![]() |
Nisu samo klavijature krive nego i forumi, ranije smo gubili vreme samo
na klavijaturama a sad jos i na forumima. |
Citat:
|
Citat:
Ranije kad sam stajao nad klav vezbao sam kola ... Sad samo pravim ritmove i sredujem aranzmane...semplove....(kurac u ladna voda) Zaboravicu da sviram...Breeeeee...!!!! |
Haha, kad sam ja zaboraviooo... :))
Sad i solo neshto zbrljam na brzinu i samo 'vatam akorde.. :D |
Extremni studio ili studijski extreme ?
|
Nazalost jos nema takav ni takav.
|
Mislim da je Alix rekao ono pravo i slazem se sa njim.
|
Citat:
Tako je.imao sam i classic i studio ,(mogu reći i extreme). Nisam primjetio da extreme radi stabilnije i brže od studija.A ni da brže učita isti set. Studio sam imao jako dugo, i nikad ni najmanji problem u radu i sl. KOd clasisica je malo nepraktičan externi hd. E sad ,ako ga je netko ubacio unutar sinta,onda stvarno ima pravu spravicu... |
###Nisam primjetio da extreme radi stabilnije i brže od studija###
Vjeruj drug da Extreme isti set učitava brže od Classica i Studia a i sama zasnova sintha je brži procesor i brža obrada,već kod samog upisivanja recordinga u memoriju,dakle benchmark sam pravio sa kolegom Denisom i to smo ustanovili...A u suštini LCD im je isti-meni su u Classica ugradili TouchScreen od Extrema jel taj je jedino bio na rapsolaganju,a u suštini su isti...Što se tiče externog SCSI diska---Ja sam preradio ZIP u Interni disk sa kapacitetom 250MB i sa vana nakopiram "unutra" na zip (zaplombiran da se ne vadi ZIP medij) i imam praktično HDD...A tastatura---Nema slađih tipki za soliranje od korgovih solista,a pazi ironije---Proizvodi ih YAMAHA,čak mislim da je ta tastatura bila stavljana u Yamahinoj Motif seriji...Pozdrav! |
Zasto pricate tako??? Boja uradjena na EXTREME na STUDIO nemoze zvucati isto
ljudi, daj uozbiljiti se, boje sa EXTREME i na M3 nisu iste, fali WAVES. Dal vi znate uopste sta znaci ROM? Ljudi su kupili od mene set za Studio a pravljen na EXTREME i pola boje ne rade, halo probudite se, samo jednu Cetvrtinu od Extreme ima Studio i dodaj na to Valve Force. |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org