![]() |
Bio je kod nas intervju s njim na televiziji Hayat mada nisam gledao:(
A slusao sam ga kako pjeva na DM SAT televiziji u nekoj emisiji, telefonom. Malo mu disanje ide teze, msm, primjetio sam da bas i nemoze dugo da izdrzi neki slog koji se oduzi ali ce se valjda i to popraviti. Nosi naocale, to znam..:) I kao sto kolega Marnel kaze, i ja sam isto cuo da sprema album. |
Nosi naocale,jer na jedno oko nevidi nikako,a na drugom ima dioptriju pa mora.
Koliko sam procitao u novinama,Halid ce biti gost u popularnom talk-show-u hrvatske televizije (HRT 1) pod nazivom "Nedeljom u dva",koji uredjuje i vodi novinar Aleksandar Stankovic. Emisija treba da se emituje 14.06.(Nedelja) u 14 sati na HRT 1. Mediji su ga,napokon,malo popustili i jos se on oporavlja od svega i skuplja snagu i kondiciju. Mislim da ce nastaviti sa pjevanjem,jer to je u stvari njegov zivot. |
halid u sarajevu odrzao prvu svoju tonsku probu sa svojim orkestrom i pjevao 1h i kako kaze da mu je glas cini mu se bolji nego ikada i dodaje da vec moze odrzati koncert od 2 h ali misli da je to jos uvijek rano za takav pothvat.zelim mu punu srecu u namjeri da se vrati na scenu.
Dodato: da jos da napomenem, njegov producent i harmonikas Samir Kadiric je obavijestio da je album pod "neven" spreman i samo ceka halidovo zeleno svjetlo za snimanje. |
Evo drugovi novih snimaka od Halida ako neko nije video,snimci posle saobracajne nesrece,samo mogu da kazem da mi je jako zao za tako nesto sto je se dogodilo nasem dobrom pjevacu i kojeg ja toliko volim i cijenim.Pozdrav
http://www.youtube.com/watch?v=Ao8t5a1Ps3k |
da da...pa bilo je to ako se ne varam pred 2 mjeseca...Sada je Halid ko' nov...A kolko sam čuo biće i neka turneja već...Sva sreća da je sve kolko tolko u redu prošlo, da se čovjek oporavio i da dalje može fascinirati ljude svojim pjesmama, evo recimo kao mene ;)
|
Halidov povratniki koncert je zakazan za 20.septembar u velikoj dvorani
Arena u Zenici. Pa onda bi trebala biti i Arena u Zagrebu. Vraca se koncertima,a vidjecemo kako ce to sve proteci. |
Bas mi je drago za Halida ako moze i dalje da pjeva
|
Tacno Sejox...najavljen je veliki bajramski koncert u Zenici...Jedno je sigurno, a to je da covjeku treba malo samopouzdanja i treba ga maximalno podrzati.
|
Matori je legenda.Neunistiv.Sad sam gledao ove klipove sa youtube,oporavio se extra.Bice tu jos mnogo dobrih pesama.
|
Jefto u pravu si,ko zna zna mogu mu i jezik iscupat opet ce da pjeva kao slavuj jer to je i urodjenost a i jaka volja i ljubav prma muzici.Svaka cast Halidu
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org