![]() |
A ti ces vrlo brzo shvatiti da postoje kazne za uvrede ovdje na forumu... a nikada neces shvatiti da uopste ne znas o cemu pricas.
|
ja sam samo napiso istinu ,a to se dalo zakljucit iz tvojih postova , a i vecina ce to potvrdit koji se bave ozbiljnim ozvučenjima .
"A ti ces vrlo brzo shvatiti da postoje kazne za uvrede ovdje na forumu" bolje dobit kaznu i ban nego da se spustam na tvoju razinu :P |
Na ovaj post ce ti vjerovatno odgovoriti administracija, koja ce se valjda nekako uspjeti popeti na "tvoju razinu".
|
Kao sto je receno-vadis iz konteksta i tumacis kako ti odgovara-mnogi su to do sada uvideli i stavljali ti do znanja-ali uzaludno-vidim po komentarima ljudi kako sebi cinim medvedju uslugu-nazalost mozda imas nekog "znanja"ali nemas osnovne kulture i postovanja-sto bi se reklo nisi covek.Ja sam Sinisa Gajic iz Kragujevca-svako je dobrodosao kod nas u firmu i goste pa nek se sam uveri ko sta zna-a takvi kao ti koji se kriju iza pseudonima i nepomazu kolegama kada treba vec uzdizu sebe iznad svih su mi ljigavi totalno-ma ko god bio-a kolege neka sami daju svoje komentare.Meni je bitno da saradjujem sa mnogima i da su zadovoljni-kao i publika-naucnika tvog kova ima u svakom gradu-ali ih neprimecujem cesto na kljucnim pozicijama-vec su uvek oko ograde i gledaju....I naravno da vise nema potrebe da te postujem kao osobu-jer nepostujes ni ti druge-a o zakonima teoretisi slobodno do mile volje-prakticne vrednosti su vec napisale nase kolege-znam da je bolno ali je istinito.....:lol:
|
1 Privitaka
Citat:
Naravoucenije pogledaj sliku: |
Citat:
|
taman kad sam pomislio da se niko ne svadja ni s kim na forumu,nekako mirno cak i dosadno,kad ono tranzit dodje na forum,opet
|
1 Privitaka
E sad..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org