![]() |
Ko pjeva smuchac???
Jeli se to samo meni cini ili ima ih vise kome pjevac u nekim dionicana zvuci ko i zera iz crvene jabuke u pjesmi mjesece?? Postovano sa mobilnog uređaja |
Kolega pjeva sve a ja sano u refrenu pjevam tercu. :)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Dodato: Uvodni mali solo i glavni solo nabrzaka s nekom fabričkom gitarom uz malo natezanja sa pitchom... :D Daleka obala - Noć je prekrasna <iframe width="100%" scrolling="no" height="96" frameborder="no" src="http://kiwi6.com/tracks/widget/n8xyf6y6d5"></iframe> |
Fino zvuci ovo..Pozz
|
Samo naprijed druze,odlicno je to-ja kad ti kazem ;)
|
Hvala drugovi na pozitivnim komentarima :)
Čudi me uopće kako ste i naletjeli da ovo čujete jer je forum po pitanju ovoga neadekvatno podešen što sam i u prijavi svog posta napisao pa se ništa nije desilo. Ubacio sam novi demo a forum mi ga je automatski ubacio u moj posljednji post pa tema nije bila "bumpana" i do danas nitko nije ni došao da posluša. Zato vam hvala i za bump. :D Pozz. |
Pa pratim ja sta se dogadja po demo snimcima.
|
1 Privitaka
Pozdrav! :)
Zatražio je nele ako se dobro sjećam neku dalmatinsku a takva jedna mi je zapela za uho danas i morao sam mobilizirati kolegu da dođe do mene da snimimo taj duet, nazovimo ga tako. Slomljeni i jedan i drugi od posla danas i uz to što nam nije išlo ništa od ruke izbacili smo ovo ovako kako je jer je kasno više za popravke pa poslušajte. Nije sjajno,ima distorzija u vokalima,svašta nešto al šta sad... :) Laku noć. :) |
Lepo druze samo nastavi sa ovakvim melodijama opustio sam se 100%.
|
Rijetki su koji znaju ovako "prenijeti" pjesmu slusateljima ...
U moru foliranata ovo je pravo osvjezenje . Bravo ! |
Hvala drugovi! :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org