YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Nova Yamaha PSR A2000 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20267)

mrgud 10.01.2012 00:19

@makso68
jel mozes ovo staviti na download?
Pozz

gogi22 10.01.2012 14:15

Nasao sam jos jednu korisnu prezentaciju na Youtube:

PSR-A2000 : A comme authentique
You need to upgrade your Flash Player

JovkeI 31.01.2012 21:34

A2000

Ova masina je fazon kupis i odmah to vece na svirku bez ikakvih podesavnja... ;)

Milivoj 01.02.2012 16:23

zna li neko kad stize ovo kod nas jer vec je dosta proslo od kad su izbacili demo snimke

Jaki 01.02.2012 22:51

Razmisljam o promjeni aranzera i kada ovo pogledam i ako nisam ljubitelj Yamahe smatram da je ovo bolja investicija od polovnog Pa1x ili Pa1xpro za sta sam bio zainteresovan.
Klavijature stare po 6-7 godina ljudi cijene po 1400 cak 1500 eura,a nov Pa800 kosta 1800.
To je van pameti.

gogi22 06.05.2012 00:32

Specifikacije Balkan Expansion Pack za YAMAHA PSR-A2000 i PSR-S650

PSR-A2000

Styles:
7/8 Balkan | 9/8 Balkan | Grcki | Begin-Tradicionalni | Begin-Moderni | Sa Sa Balkan | Rumba Moderna | Rumba-Pop | Dvojka | Dvojka Kolo | Shota Albania | Satra Romania | Purtata Romania | Lilyano Bulgaria | Ferari Folk Pop | A kugli Hungary | Hogyha Hungary | Ne na kolena Slovenia | Moja Juliska Croatia | Krila andela Montenegro | Monti Czardas | Gypsy-Jazz | Techno Karadeniz | Turkish Mix 2 | 9/8 Teke | 4/4 Standart | Ciftetelli 2 | Turkish Mix 1 | Greek Euro 1 | Greek Euro 2 | 7/8 Greek | Hasapiko | Pop-Hasaposerviko | Kalamatianos | Kamilieriko | Tsifteteli modern | Syrtorumba | Tsamikos | Zeibekiko | 5/8 Greek

Voices:
AccordionKabinaA | AccordionKabinaB | AccordionOrgan A | AccordionOrgan B | AccordionComb A | AccordionComb B | KontraTamb Pluck | TamburaTremTutti | UprightBassClean | UprightFretVelo | Bouzouki Slide | Bouzouki VelSw | Bouzouki Pluck | Bouzouki Tremelo | Bouzouki Plk&Trm | Bouzouki Trm&Plk | Frula Blow | Tulum 1 | DX11 Brachial, DX11 Casiox | DX11 Pluck, DX11 Gajde | DX11 Tango, DX11 Square | Stereo Accordion | Accordion Clari | Accordion Mala | Frula VeloSw, Frula Short | Frula LateVib, Flauta | Flauta VeloSw | PrimTamburaPluck | PrimTamburaTrem | Prim Tambura Sw | BasprimTamb Pluck | BasprimTamb Trem | BasprimTamb Sw | KontraTamb Trem | KontraTamb SW | Upright VeloSw | UprightTremelo | UprightTrm&Clean | UprightBassMulti | Buzuki Pluck | Buzuki Tremelo | Buzuki Trm&Pluck | Buzuki Pluck&Trm | AKS Baglama | Elk Baglama, TR-Klarnet | Balaban, Ney, Mey, Kaval | Tulum 2, Duz Zurna, Yayli 1 | Yayli 2, Yayli 3, Yaylilar | Yayli Stereo, Yayli Orchestra | Kazoo, Jew's Harp&Lp | DX11 Velo Brass | DX11 Mini A, DX11 Saxon | DX11 Struna | DX11 Mini&Square | DX11 Hammer, DX11 Basolin | DX11 Digon, DX11 Casiox Filt | Balkan Drumkit

Registrations:
10 Banks

Midi Demo Song
1 Song

Presentation of "Balkan" Expansion Pack on PSR-A2000, Serbian/Eng

PSR-S650

Styles:
7/8 Balkan | 9/8 Balkan | Begin-Tradicionalni | Sa Sa Balkan | Rumba Moderna | Dvojka | Shota Albania | Satra Romania | Lilyano Bulgaria | Hogyha Hungary | Moja Juliska Croatia | Krila andela Montenegro | Monti Czardas | 7/8 Greek | Hasapiko | Tsamikos | 5/8 Greek | Ciftetelli 2 | 9/8 Teke | 4/4 Standart

Voices:
AccordionKabinaA | AccordionKabinaB | AccordionOrgan A | AccordionOrgan B | AccordionComb A | AccordionComb B | KontraTamb | Pluck | TamburaTremTutti | UprightBassClean | UprightFretVelo | Bouzouki Slide | Bouzouki VelSw | Bouzouki Pluck | Bouzouki Tremelo | Bouzouki Plk&Trm | Bouzouki Trm&Plk | Frula Blow | Tulum | , DX11 Brachial | DX11 Casiox | DX11 Pluck | DX11 Gajde | DX11 Tango | DX11 Square | Balkan Drumkit

Bonus Styles:
10 Styles

Registrations:
4 Banks

Midi Demo Song
1 Song

"Balkan" Expansion Pack on PSR-S650, Serbian language

casper 22.06.2012 13:27

Novi demo za Eastern Europe Pack

PSR A2000

<object height="141" width="250">

<embed src="http://www.youtube.com/v/9z4884VBy2I?version=3&hl=hr_HR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="141" width="250"></object>

<embed src="http://www.youtube.com/v/Oi_KPTnG4Iw?version=3&hl=hr_HR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="141" width="250"></object>

PSR S650

<embed src="http://www.youtube.com/v/XNwb9wLo9nk?version=3&hl=hr_HR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="141" width="250"></object>

dekiciric 31.01.2013 22:34

Stara tema, ali da li je neko u medjuvremeno stekao vise iskustva sa Yamahom PSR A-2000? Da li je moguce od ritmova i boja iz, recimo, Balkan pack - a i Eastern Europe pack- a napraviti jedan set?

odidedi 14.02.2013 21:42

Za sada nije moguce kombinovati pack-ove. Jorgen-ov program raspakuje iz .yep fajla samo style-ove ali ne i boje (balkan drums, harmonike, tamburice). U svakom pack-u 70% stvari mi ne treba. To je meni diglo krvni pritisak i nateralo me da vratim Yamahu s750 (varijanta A2000) i narucim Korg PA600. Videcemo da li je bila ishitrena odluka...Yamahine fabricke boje su super...ali kazu Korgovi bubnjevi su vise "zivi" (za "u zivo" mi i treba)...a ima i sampler...pada mi na pamet Dynamix-Audio....sreca ovde u USA moze da se vrati...vraticemo i ovu ako treba... :)

Nego, imam informaciju da je neko uspeo da ucita Tyros boje (.TVN) u PSR A2000. Koliko ja znam to je nemoguce. Da li neko zna sta o ovome? Hvala.

dekiciric 17.02.2013 00:48

Korg Pa600 takodje ima samo mogucnost ucitavanja jednog seta sa semplovima..meni Yamaha 10 puta bolje zvuci na razglasu od Korg-a, a Psr A-2000 mi se izuzetno dopao tonski. Boje me ne zanimaju, jer sam jako zadovoljan ''solo'' sekcijom kojom raspolazem. Meni bi Balkan Pack zavrsio posao, ali problem je sto mi je potrebno i par ritmova iz Eastern Europe Pack-a.

Trenutno vrijeme na Forumu 07:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org