YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Dogodovštine i anegdote sa tezgi... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4591)

caka012 31.08.2009 23:10

Dolazimo jednom na tezgu, a tamo vec druga ekipa montira ozvucenje. Povod je bio kraj nekog medjunarodnog turnira u odbojci. "Otkud vi?" pitamo mi njih, a i oni pitaju to isto nas. Frka je nastala jer su dva tipa koji su se u organizaciji muvali pogodili muziku svaki za sebe, ne pitajuci jedan drugoga nista o tome. Posto je pogodba bila solidna a nikakav baksis se nije ocekivao, ostali smo svi na toj svirci. Bilo nas je trinaestoro. Svaki od nas je vise sedeo nego svirao. Bolje je i tako nego da se posvadjamo oko jedne tezge, a definitivno je bilo slucajno i bez pokvarene namere ikoga od nas da preotme tezgu.

b.o.Y.c.h. ČK 01.09.2009 02:57

Jao stvarno su dogodovstine, to se pamti celi život...Svinjci, gnoj, gnojnica što Svirko spominje heheh, skup ceh na kraju pijančevanja, bitke.... :lol: ali sam se nasmijao

Dejan 01.09.2009 03:14

Jednom prilikom smo svirali svadbu i sad smo mi poslali jednog violinistu(čiča 60godina ima) da napise imena porodice(mladozenja,mlada,otac,majka,brat,sestra) i on je pitao nekog od svatova i napisao.Mi smo poceli da najavljujemo:"doslo je vrijeme da otac Rastko ozeni svog sina i td." poslije pola sata prilazi konobar i kaze:"alo ljudi sta to radite?!!!Njemu je otac poginuo prije 30godina,zgazio ga voz!!!"
E tad kad nisam u zemlju propao,onda necu nikad :D

ERKOOO 01.09.2009 03:21

Hahahahaha...ja mislim da se Rastko okreno u grobu kad ste ga najavili!

Dejan 01.09.2009 03:25

:) Sigurno!!!:)

Dell 01.09.2009 04:01

dobro si zivu glavu izvukao :)

caka012 05.09.2009 22:54

Sviramo krstenje pod satorom. Svi gosti otisli kuci, skoro ce jutro, a gazda daje pare i kaze da mu odsviramo 50 puta pesmu "Sine moj". Mrtav pijan, leze na sto i spava. Svirali mi pesmu nekoliko puta, nismo ni brojali. On lezi na stolu, povraca, a u pauzi izmedju dva povracanja spava. Posle nekoliko ponavljanja pevac ga budi i kaze da smo odsvirali 49 puta, jos jednom pa da se razilazimo, a on kaze "k**ac 49 puta, svirali ste 11 puta, ja izbrojao. Sva sreca na 23. ponavljanju je pao sa stola i zena i brat ga odnese, tako da smo zavrsili.

Millan 08.12.2009 23:22

Ovo moze i u temu, Hajde da se zalimo a, i u temu, Eh, te pevacice...:D
Zove me prosle nedelje neka koleginica i kaze, e cao, gde si , ovo ono, sta radis u nedelju, imam neku ponudu pa da ti objasnim i poce ona tako...
Zvao me taj i taj i treba mu muzika za nedelju, ali znas nije radio nedeljom, pa ne zna kako ce biti i moze da plati 2000din...:lol: Znas, ja sam mu rekla, da ja necu platu, jer sam radila kod njega pre dve godine i bilo je lepo para (nemam pojma, valjda mu se oseca duzna..:D)... Jbg, treba li bi da nadjemo nekog pevaca jos, eto ima 2000din, za 1000 din da nadjemo ozvucenje, do tamo nam za plin treba 200 din, i da podelite vas dvojica po 400din, ne znam jel se uklapas ti u to..., a ja slusam i neverujem sta mi prica...
Eto mozda ce biti baksisa, zna tamo da bude dobro..., naravno bio sam zauzet za nedelju!!!:D
Poenta je da se zajebala, nemam plinski uredjaj u kolima, pa mi za gorivo treba 400din, tako da mi ostaje 300, a u to se vec ne uklapam....:lol:

banex 23.12.2009 23:23

Hahahahaha!Koja je to pevacica?

Millan 24.12.2009 05:13

E, jbg sad, koja je...:) Ne setih se da te preporucim, mogao si ti ici...:P:lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 12:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org