![]() |
Ali znas kako,kod nas u Novom Pazaru,retko ima ''muzicara'' koji bi u mom slucaju posluzili kao profesori. Profesor koji je mene ucio,umro je pre neku sedmicu :S (Imao 42 god.,jedva sam ga nasao,tj. isto k'o da je trazio mene,dosao da nam predaje u osnovu,i tako smo se upoznali). Sta predlazete,mozda znate nekog muzicara iz Pazara?
|
@Dell Da li mislis da je najbolje svirati kola, sumadiju i sevdalnike , sobzirom da zivi u Novom Pazaru ???
Nesto ne verujem da bi tamo imao neke tezge sa takvom vrstom muzike ... Ali da su oni najbolja "osnova" (da tako kazem) za ucenje , jesu ...kada to nauci ostalo ce biti lagano ... |
To je sve istina, ali evo mislis da ja u Mostaru imam tezge s takvom vrstom muzike? ;)
Moj mu je savjet da tako svira, a naravno postujes repertoar svoga reona sviranja, to se podrazumijeva. |
Spaval ovaj Semko ikako:lol:Ja kad god u Koje vrijeme bilo to noc,dan,jutro ili pooohna on tu:-j
|
@Dell Hvala na savetima. :D
@Zeljko Spavam Spavam,al kad ti nisi na forum :D :P |
Kad ce nesto novo:D
|
E i mene zanima kad ce nesto novo , ali ja sam ozbiljan bas bih voleo poslusati jos nesto sto on svira :)
|
A sta mislis ja nisam ili?Jbt.Nema ozbiljnijeg covjeka ovdje na forumu kad se radi o demu:)
|
Bice novo,nego sada pocela skola,nije laka medicina -_- Hahah, :D
Poslato preko mobilnog uredjaja. :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org