YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ljubav & Seks (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=78)
-   -   prvi put :D (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7865)

No.1 08.02.2009 16:35

Citat:

Originalno postovano od pa800-Enes (Post 70342)
Bitno je ucestvovati!!!:D:D

=))=))=))

jager 10.02.2009 14:24

E jeste nenormalni... =))
Ja sam prvi put negde sa jedva 16 ... neku lujku koju nije samo onaj što je žurio na autobus... I to cela 2-3 minuta... A lepo me je prvo pitala "Jesi li nekad?" ... Jesam, naravno ;) Pa onda nemoj u mene... NEĆU ..... ali nisam ni znao šta to NE TREBA da uradim
S obzirom da je bilo bez gume, dobro da joj na uši nije curelo !!! hahah
Sva sreća nije se posle ništa desilo...

A od birača bogami nema jebača... Znate onu narodnu: JEBO - NE JEBO, KURCU VREME IDE ...

Zato, vi mladunci, iskoristite mačora uvek i u svakoj prilici... nemoj da vam kasnije bude žao :)

Bože mili, kad se samo setim šta se sve okrenulo od žena... uhhhh .. i lepih i ružnih i mršavih i debelih .... ma SVEGA :)

@Krešo
Da znaš da bi i ja mogao radit generalku na mačoru, s obzirom na kilometražu & godine trajanja ... Hvala Bogu, klip još radi, isto ko prvi dan ;)

kreso 10.02.2009 14:36

@ Jeger

Kompa znaš kako se radi generalka na macanu ?
Samo pustiš da ga dobro omasti neka mlada pica :lol:
Posle se opet sjaji ko buzdovan.
A to gdje je sve bio ... i u mladoj i u staroj i mršavoj i u debeloj, čak je i crnu probo jedino nije onu s rižom (to mi je patnja) :">.
Kaže moj kum "Ko ne jebe staru, ne bu ni mlade. Ko ne jebe grde, nebu ni lepu !". Svugdje mu je bolje nek u gačama. Kad je gusto i u vruč auspuh :lol:

jager 10.02.2009 14:46

Citat:

Originalno postovano od kreso (Post 70694)
Samo pustiš da ga dobro omasti neka mlada pica :lol:

Aaaaaaaaa, ovaj savet moram da poslušam!! :) Bogami, već dugo nije bilo piletine na jelovniku....

No.1 10.02.2009 14:49

Treba da promenite rebrasti kaish.=))

kreso 10.02.2009 15:39

Neeee ! Samo karike na klipu. I po povremeno popit kakav aditiv u vidu piva il gemišta da se bolje podmazuje. A ako je stara i zapečena onda po Svirkovom receptu - žestica u škembu pa žestoko po njoj. ;)

milanceshow 10.02.2009 17:26

Ovde bi mogla i nova tema da se otvori:
Povoljni i nepovoljni uticaji na rad penisa u prirodnom i neprirodnom okruzenju.....
:D

zeko 10.02.2009 18:00

=))=))=))=))

milanceshow 10.02.2009 18:03

Sta se smejes Zeko!!!Ovo su ozbiljne stvari!!!!!

Trebalo bi da padne na toj temi jedan elaborat!!:D

tesla 10.02.2009 22:38

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 70727)
Ovde bi mogla i nova tema da se otvori:
Povoljni i nepovoljni uticaji na rad penisa u prirodnom i neprirodnom okruzenju.....
:D

postoji samo jedan problem sa naslovom ne postoji neprirodno okruzenje:B
pozzzzz

Trenutno vrijeme na Forumu 07:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org