![]() |
4 banjaluka
pa da sad crkla kamera =)) |
Citat:
Da vidis kakav je sempl....................=)) |
kamera je na popravci:D:D:D
|
Kad popravis kameru i kad stavis fotku, obavezno napisi upozorenje za osobe sa slabim srcem i za one podlozne nervnom rastrojstvu. Nemoj neko da nam zafali ovde zbog toga sto ce da te mrzi da otkucas par redova.
|
Bila tako jedna u osnovnoj muzickoj cura, mala guzata mmmm a svirala flautu, pa sam cesto govorio kako bi i ja volio da mi koje kolce odsvira na mojoj flauti :D :D :D
|
Svirale su i meni,ali je vreme uzelo svoje!!!!Sad samo cepam ,bez mnogo muzickog stvaralastva!!!!!
Nema vise muzicarskih fora!!!!Sad radim ,cisto da odradim!!!!! Nije mi zbog mene,nego zbog nje!!!!!!! |
i sta kazes iz svog iskustva, jesu bolje one sto sviraju staccato ili legato :D
|
Ja najviše volim one što igraju Rumbato...:lol:...malo gore malo dole...pa u krug...opaaaaaaaa...=)):lol:
|
znaci ono bez ritma, spontano :D rubato. Ali jebiga ono kad ti legato sastavi pa uhvati da veze nego moravsko kolo :D
|
Ne kolega...greška...namerno sam boldovao...u pitanju je RUMBATO tehnika...ritam koji nije vezan za odredjeni takt ,4/4 ili nešto slično...bitno je samo da ga "lomi",a ispadanje iz ritma se toleriše...tempo može da varira...:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org