![]() |
da vec radim i posle emu0404 ova na 5 ms mi mislim radi bolje
sta mi ti savetujes od lap topa za ovo koju konfiguraciju i ima li nesto sto ce moje potrbe zadovoljiti pricam o smanjivanju latencije za nekih 350 eura pricam o polovnim kompjuterima Dodato: i jedno pitanje ima li trans audia negde da se cuje i vidi na internetu |
CREATIVE Extigy Sound Blaster
Da li moze ova eksterna kartica da poboljsa snimanje? ne trazim nesto posebno, treba mi za kucni rad, koliko da nemam kasnjenje i krckanje? Postovano sa mobilnog uređaja |
da ne otvaram novu temu, nastavicu ovde.
Treba mi externa zvucna kartica za lap top za live i kucno sviranje na Pa80 posto vucem bubanj iz Cubase, pa sam hteo da pitam da li neko ima iskustva sa ovom karticom, sta misli o njoj i da li moze da mi posluzi za neki solidan zvuk sa sto manjom latencijom? Pozdrav! Behringer U-CONTROL UCA 202 Dodato: a predlog br. 2 je ova: Behringer UCA200 predlozite ako postoji jos nesto dobro u tom nekom cenovnom rangu. dakle nesto sto moze solidno i privremeno da me zakrpi dok se ne ojaca za neku bolju/skuplju karticu :) |
korg18
po meni najbolje je yamaha audiogram 6,to sve ostalo je nula pozdrav...
|
Auuuuuuhhhhh.... sta ti napisa i... ostade ziv. Za to treba talenat.
|
Citat:
Izlgeda da je i ovo nula: http://s27.postimg.org/e0kxi6oy7/535...174b509fcd.jpg Sad nema veze sto kosta kao te tvoje 3 yamahe:P |
Nema potrebe za stvaranjem tenzija, momak se malo zaletio, ama nije malo, nego malo vise. Vazno je samo demantovati, da ostali koji nesto posebno nisu upuceni u materiju ne budu dezinformisani.
|
Naravno, zato sluzi forum. Nego druze tranzit sta ti mislis, vredi li uzimati Behringer UCA 202?
|
Behringer: U-CONTROL UCA222 po meni je to najeftinija varijanta mada ipak vidi sta ce ti ostale kolege reci
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org