se Vule samo je veza bila slaba pa kod ovog drugog rezultata nisam dobro cuo zadnji broj. Da samo podsjetim sta sam prognozirao.
Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 137691)
Srbija - Australija 1 : 2
Gana - Njemacka 0 : 2

Ama kakvo crno "javljanje" i "saptanje", nego je samo u pitanju malo poznavanja naseg i njemackog mentaliteta a i igre. Saberes dva i dva i lako dobijes rezultat. Neka mi navede neko i jedan slucaj kada smo se drugacije ponasali na svjetskim prvenstvima izuzev onog 1930. u Urugvaju kada je Jugoslavija dijelila trece i cetvrto mjesto sa SAD (uz sramotnih 1:6 u polufinalu) i plasman na SP u Cileu 1962. kada je bila cetvrta. Kako vidis nije bila nikakva provokacija nego nastavak tradicije. Nemam "tajnih veza" a nisam ni vidovit, samo razmisljam "tradicionalno".

Nemanja88 24.06.2010 00:59

@misa1265: Ja sam igrao kad je trebalo. I to gle cuda, igrao sam bas na poziciji veznog. Tako da znam tj. prosao sam malo vise od onih koji fudbal gledaju na TV-u ili igraju na male golice u kraju ;)... Inace, to je, nazalost, istina. Naravno, uvek postujem tudje misljenje, ali takvo misljenje odgovornih za reprezentaciju nas je do ovde i dovelo... I lepo je primetio kolega "bokivelik" - kako to da su najednom dobili "motivaciju" u poslednjih 7-8 min.? Velika vecina njih, ukljucujuci i samog Antica su otisli na SP samo da se sto bolje "prodaju". Na zalost, to je istina i nasa tuga... I jos jedna stvar, nije nas sudija pokrao za penal, iskreno, ono nije za penal. Vidic mu je bio iza ledja i mogao je i namerno da ga gadja u ruku. A i bolje sto nije sudio penal, osecam da bi i to promasili, i bruka bi bila jos veca...

misa1265 24.06.2010 01:07

@Nemanja88
Nisam ti ni rekao da igras,nego ako hoces da budes selektor,vidim da imas iskustva?!?!;)
Najvise me nervira to sto ste svi vi koji sada pricate Krasic ovo,Antic ono,Zigic ono itd itd,pre samo 5 dana govorili da su najbolji,da od Antica nema boljeg trenera itd itd...

bokivelik 24.06.2010 01:13

....

Kolege citam ove vase postove i samo se nerviram. Ja o fudbalu neznam nista nikad nisam ni znao jer me ne zanima ali imam jednu izjavu za sve ljubitelje.:D

Kad se bolje fudbal igrao?
Igrao se tada kad su igrali "Proleteri" a navijali "Milijarderi".
A sad igraju "Milijarderi" a navijaju "Proleteri". Pa gde tu ima logike sa igrom kad para vrti sve?:lol:=))

Pozz

Nemanja88 24.06.2010 01:19

Boki - potpisujem! Odavno sam ja pricao da nema 'leba tamo gde dodje neki multimilioner, kupi klub, dovede svetski poznata imena, i gle cuda, najbolji su! Bez obzira sto se do juce za njih nije ni znalo...Fudbal treba razvijati od petlica, od skole fudbala, treneri trebaju biti bivsi dobri i stabilni igraci, a ne kao ovi sad, mahom alkoholicari i sitne duse. Pa pioniri, pa kadeti...Da se napreduje kvalitetima, a ne da platis da bi usao u tim. Slazem se da je vreme tesko, da nam je drzava u teskom stanju, ali ne trebamo da rasturimo i unistimo i to malo kvalitetnog i dobrog sto je ostalo... Postali smo "plodno tlo" za negativne stvari.

misa1265 24.06.2010 01:24

Ja citam ovo i ne mogu da verujem,banujte me slobodno zauvek al' ja moram da kazem da svi koji sad misle da nismo nikakva reprezentacija i da su Krasic,Jovanovic,Zigic i ostali milijarderi mogu komotno *******!!!!!Mozda sam pod utiskom,ja zbog ovog poraza ne mogu da se smirim vi poceli tako da pricate...sramota...

bez obzira na stanje napetosti zivaca, na rijecnik se uvijek moze pripaziti!

Nemanja88 24.06.2010 01:29

(ne mogu da edit-ujem post, ne znam zasto...?)

Inace, moj brat je igrao za Radnicki iz Pirota, odlican igrac, napadac, golgeter, i kad je pre 6-7 godina trebao da predje u neki od beogradskih klubova, trazili su enormnu sumu novca. Tad je i batalio fudbal... A brat mog druga vec 4 sezone igra u Partizanu, sad je napunio 18 i ocekuje se da od jesenas debituje u prvom timu. Bolje da ne pricam koliko je para dao... Na zalost, sport je postao jedno veliko trziste.

Miso, nije potrebno da se tako obracas i da dobijas ban bez potrebe. Shvati da fudbal vise nije fudbal, vec biznis. Niko nije porekao da Krasic, Jovanovic i ostali nisu fudbaleri, ali je sramota sto u svojim maticnim klubovima svi oni znaju da odigraju odlicno, da pruze maksimum, i to gle cuda, zbog para. A kad trebaju da igraju za drzavu, za narod, onda nista... Kolega Boki pod "milijarderima" nije podrazumevao igrace, vec one koji stoje iza klubova. I stvarno je fudbal bio fudbal dok smo imali "Slogu", "Slobodu", "Napredak", "Dinamo", "Proleter" i jos mnoge druge...

tranzit 24.06.2010 01:29

@misa1265 Ama smiri se, nije sve tako crno, ima i plavih zena. Polako burazeru, bez uzbudjenja i teskih rijeci. Nisu ljudi sada "poceli" da tako da pricaju, nego pricaju vec odavno ama niko ne cita. Ne kaze niko da to nije nikakva reprezentacija nego da nije dovoljno dobra a da su Krasic, Jovanovic i Zigic milijarderi, pa nisu bas ali nisu ni puka sirotinja.

