![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Hmmm kralj na klavijaturi? Pa naravno JA!...Ne uzimam sebi ni jednog uzora, furam svoj fazon i necu da kopiram ni jednoga...
|
Dobar je i onaj celavi sto je svirao u Ritmu noci
|
za mene je jedan od najboljih muzicara MUHAMED SEHIC HAMIC,to je za mene NAJ TACNIJI harmonikas i klavijeturista,sve mu je kao s cd-a a u to mozete se uvijeriti
Dodato: trbas imati respekta jer kad ja vidim kakvih muzicara ima,kad samo uzmes svjetsku scenu pa stvarno vidis sta si i ko si |
Goran Nelkovski.
|
meni je sejko kralj. et neznam za vas a meni cortanov i od mice itd. stilove nevaljaju. ali to je po meni. sad kako vi mislite... to neznam ali to sam ja kazemm kako ja mislim.
|
Neznam dokle cete ovako.Razni ljudi, razni cudi. Svaki ima svoje mishlljenje i svoj ukus. Ti ljudi koji su neko i neshto,radilisu za da budu ono shto su. Dajte,nek vam Vashi idoli budu zvezde vodilje za vashe usavrshavanje.Kako dobri kriticari, postavite neshto vashe i da vas vidimo,mozda ste i vi dostojni da nam budete uzorak za dobrog i vrhunskog muzicara.Pozdrav
|
tako je drug shtimerserviser!
ovakve teme bi trebale odmah pod lock pa nek se diskutira tamo na yutubu gde neki klinci misle da su najpametniji a neznaju perkle na cipele da vezu ... pozdrav |
Podržavam LOCK uz napomenu da sam već uklanjao neke postove sa neprimerenim komentarima od "klinaca"...nema potrebe da se sa ovim nastavlja...;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org