YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Vesti (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=70)
-   -   Druzenje YU-MIDI clanova! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6316)

milanceshow 05.11.2008 00:17

Ja tog dana sviram,inace bi dosao!

ERKOOO 05.11.2008 01:14

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 54269)
E moj ujko pa ja ni na kraj pameti da si ti sliko...
Na ovoj sliki sam ispo ko krme od 100kg,sad sam smršo za 7kg...
Inače ako Bog da Novembra idem u Bih pa usput moramo da se iskupimo na jednom kolegialnom ručku i uslikamo...Jedva čekam-bi ste mi ko druga familija a još kad upoznam našeg šerifa---Auuu ima da bude haus...

Pa et Alix ima nas i u Sarajevu pa kad budes dolazio javi na yu-midiu pa ce se i sarajlije sa vama okupiti

Alix 05.11.2008 01:18

Ako Bog da i to će biti...

gibanica 05.11.2008 10:38

da je u srbiji pa bi dosao..al ovako mi treba i pasos koji je neaktivan, i zeleni karton koji nemam..

medino 05.11.2008 20:38

ja isto nemam pasos,imam neku gajbu u budvi i ceo zivot na more u crnu goru
,tako da nisam nesto ni imao potrebe da ga vadim,jos sad ove menjaze pasosa i ta sr@#$a,ne znam...

gibanica 05.11.2008 22:52

ja mogu najdalje do beograda..eventualno vrnjacka banja jer imam tamo gajbu :) a idealno novi sad...:D
lakse njima iz bosne da dodju njima benzin 1KM meni 100rsd =))

Alix 12.11.2008 11:45

LJUDI...Odluka je pala 100%...
Dakle u SUBOTU 15.11.2008 ćemo se naći u Zagrebu i SVI ako Bog da na sajam muzičke opreme koji mislim da će da bude vrhunska stvar puna ponuda, i noviteta...Zato zamoljavam sve članove koji su zainteresovani da bi se pridružili ovom spektaklu da me kontaktiraju na PM,ili ujku Svirka kako bi mogli da potvrdimo i organizujemo sve skupa...JOSIPV---Javi se pod hitno prijatelju...SVI ste dobrodošli koji volite muziku,ili ste član foruma Yu-Midi.com...Nadamo se da će odazov biti velik,i šerif Krešo će nas počastiti sa svojim dolazkom poslije toliko vremena...Pozdrav!

svirko 12.11.2008 12:09

Eh, eto...

kolege i prijatelji moji....šta reći....
osim da se već neko vrijeme nisam mogao dočekati dana kada ćemo se naći u što većem broju, a i sad evo kad je došao taj dan, još bolje se nemogu dočekat.

Srdačan pozdrav svima,

Svirko

josipv 12.11.2008 20:11

Alo Alix druze evo me! Evo da vam kazem da sam danas bio na sajmu i ljudi moji razocarao sam se kako skor nisam,katastrofa,srednja zalost,nista nema,od klavijatura samo Yamaha i to je to,predstavili su novi T3(kojeg sam isprobo i ugodno se iznenadio) Motif XS koji sam probao jos lani i to je to,nista drugo nema od KOrga i Rolanda niti K ni R,nesto malo razglasa ali nista posebno,gitare i pojacala sve ostalo za plakat!!!

Tako da ako mislite da cete nesto vidjet,necete,kazem vam ja i kolega gnovako8 smo se razocarali!

Stoga ako ste kanili otic vidjet, moj savijet je da ne gubite vrijme bezveze,osim naravno da se nadete svi skupa i malo popricate,ulaz je danas bio besplatan a za ostale dane neznam!

Eto ja sam vam prenio izvjesce avi sad sami presudite!

Pilence81 12.11.2008 20:28

Milance jel ti ovo nova pevacica:p
Vidi se da ste se super proveli,tako i treba jedan je zivot\:D/

Trenutno vrijeme na Forumu 15:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org