![]() |
Kaspersky je dobar samo mnogo "tezak" za racunar.
|
NOD je najbolji ubedljivo
|
Sto se mene licno tice , ja ne koristim niti jedan, jer samo usporavaju rad racunara , a svakako antivirusi mogu uticati samo na manje viruse, oni komplikovani i veliki ce svjedno proci ,ma kakav antivirus imali..provjereno!:)
Po meni je najbolje rijesenje,Kada se nakupi virusa u kompu , samo fresh copy windowsa i to je to , radim Fresh Copy jednom mjesecno i Racunar Fercera Fantasticno,,pozdrav.. |
Avast, nikad nisam imao problema sa njim.... stvarno je odlican...
|
Ja koristim Avast i prezadovoljan sam njime!
|
Uzeo sam pre par dana KIS 2011 posto mi je jedan od favorita. I pre toga sam imao kaspersky 2010, i sto rece kolega iznad mene, tezak za racunar, ali radi radnju fantasticno. Pre toga sam imao Avira Antivir koji je isto ok, al kaspersky je ipak moj favorit.
|
Danas tek citam ovaj forum pa da kazem i ja nesto. Do skora sam koristio Nod 32 i maltene kleo se u njega ali sam uvideo da to i nije tako dobar antivirus. Instalirao sam Avast 5.0 koji je besplatan, uz njega jos Malwarebytes i obavezno Spybot i jedan vrlo koristan programcic CC Cleaner. Sve to gotovo nimalo ne opterecuje sistem i radi savrseno. Napominjem da se radi o W7.
|
Mcafee je dobar takodze i Avira.. sa avira sve i svasta od viruse sam uhvatio :)
|
Ja sam koristio Nod ranije,ali posto sad ne moze da se skine krekovan,avast mi je odlican,ne koci komp i brise lepo viruse kad naidju!;)
|
Evo i ja koristim Kaspersky vec godinu dana i sve je Super !
Jest da je malo tezak za racunar ali ima dosta funkcija !!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org