![]() |
Citat:
=))=))=)) |
E jeste nenormalni... =))
Ja sam prvi put negde sa jedva 16 ... neku lujku koju nije samo onaj što je žurio na autobus... I to cela 2-3 minuta... A lepo me je prvo pitala "Jesi li nekad?" ... Jesam, naravno ;) Pa onda nemoj u mene... NEĆU ..... ali nisam ni znao šta to NE TREBA da uradim S obzirom da je bilo bez gume, dobro da joj na uši nije curelo !!! hahah Sva sreća nije se posle ništa desilo... A od birača bogami nema jebača... Znate onu narodnu: JEBO - NE JEBO, KURCU VREME IDE ... Zato, vi mladunci, iskoristite mačora uvek i u svakoj prilici... nemoj da vam kasnije bude žao :) Bože mili, kad se samo setim šta se sve okrenulo od žena... uhhhh .. i lepih i ružnih i mršavih i debelih .... ma SVEGA :) @Krešo Da znaš da bi i ja mogao radit generalku na mačoru, s obzirom na kilometražu & godine trajanja ... Hvala Bogu, klip još radi, isto ko prvi dan ;) |
@ Jeger
Kompa znaš kako se radi generalka na macanu ? Samo pustiš da ga dobro omasti neka mlada pica :lol: Posle se opet sjaji ko buzdovan. A to gdje je sve bio ... i u mladoj i u staroj i mršavoj i u debeloj, čak je i crnu probo jedino nije onu s rižom (to mi je patnja) :">. Kaže moj kum "Ko ne jebe staru, ne bu ni mlade. Ko ne jebe grde, nebu ni lepu !". Svugdje mu je bolje nek u gačama. Kad je gusto i u vruč auspuh :lol: |
Citat:
|
Treba da promenite rebrasti kaish.=))
|
Neeee ! Samo karike na klipu. I po povremeno popit kakav aditiv u vidu piva il gemišta da se bolje podmazuje. A ako je stara i zapečena onda po Svirkovom receptu - žestica u škembu pa žestoko po njoj. ;)
|
Ovde bi mogla i nova tema da se otvori:
Povoljni i nepovoljni uticaji na rad penisa u prirodnom i neprirodnom okruzenju..... :D |
=))=))=))=))
|
Sta se smejes Zeko!!!Ovo su ozbiljne stvari!!!!!
Trebalo bi da padne na toj temi jedan elaborat!!:D |
Citat:
pozzzzz |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org