Dell 24.06.2010 01:34

samo cu onako cisto informativno napomenuti posto su pocele neke varnice vec da sijevaju, da pripazite sta i kako pisete, ako ste nervozni bolje je da se ustrucavate pisanja, tema jos ima kakav takav normalan tok, ali ako pocne ici "u stranu" tema ide pod LOCK ;)

Nemanja88 24.06.2010 01:37

Na zalost, nekad se fudbal igrao zbog fudbala, a sada sve vise samo zbog para... Mi na to ne mozemo da uticemo, i nema potrebe da se nerviramo ;-).

misa1265 24.06.2010 01:44

@Nemanja88
U pravu si to sto kazes da pare sve rade sada,ali ako si veliki talenat i ako stvarno imas persperktivu sve ce oni platiti,ja imam druga koji je sada poceo da trenira sa prvim timom Partizana,a ima 17 godina verovatno znas ko je on,i cini mi se da i nije dao on neku kintu jer razbija kako igra,stan,razne stipendije je cini mi se dobio.(Ovo je offtopic,al' ajd,izvinjavam se).
Ja bas mislim da su svi reprezentativci dali sve od sebe veceras.
@tranzit
Cekam 4 godine ovo prvenstvo i bude sve ok i ekstra ekipu imamo i atmosfera bude dobra,i onda ispadnemo moram da kazem bezveze.
Da ne pisem nista vise veceras,jutro je pametnije od veceri,vidimo se sutra pa i da se vratimo Svetskom prvenstvu tj.drugim utakmicama (ako je to moguce)..pozz..;)

Sejox 24.06.2010 01:53

@misa1265

Bez obzira na emocije,navijacke strasti i nervozu,ne smijete se nedolicnim
izrazima obracati drugim clanovima,i samim tim ih vrijedjati.
To je ipak ulicni zargon.
Znate vec na koji post mislim,i sta ste napisali.!!!!

Ne logujte se na forum,ako ste nervozni,rasijani,neraspolozeni....!!!!

I idemo dalje ljudi....Svjetsko prvenstvo se tek zahuktava.
Trebamo pratiti druge reprezentacije,i u njima traziti svoje favorite.

Vule 24.06.2010 01:53

Citat:

Originalno postovano od Sale-roland (Post 137750)
Napadoste coveka (Tranzit) misim da je nick :) a izgleda da je nazalost bio upravu!

Ja baksuze i zle ptice zloslutnice izbacujem iz svoje kuće...sve nogom u guzicu...pa i kad su u pravu

Sale-roland 24.06.2010 01:57

re

=)) dobro Vule,samo polako bez nervoze...

nele1 24.06.2010 04:13

Balkanska Bolest

Kada neko toliko sansi promasi nije ni cudo sto pukne utakmicu nazalost kada neznaju da daju gol , stvarno je zalosno sto smo pukli od ovih kengura imali jednu sansu a dali nam dva gola .Onaj golman iz Australije je svaba , protiv njih mu na dusu idu 2 gola ,a protiv nas je branio ko vampir,konacni zakljucak nikad necemo nista da napravimo u fudbalu,
Zalosno.

tranzit 24.06.2010 11:21

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 137831)
Ja baksuze i zle ptice zloslutnice izbacujem iz svoje kuće...sve nogom u guzicu...pa i kad su u pravu

Sta li je to trebalo da znaci Vule ? Malo si pomijesao te ptice zloslutnice i ljude koji sve vrijeme samo realno gledaju na razvoj dogadjaja na SP.

Vule 24.06.2010 11:27

@ Tranzit

A kako znaš na koga sam tačno mislio?

Neko je lepo rekao...ekipa koja nije u stanju da dobije Australiju i ne treba da ostane u daljem takmičenju...bez mnogo filozofije

Za mene je ova epizoda sa reprezentacijom završena,dva puta su me tako izbacili iz koloseka da ću ubuduće prvo gledati sebe da istreniram i ne dozvolim da zbog takvih stvari gubim živce,kažu da je fudbal ipak samo igra...nastavljam praćenje SP sa uživanjem i potpuno rasterećen,moji favoriti su i dalje Argentina i naravno Brazil

tranzit 24.06.2010 12:28

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 137869)
@ Tranzit

A kako znaš na koga sam tačno mislio?

Jer si direktno odgovorio na post od Sale-roland cak citirajuci ga a u tom citatu stoji:
Citat:

Originalno postovano od Sale-roland (Post 137750)
Napadoste coveka (Tranzit) misim da je nick :) a izgleda da je nazalost bio upravu!

Sta bi drugo trebalo da zakljucim ?

Vule 24.06.2010 13:26

Da si još dobro i prošao :lol:

To ti je bolja varijanta nego npr da si otišao na severnu tribinu Marakane i navijao za partizan... :lol:

makso68 24.06.2010 13:52

Ma,ljudi,samo opušteno.Da nastavimo sa temom.Meni su,nekako,najsimpatičniji Čileanci.Pozdrav!

Trenutno vrijeme na Forumu 13:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org